"Бомбата" на Заев

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Acisal, 3 декември 2014.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Ете сега можете да видите и слики на интернет од убиениот командант на учк Фадиљ, гушнат со амбасадорот на САД, за неговите информации особено во врска со Заев и бомбите. Дуо трио.

На Elissa, senza.parole и Cka им се допаѓа ова.
  2. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    @Cka не си придавај важност дека на тебе ќе ти се лутам. Не ти се лутам. Ако мислеш дека на тебе ќе ти се правдам дека не сум партија пф... против фашизам сум, ако не разбра до сега. Али браво, права вмровка си, за тебе се е црно-бело. Ако не се вмро, непријател си. Диктаторче едно.

Овој мојот градоначалник, вмровец е, јас гласав за него. Оти е човек. Оти не работам според партија, сфаќаш? Не! :D

На Cka и galapce им се допаѓа ова.
  3. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.612
    Допаѓања:
    140.425
    Абе срцка си ти, не се лутиш за ништо. Гласаш за вмро, одиш на сдс протести. Таква те сакам.

4. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.207
    Допаѓања:
    4.411
    Ve molam, ne sakam ni ovoj pat da mi e izbrisano odnosno prijaveno mislenjeto zosto im gori na Gruevskata vlada, sakam da kazam za dzabe se dogovarate citirate i raspravate koga so luge kako..... znaete koi dve se tuka poddrzuvaci i da vrne i da vee na vmro. :)

5. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.612
    Допаѓања:
    140.425
    Магнолија, ако сум глупа, не сум слепа. Настанот на ФБ е со тупаницата на сдс, со паролата Вистината за Македонија, со сите обележја на сдс. Не го виде тоа? Мислиш дека не е тоа нивен настан, туку некој неопределен го креирал? Ако не се сложуваш со мене, дискутирај, не навредувај, пробај да имаш повисоко ниво на разговор. Паметот на тие без аргументи, а со навреди, веќе го измеривме. Не е дискусија да ми кажеш навреди, тоа е одлика на интелект.
    Мислиш дека не се сдс организатори на протестов?

На Elissa му/ѝ се допаѓа ова.
  6. corto.maltese

corto.maltese Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2013
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.030
    Можда си Љуми, а?

Твоите професори би ги нарекол евнуси, бе. Ве користат за да преку вас се изборат за нивни цели.

Молим лепо. На уште ако ти врши работа.
    За што ли се бореа голем дел од оние пред влада пред некој ден, пошто глави со мозоци ептен слабо нешто. Искрено.

Платеници, должници, битно се сложуваме дека 450 иљадарки се, така?

На Elissa му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653

Да, јасно ми е за што ми зборуваш и секој би го помислил истото. И јас се чудам сега Заев ќе излегувал со информации за тоа дали ќе имало протести... пффф. он нашол мене да ми кажува дали јас да излегувам на протест! Се нервирав и јас за тоа. И баш многу му коментираа да ги тргне тие глупите бои.

Јас притиснав атентинг на овој што е со албанско и македонско знаме, ако го имаш видено.

@corto.maltese како ме откри хахаха, алал!

8. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    А од каде таа информација дека тој Фадиљ е мртов? Бидејќи гледам листа на уапсени и неговото име стои меѓу нив.
    И уште нешто...за тие што се радуваат дека "бомбата" е одложена, зарем навистина не сакате да слушнете?

Ах бре луѓенца, не читајте само едни те исти "медиуми"

Последна измена: 11 мај 2015
    На galapce му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.207
    Допаѓања:
    4.411
    Vo kontekst so muabetot e uste edno malo potsetuvanje slikata pocna da se spodeluva na fb, se kladam deka ke kaze nekoja deka e fotosop?:P

Прикачени фајлови:

10. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.612
    Допаѓања:
    140.425
    femi 2.png Види го прикачениот фајл 204383 femi.png

Ова е протест на сдс. Упехот на овој протес е нивни успех. Не знам дали сакаат сите неопределени да застанат под тупаницава на сдс. Ако не сакате да ве поистоветуваат со сдс, онда направете си башка протести.

Да се разбереме, јас не сум против протести, демократко право е, и јас сум одела кога сум сакала. Ама ова е чиста манупулација. Не сите таму се сдс на протестот, ама за нив се таму, свесно или несвесно.

Едит, заборавив имиња да им избришам.

11. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Лелелел цел фудбалски тим Вмро се собрал да коментира , мора да се реплицира , ваква утакмица не се пропушта

За ска не коментирам , очигледно е дојдена девојката да пише провокации да може некој да ја опцуе па после да вика леле комуњари сите ме пцујат и јас повредена душичка сум .... кај и да е ќе ја видиме како Ивона со слики од кечап како била повредена на улица од комуњари и сорос.

Види директива од куманово како сите го криват и мразат , сигурно носи и панцер оти може да го убијат колку го мразат ....

