"Бомбата" на Заев

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Acisal, 3 декември 2014.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.524
    Апдејт: дошле маскирани лица и почнале да провоцираат и да прават нереди. Истите од вчера што мавале со камења.

На tessie, okcenzi и viviette им се допаѓа ова.
  2. viviette

viviette Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    157
    Очигледно е дека тие луѓе се пратени од владата со цел да се направи неред и да се создаде причина за полицијата да користат сила врз народот. Не знам до каде ќе оди ова - војна?! Незадоволството кај народот е очигледно и верувам дека вистината ќе победи.

3. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.563
  4. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.007
    читaм низ темaвa, секoј сo свoе тoлкувaње нa нaстaниве...oк, aмa не мoжaм дa сфaтaм кaкo мoже нa некoи дa им се вo ред вaкви хулигaнски прoтести.
    дa се урлa нa пoлицијa и дa се вaндaлизирa држaвнo знaме (?!) не е нaчин. :fubar:

Пoддржувaв притестирaње, aмa oвa излезе oд кoнтрoлa и уoпште не ми се дoпaѓa кoн кaде се движи.

Не мoже еднa рaбoтa дa пoмине без дa се умешaaт пaртиски прсти :x

На Victorian, MiloMalo, IronLady и 3 други им се допаѓа ова.
  5. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Се надевам вечерва со помалку инциденти завршило...

6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.239
    Допаѓања:
    67.751
    На никој не му се во ред хулигански протести. И самите демонстранти постојано повикуваат на мирен протест. Тоа што на некој не му одговара е друга работа. Не за џабе се сите со кренати раце.
    Против провокаторите, против насилство, браво.

На Victorian, kolovoz, fighter и 7 други им се допаѓа ова.
  7. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    FB_IMG_1430941811095.jpg

На kolovoz, IthoughtIwasAnAllien, fighter и 7 други им се допаѓа ова.
  8. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Последна измена: 7 мај 2015
    На Orthophill и tessie им се допаѓа ова.
  9. smajlii

smajlii Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2014
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    242
    Ovaa bomba me pogodi najveke od site, Martin mi bese drugar, zaedno izrasnavme, ne se ni pozdraviv, se razdelivme naluteni, 4godini sekoj den pominuvam od nivnata kukja i sekogas solzi mi idat, im go zacrnija zivotot, zastoo?? Zasto toj Igor imal mozok samo za vo tegla, kakov monstrum treba da si za utepas dete od 21godina na takov nacin, ne se ni branel ejj, go molel. PROKLET DA E!!!!! PUCI POCIVAJ VO MIR!

10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.748
    Допаѓања:
    162.721
    Во целава оваа работа, тажно ми е што меѓу истомислениците гледам лажни херои или такви кои сакаат да бидат херои во целава оваа приказна која е ничија, туку наша. Или сакаат барем да бидат блиску до хероите.
    Мислам дека треба малку да се приберат со јас и мое во идентификувањето на себе си во настаниве или јас за народот.
    Не друго, стравувам дека карактерно не се ништо поразлични од дотичните, ами само им пречи што не го добиваат вниманието и третманот како нив.

Бидете внимателни и на чии извикувања верувате, на крајот се ова е за наше заедничко утре, а не за медиумска слава, херојство на поединци или луѓе кои премногу лаат.
    Мислам на сите ни е јасно што направија и што прават, заклучоци се веќе вишок, ме интересира која ни е замислата за иднината? Од поезија никогаш доста, да бидеме на чисто... ама со прагматичното како да сме скарани, а бога ми и моралот во приказнава која се ткае.

Секој ден ќе се оди, 17 е предалеку ако јас се прашувам, но...

На Victorian и Giovanna им се допаѓа ова.
  11. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    20.046
    На fighter и Viki693 им се допаѓа ова.
  12. Viki693

Viki693 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    584
    zal mi e sto ne sum vo skopje no gledam deka pogolema masa narod se za mirni protesti, a ovie maskiranite 99% sum sigurna deka se infiltrirani od vlasta, samo ne mi e jasno bidejki tie se pomalku zosto mirnite protestanti ne gi demaskiraat da se vidi koi se i zosto se odnesuvaat huliganski.... a za devojkite edno golemo BRAVOOOOO...se naeziv cela koga go gledav videoto i za nekni devojceto sto zastana pred policija i za sinoka devojkite sto se obiduvaa da dokazat deka huliganite ne se so niv....

13. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    Го осудувам нападот на новинари,без разлика дали се работи за Зоран или Ивона,тоа не е во ред.

НО ОВА МЕЧКАВА ИВОНЧЕ МИЛИОНЧЕ,ЗОШТО ИЗЛЕГЛА СО КАМЕРАТА ОД ПЕШТЕРАТА ДА ИЗВЕСТУВА?! Дефинитивно со 1500евра во МК тешко се живее!

На babyblond и kolovoz им се допаѓа ова.
  14. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Абе какви смешки тоа со Ивона , ја нападнале и покажала таму слика од раката дека имало нешто кечап , нека не лаже , била да јаде у вили и се истурило кечапот оти незнае да јаде како што треба ....
    Па уште голема вест направија хахахаха .... смешки се овие .... а таа не ни вреди да некој муабет да и направи а не па да ја нападне ...

Инаку бомба бр 30 денеска ќе биде презентирана .

На kolovoz му/ѝ се допаѓа ова.
  15. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.683
    Допаѓања:
    6.262
    Па јас кога ги отстранувам кутикулите на ноктите повеќе крв имам по рацете отколку Ивонче на сликата :D

Вистинското лице на новинарството во Македонија. До вчера никаде ја немаше и прв поголем протест ...Она е повредена...Секоја чест :clap:...Директно од местото на злосторството се јавува Уредникот 8-| на весникот.

На Candid, Summerlover и okcenzi им се допаѓа ова.
  16. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.269
    Допаѓања:
    57.120
    http://stojanche.blogspot.com/2015/05/blog-post_6.html

Добро, дали се нормални?
    "Е ова го сака ѓаволот и на тоа работи цело време. Знаете зошто падна тој од рајот? ЗАТОА ШТО ПРОТЕСТИРАШЕ."

WTF? :fubar:

На Orthophill му/ѝ се допаѓа ова.
  17. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Осудувам насилство од секаков вид и насилство врз протестант и насилство врз полицаец. Нека излезе министерката со имиња, а не само со бројки за приведените, нека каже дали се партиски активисти на СДСМ или не, дали фрлале со бекатон плочки или јајца. Има одврзани раце да ги разоткрие тие што прават нереди, всушност тоа и на вчерашниот протест беше потенцирано од поголем број учесници. Нека им ги извадат марамите да им ги видиме лицата.
    Денес наидов на еден текст на портал каде има слика од Јани Макрадули и неговата ќерка на протест и коментар дека за тоа се одзема родителското право. Па сакав да прашам, родител што организира протести со немири, насилство би го однел ли детето на таков настан?
    Наидов на текст каде се бараат списоци на членови на ВМРО кои во секое време ќе бидат спремни за учество во контрапротести. И жално, ама потоа и на апел на премиерот да не се дозволува да закрви народот меѓу себе. Кој тоа дозволува, се прашувам.
    Не сум политички определена, не сум гласала последните можеби 13-14 год. Тешко дека некоја политичка партија засега толку ќе ми го испере мозокот да излезам да гласам и на наредните избори. Ама јас и последиците од мојата неопределеност ги осетив на своја кожа. Кога некој те условува со партиска активност не само книшка, за да ти потпише договор за работа, не во државна институција. Ние обичниот народ и немаме поим до каде имаат испуштено корени и нити една ситница не поминува низ партиска контрола. За жал многу од нас тоа мораат да го прифатат, па дури и да учествуваат на контрапротести против своите деца.
    Јас не морав.
    Не подржувам ни една политичка партија, ама сум против тоталитаризам, држава со корумпирано судство, криминална влада. Време е за промени.

На An-na и Orthophill им се допаѓа ова.
  18. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
  19. orevokrsacka

orevokrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    2.472
    Допаѓања:
    8.587
    Статијата е прекрасна. Резултат на зрел, слободен, неисфрустриран и богобојажлив светоглед.

20. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Ивона и латас ми се најодвратрни и најгадни новинари. Ќе го частам тој што ја начекал. Барем си извадил од душа. Камо среќа оној куропушачот латас некој да го начека и на место да го остави. Гад.

На crazylady и referentka им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.