"Бомбата" на Заев

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Acisal, 3 декември 2014.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    Ама ќе си изнајдете вака 300 работи, само да ја избегнете главната тема.
    Не е муабетот околу одлежувањето казна и колку на цајканот му е уништен животот - тоа си е негова грижа на совест, тој си знае како живее со тоа, си знаат и неговите, си знаат и блиските на Мартин.
    Зајакот лежи во прикривањето.
    „Хехе, овој дебил вака напраил...изјави мењал, како може да е толку глуп“, ау-бау. Топката се префрла на умрениот пошто „бил џанак“, се сопнал на кабел, уствари паднал....уствари не, не паднал.

Младината не е таа што има некаков глас во државава, па да прави потешко/полесно за истата. Кога си безгласна буква и кутиите на Лила и Ѕвезде Гранда се побитни од земјата што ти гори под нозе, и не знам за каква иднина воопшто станува збор.
    Збориме за истата таа младина што живее во распаднати студентски со мизерни услови и учи по читални пошто можеби таму мааааалку се похумани условите? Истите на кои им упаѓаат во читална и кои врска немаат зошто ги местат дека протестираат, кога всушност учат таму по цел ден бидејќи е, логично, време на колоквиуми и испити?
    Една насилна младина, страшно.
    А, богами, во овие услови баш треба да е.
    ---
    Видеава погоре се страшни!
    Мислам дека уште ми ѕвони гласот на девојката во глава. Луѓе бре, па језиво е ко ИСИС на ликвидација да ги носи. Десет души на еден човек. :worried:
    Али од порталиве, засега врвот/дното убедливо го држи ова (ако во меѓувреме не треснале уште нешто): http://infomax.mk/wp/?p=28561

Последна измена: 6 мај 2015
    На okcenzi, LaraSolare, Viki693 и 13 други им се допаѓа ова.
  2. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Гласајте ги пак бе што има врска, не тепаат ние ги гласаме. ВМРО ВМРО. <3

На Hipster и Yipman2 им се допаѓа ова.
  3. thegirld

thegirld Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2014
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    93
    Утре и јас, или пак ти можеме да бидеме на местото на Мартин, или на местото на Фросина...
    ама ќе скријат, се ќе скријат..

4. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Што е работата со Фросина?

5. thegirld

thegirld Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2014
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    93
    ја згазија на Партизанска, без притоа да и бидат повикани родителите, без никакви информации... Уште излегоа триста муабети дека истиот возач бил син на некој си висок функционер,а дека човекот што се пријавил е само марионета во играта на прекривање...

На pupi.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    Читам по владините портсли кои ги "одработуваат" милионите, СДСМ го почнала своето сценарио,па ако треба и со војна само да дошле на власт.

Зошто такви етикети?!

Зошто се разоткри сценариото актуелнава власт за да се прикрие случајот со Нешковску?

7. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Ја мислам редно е да си ја земеме Сител, и така сите ја плаќаме, наша си е

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  8. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.959
    Допаѓања:
    37.011
    Ах леле, какви не глупости ќе изнапишете по наредба и за платичка.
    Море... на твое дете ова да му се случи, па да те видам дали вака ќе реагираш.
    Арам и срам да ви е на сите!!!

На pupi.girl и Tanjamm им се допаѓа ова.
  9. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    14.153
    Овде не се збори за Заев, овде се разоткри како Груевски владее, како “патриотот“ дозволува да се убиваат деца на улица и да се прикриваат истите убиства. Ако тебе те снајдеше ова, што ќе правеше?Ќе гласаш за ВМРО и компанија криминалци?Немаш човечност, осет.

На pupi.girl и galapce им се допаѓа ова.
  10. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.668
    Допаѓања:
    29.442
    Јас сум страшно згрозена и потресена. Колку ноншалатно си кажа Гоца дека детето си стоело мирно и го млател. И била изнервирана зошто убиство не можело да се скрие. Втора работа, она што се случи вчера вечерта ме изреволтира премногу. Во 23 часот вечерта во библиотеката Браќа Миладиновци влегле специјалци и тепале со пендрак со наводна причина дека никој не учел во единаесет навечер и дека и тие биле дел од протестот.Немам зборови.До кога вака?

