"Бомбата" на Заев

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Acisal, 3 декември 2014.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    765
    Добро бе, нормално ли е ова, нормална ли е оваа, нормални ли се овие што го објавуваат ова на портали, и најважното прашање дали се нормални тие што и дале престој со работна дозвола на оваа што незнам ни како да ја наречам?

2. Viki693

Viki693 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    584
    cccccccc e ova ne go ocekuvav da se krsti covek sto bi rekol narod :D

3. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Што е многу многу е, дај бре Зајко пушти снимки од мојот телефон да слушнеш колку пати имам секс во денот и како го договарам (само кеш, картици не признавам), аман веќе ја претера со самата појава претеруваш, посебно со певаљката Цеца .
    Дај престани веќе. Ајде каде е Смилковско и како им е на родителите на тие деца, дали си се запрашал во твојот болен ум желен за власт.
    .Гледај си го животот и бањај се во базенот на брат ти во Струмица на цело приземје од огромна зграда, а одозгора кралот БАТЕ.Направи истрага на животот дома, а на жена ти посебно ај толку од мене. Пријатно.
    Да ти е*ам бомбите смешни. Маж се знае што е, а ти не припѓаш во таа категорија.
    Опс те молам посвој си го Стојанче ептен ќе се сложите како ти да си го правел ептен неквалитетно.

На Marossa, Madonna, Abeja и 4 други им се допаѓа ова.
  4. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.953
    Допаѓања:
    36.972
    -Интервенција во судството преку јавен обвинител и судски совет и сл.
    -Интервенција т.е наредби до медиумите што и како да емитуваат
    -“Донацијата” од Израел?
    -Бизнисот со кинезите
    -Местење на изборите т.е влечкање на “човечињата” и влечење за уши на циганите и еден куп слични работи
    -Како се избираат судиите? Со посебни заслуги, се разбира.
    -Плацевите на Водно? Треба ли подетално да се објаснува?!
    ... и многу други работи кои што во моментов немам време да ги пишам. Се надевам некој ќе ме надополни.
    Ова за тебе се смешни работи?!

На Quincy, Orthophill, Waka-waka и 4 други им се допаѓа ова.
  5. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Престани да мешаш баби и жаби, јас пишував за нешто сосема друго. Земи си го дома и негувај си го како кактус, најтешко угинуваат.

На zekzeki и presiosaP им се допаѓа ова.
  6. peperutka87

peperutka87 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    538
    Грдо ми е кога читам како исфрустрирани и очигледно напатени особи во животот,го трујат форумов,посебно темава со толку ниски и простачки коментари....:puke:

На Golden, galapce и Kiflicka05 им се допаѓа ова.
  7. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Ајде уште колку ниско можете да се спуштите да видиме.....

На Kiflicka05 и galapce им се допаѓа ова.
  8. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.780
    U A komunjari.. dzabe e se. sega i slepecot gleda jasna rabota.

9. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.953
    Допаѓања:
    36.972
    Јас мешам баби и жаби? А ти?

Ах, заборавив за тебе ова е смешно! Ха, ха, ха, ха....

Ај да речеме јас го бранам Зајко (иако не знам од каде ја извади оваа констатација) А ти, и сличните на тебе? Сте се запрашале ли кого браните? М? Криминалци, предавници, мафијаши... Абре, срам да ви е!

Последна измена: 6 април 2015
    На PrettyHurts!, Quincy, Olli28 и 2 други им се допаѓа ова.
  10. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Pajganjeto nisko ne e samo vo ovaa tema.
    A i toa "niskoto"za nekogo e visoko,ic da ne se cudite.

Ponisko pajganje od ova na premoerov i ministrite koi setaat naokolu so gonovi mesto lica,posle site zborovi sto gi slusnavme sto izleguvaat od nivnite usti,nema.

Ne deka od ustite na drugite ne sme cule,ama do tolku?Ne!
    Ne deka mozebi i drugite ne pagaat tolku nisko,no dur ne slusneme reper za niskost ke ni bidat tie sto gi slisame.