Друго како објавување криминал на владата е крив Заев? , ова како оној кумановецот што збореше кога жената се курва и мажот ја остави , според твојот пост , мажот е крив...

Од друга страна пак , овој барем е тука , да видам Грујо дали ќе дојде у Куманово.

Абе нели се избрука вчера со лажни информации , дај малце кординација во партија имајте ве молам , мене ме фаќа срам за вас

Знаеш ли што е дуо трио , тоа тие кога убиците и терористите од 2001 ќе ги стават министри и ќе бидат во коалиција со вмро , тоа ти е дуо трио.

Фала инаку што не ми одговори на прашањата и аргументите што ти ги поставив пред 5 страни , али еве нека биде . Сигурно нема да каже Заев пред сите дека е сценарио на вмро , ги нема доказите за тоа , али можеби некогаш и некаде ќе има бомба како си зборат и местат сценарија овие на власт што се ....

450.000
    - 25.000 од мртвите што гласале
    - 250.000 што ќе завршеле во ендек , 40 по станови , пустец , за кило брашно , за уши влечење , што немале да бидат војници , што им работеле лифтовите , што ги им мавале рекет и остало
    - 75.000 од селата што едиствен медиум им е Сител,Канал 5 и МТВ , ако ги прашаш нив уште мислат дека Бранко е лидер на сдсм
    - 25.000 вмровци кој зажалуваат што гласале за грујо
    - 5.000 од карти
    другото вмровско право , ќе видиме колку ќе ја брани власта ....

Ама чекај тука ги сметаме ли тие за уши што се влечени или не ?

Фудбалски тим
    Абеја на напад против албанците
    Елиса на напад портив Заев
    Ска провокатор од средина чека пенал само да биде досуден
    Корто средина нешто се обидува со сарказам и филозофии да асистира ама тешко иде

Одбрана немаат
    Препоса голманот

На Quincy, Edie.S, Читател и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.307
    Допаѓања:
    22.601
  13. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Да чка и неутралните ќе излеземе, и оние кои сите гласачки ливчиња ги поништуваа. Ич не ни е битно кој го организира протестот, нас ни е битно да не премолчиме и да си наведнеме глави пред се ова што се случува.

14. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    А Јипман од што има запек па дошол да се олесни.:D
    Добра сликичка, пола со зелки.
    Дуо трио беа на времето к-15 кои сега се соло.

На Cka му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.612
    Допаѓања:
    140.425
    Кјукли, ке наведнеш глава пред Заев? За него ќе одиш? Битно е кој организира. Оти одиш за негова цел, не за твоја. Заев ќе рече, еве овие мене ме сакаат. Како што ви направија со ГТЦ. Ве изброија како сдс љубители, не како љубители на ГТЦ. Им давате подрршка во нивните лудории, се претпопувате со нивните потреби. Оставете еден ден нека излезе само членството нивно. Они нека се борат за Заев, ним им ветува. Вие сте само оружјето, они ќарот ке го имаат.

16. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Грешка сте, на протест јајца, домати, шипки се фрлаа по владата која се криеше зад газот на полицијата. И да, за мене оној полицаец што ќе претепа дете до смрт ќе биде убиец, а оној кој животот го дава за оваа земја дури и кога некој го жртвува како глинен гулаб, ќе биде херој.

На tessie, Stories, Youknow и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.910
    Допаѓања:
    36.745
    Чекај сега, тебе ти е чудно што опозицијата поддржува (ако поддржува) протести насочени против власта? :?: Хмммм... А што да прават, да се затворат дома и да плетат?
    Еден тон небулози изнапишавте на темава, битно важните работи и прашања изнесени во бомбите ги прескокнавте. Ако, ако...

На Rama и galapce им се допаѓа ова.
  18. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Сигурна информација е ова дека се истите што мавале ? или пак како таа информација дека Заев одбил да се појави на советот?

Како што ти се олеснуваше 2 дена во темата за Куманово? , камо среќа вака да беше ватрена со коментарите кога убијците од 2001 ги ставија за министри и заедно со вмро .... али тоа , како каже партија така ќе пишеме ... смешки.

19. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Патетичен си, а за 2001 знаеш само од муабетите на мајка ти, додека се пукало ти си и висел на цицка. Така да откачи се кога поима немаш од животот освен она што го читаш по твитер и фб.

На Cka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.612
    Допаѓања:
    140.425
    Не не, не ме разбра. Членките викаат дека неопределени одат на протести, ама под знамето и наредбата на сдс. Викаат дека не ги поддржуваат сдс, ама под нивно знаме одат на протест. Нормално е опозицијата да оди, што е чудно тука? Чудно е да мислиш дека одиш како неопределен, да не си свесен дека одиш на протест на опозицијата, да те манипулираат дека е народно, за сите, а да исполнуваш партиска политика.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.