На pupi.girl, okcenzi, Valerin и 4 други им се допаѓа ова.
  11. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Kakva manipulacija ej ! Odma izleguva policaec da demantira
    deka ja napustil ogradata.A mozebi I toa voopsto ne e toj policaec.Od vcera veruvam deka se spremni na se...

12. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.790
    Допаѓања:
    323.762
    Мизерија !!!
    Ако бе...остајте ги нека гласаат пак за нив...
    Со малоумни не се прави држава.
    Баш ме занима дали некои има совест од нив и дали после ова ке даде оставка

13. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    @referentka ne ocekuvaj takvo nesto od niv, ne znam dali I go vide izrazot na lice na ministerkata koga ja prasaa dali planira da dade ostavka duri iznenadena 'Molam?'!!!
    Ne baraj sovest od luge koi si poigruvaat so covecki zivoti.

На Hipster и referentka им се допаѓа ова.
  14. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Abe kakva ostavka davanje,vidis uste imaat podrzuvaci,odnosno glasaci koi isto taka nemaat gram sovest.
    Site razbirame deka na sekogo nie bitna sopstvenata egzistencija,odnosno na svoeto semejstvo,no ete gledate deka duri anonimno po forumi namesto da gi osudat vakvite zqtaskani raboti tie naogaat nacin kako da gi opravdat donekade.I toa ne se raboti za cuvanje na lebot na sopstvenite deca tuku se raboti za sopstveniot mozok koj e programiran taka agresivno i bezcovecno da funkcionira.
    Ne ima sekakvi,j*biga.

15. Madonna

Madonna Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    148
    Е како владее де..
    Ги слушавте ли разговорите на министерката.Дали некаде имаше кажано дека треба да се прикрие убиството,дека ќе подржи да се сокрие злосторот..
    Дај бидете објективни..напротив во разговорите не се сеќавам точно со кој имаше нејзин навод реченица отприлика вака одеше : - Абе тие малоумни се ( се мислеше веројатно на Урко и компанија )..чекале два дена тактизирале..Шо мислат они убиство се прикрива ли ?...
    Значи во ниту еден момент јас не видов нејзина намера да се заташка работаа ( барем во снимените разговори )...
    Млади сте веројатно, приметувам по ставовите , и многу работи не знаете, во времето пред нив ткн. бранковистичко беше не бетер, него грозно и језиво, верувајте ми.

16. Madonna

Madonna Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    148
    Секогаш што посакувате на друг на Вас Ви се случува..ЗАПАМТЕТЕ !!!
    Непотребен Ви е гневот, ништо нема да го невиното дете , ( единствена утеха е што е најден монструмот кој го сторил тоа и е осуден ) посебно не Вашето драматизирање и лажно сочувствување тука на форумов

17. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    http://a1on.mk/wordpress/archives/486205
    Можат да демантираат колку сакаат. Снимки има. Секоја чест на полицаецот што можеби во тој момент и фамилија остави без леб.

18. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.790
    Допаѓања:
    323.762
    Бранковистичкото беше за никаде и затоа е на ова дереџе СДС
    Ама и овие длабоко се навлезени во гов.а...
    Не би декла дека овде на форумов има ДЕЦА, па коментираат се и сешто.
    Внимавајте ВИЕ кои поддржувате вакви работи !! И Вам исто ке Ви се случи па да видам како тогаш ке резонирате !?
    Има транскрипти од бомава па слободно прочитајте...се си пишува.

19. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Како што беше кажано Мадона , премногу си глупа или се правиш глупа да ти биде објаснето зашто е тоа така .... Ако не успеа сама да видиш на снимките и да заклучиш дека ако немаше притисоци од медиум и сведоци детето ќе беше прогласено дека само си се утепало ... интелегенција иста како на полицајцине , кој може во 11 часот ноќе да учи ти се молам еј !!!!

Иди на 17ти да ја браниш владата бидејќи слушам ќе имало и контра протест , таман сите да ги видиме што се без мозок и уште ја бранат владата да ги испратиме на клоци дома

На pupi.girl, Viki693, Tanjamm и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    Не би рекла...

ужас, дно!!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.