Bogami sekoja cest na hrabrosta da se iznesat vakvi raboti vo javnost.
    Koj paradoks covece.
    Za ednite unistuvanjeto na drzavata ja cinat onie so delata(nedela),a za drugite onie sto gi obelodenuvaat.
    Kolklu samo e razlicen coveckiot mozok koga se raboti za licni intetesi,koga se raboto za programiranost namesto svoe licno uklucuvanje da poraboti bez nadvoresno vnimanie.
    Trpenie,spasenie.

На Quincy, Orthophill, Yowannty и 4 други им се допаѓа ова.
  11. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    @Daleron сериозна си со мислењето :^):x:|

Он топик :)
    Обидите да ги релатизивирате содржините на објавените разговори од ден на ден се повеќе ви се жални и јадни, посебно па со вакви обиди и постови кои личат дека се напишани од тинејџери на кои им врие крвта за препукување и контрање, а не од возрасни особи. Кога една возрасна деловно способна жена ќе напише дека амнестијата на хашките случаи била смешна бомба, епа мислам дека си ги заслужувате сите епитети кои ви ги доделуваат - човечиња, индијанци, шупаци итн.

Амнестијата на хашките случаи го урива митот за наводниот патриотизам на кој со години власта играше и манипулираше. Овие разговори само ја потврдија лицемерноста на премиерот кој знаејќи за сензитивноста на случајот, се криеше зад парламентот и пратениците, велејќи дека тој како премиер не можел да се меша во законодавната власт, дека тој не сакал таков закон ама морал да ја почитува волјата на парламентот. Епа денес се уверивме, дека не само што се мешал, туку дека тоа било изгласно по негова наредба, се уверивме како премиерот од некоја плажа во Грчка обезбедува кворум за да помине законот, зошто коалицијата со Али зависи од тоа. Мнозинството од пратениците не сакале да гластаат за законот, ама по директива од премиерот морале да гласаат. Кое лицемерие, ми се гади!!!

Хашките случаи за исчезнатите и малтретирани работници(цивилно население), за работниците дигнати во воздух врзани за столбови(повторно цивилно население), за масакрираните луѓе, кои исто така не биле војници, туку цивилно население, станува збор за кривични дела против човештвото, дела за кои кривичното гонење не застарува! Малтретирање, мачење и убивање на цивилно население за време на војна е дел од меѓународното хуманитерно право. Цивилното население за време на војна е заштитено со четирите Женевски конвенции кои нашата држава ги има потпишано и ратификувано. Овие прописи се јус когенс норми т.е норми кои задолжително се применуваат и ниту една страна не може да ги менува. Тие задолжително ја обврзуваат секоја држава потписничка. Всушност, ако вака се амнестираат воените злосторници кои за време на војна се изживувале врз цивилно население, тогаш која е поентата на меѓународното хуманитерно право? Која е поентата на Женевските конвенции?

На Golden, SexiLy, Quincy и 14 други им се допаѓа ова.
  12. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    765
    Секој си гледа што сака, секој си слуша што сака... А дали некој при очи и уши се прави слеп и глув... Нејсе, тоа е повеќе од очигледно.
    Ако ова последното што го чувме, кој за што се пазарел, не копка во срце - тогаш незнам кои се кажуваат патриоти и Македонци.

На Viki693 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.210
    Допаѓања:
    4.425
    Abe ne se zamarajte so daleron pa vo sekoja tema e protiv site... ne znam zosto davate znacenje na takva zena vo godini koja sednala na forum denje noke se rasprava...
    Ajde sega smisli nesto da kazis pointeresno znaes da padnime vo nesvest od odgovorot tvoj... neznam navistina... kako da kazam za vakvite luge isprateni od vladata da trckat segde za nivni interes vo spotivno i tie 11.500 nema da gi dobijat... I da nemoj da me citiras nema da se spustam na toa nivo :)

На Viki693, Kiflicka05 и blueberry93 им се допаѓа ова.
  14. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    абе феминки за џабе се расправате , они се исти G**** , они си го гледаат својот интерес и едните и другите , луге бегаат во странство за леб они се тепаат кој да седне на фотељата ,за чудо големо во нашава држава немаме сиромашен политичар сите се нана бабачко , ЈАС БИ ГИ ТУЖИЛА СИТЕ ПОЛИТИЧАРИ ВО ОВАА ДРЖАВА ШТО ЈА УНИШТИЈА НАШАТА ДРЖАВА , НАРОДОТ ГО ИСИРОМАШИЈА И ШТО ГИ ПОМИНАВ МОИТЕ НАЈУБАВИ ГОДИНИ ВО СИРОМАШТИЈА ...

На sindi87 и Youknow им се допаѓа ова.
  15. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Офф
    Ќе те цитирам секако, сакала или нејќела. Не ти додов дома лебот да ти го јадам.На мое ниво и не можеш да се спуштиш никогаш.
    Ако моите мислења ги читаш како расправии, тогаш си имаш проблем или не читаш добро.

16. veren

veren Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    1.270
    делиме исто мислење за ова , ама тимот за кој навиваш не ми се допаѓа :) овие инидјанциве доле шо ти играат :) :) :)

17. Kiflicka05

Kiflicka05 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2015
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    670
    ...а, мислат којзнае колку паметно пишуваат хаххахах. Гревови! Затоа сме на ова дереџе...од ваквите мудреци ...

18. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.790
    Допаѓања:
    323.762
    Само видете колку ние обичните смртници се замараме со нив и се окупираме со висока политика !
    Што ние знаеме од нивните задкулисни игри и ,,намештаљки,,
    Ете видовме и чувме што треба и сега секој за себе си знае што да заокружи нареден пат.
    НИКОГАШ, ама баш никогаш нема да ни биде на сите погодено.
    Ама да ни мине времето ке си дискутираме вака кој е прав а кој не.
    Да знаете само едно ДОДЕКА НИЕ СЕ ЈАДЕМЕ КОЈ ЗА КОГО Е, ДРУГИ КОРИСТАТ.
    И се што ни се случува АКО НИ Е !!! МОРЕ И МАЛКУ НИ Е !!

На do-re-mi и Daleron им се допаѓа ова.
  19. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Па да де смешна бомба беше , слушаш како неговите министри не му веруваат и бараат изговори да не го подржат него и неговите глупости... Како Шпанска серија се веќе , грујо (со мала буква ќе го пишам оти не заслужува со голема) е срам за државата ...

Друго Заев до сега ќе го затвореа да беше толку предавник и чуда , а не веќе 3 месеци се влечат на судови , за Шпиун убаво си кажа , кој е доказот , писмо непратено , абе триста работи ќе му сместат и пак џабе.... а еве вчера и граѓанска иницијатива кога слушнав , се згазив од смеење , стварно значи .... али дури и да најдат начин да го тргнат , што мислат дека бомбите ќе престанат? , таму има уште 200 луѓе кој ќе ги презентираат , џабе им е се , ќе дојдат бомбите една по една , и таму на крај ако воопшто ги има ќе заврши со некоја голема бомба доволна да се крене револт и толку .

Али ете овие препоса ,далерон и остала компанија , има сега грујо , овај граѓанска иницијатива за велепредаство на Заев , после работа одма да идете да се потпишете можеби ќе добиете некој сендвич или чоколадо .

Граѓанска иницијатива , до таму сме дојдени.

На Youknow, An-na и galapce им се допаѓа ова.
  20. veren

veren Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    1.270
    кај сме малку на број во милата ни македонија наша убава па и се делиме на предавници и патриоти, јас не сум обоен политички никогаш не сум ни бил едноставно сум македонец и си ја сакам земјата , сдсм преку 10 години беа на власт не видовме ништо аир од нив освен приватизациите на блиски луге, сега пак дпмне се на власт скоро 10 год и имаме deja vu како од времето на сдсм така да и од овие нема аир да видиме, а за разговорите што го објавува заев е смешно човек да размислува дека се монтирани бе луѓе ако беше така лесно да се монтира нечиј глас и смеење до сега ке наснимаа и ке направеа милјарди долари од песни и разговори на елвис присли, кенеди,на принцезата дијана и други да не ги набројувам дури и да се снима некој константно 24/7 12 месеци во годината за да се монтира 100% чисто и перфектно не е можно , сепак секој си има право на избор и размислување дали е дпмне е или сдсм , а ова беше моето размислување, поздрав на сите :)

На sindi87, Srce01 и referentka им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.