"Бомбата" на Заев

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Acisal, 3 декември 2014.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.973
    Многу, се прекршивте од излегување. Да не беше ова со Куманово се ќе беше по старо. Колку излеговте на протести, 5, 6, 10 илјади најмногу? Така се урива влада? Цеца на концерт 10 пати повеќе луѓе има. Мислите дека ова заради народот е, дека вие сменивте нешто?

2. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    101.416
    Не знам дали сте слушнале ,мислам тоа беа само нагодувања,зашто не може тоа секој да го знае.Пред 2 недели се слушна како Миле Јанакиевски сакал да побегне од државава,бил пресретнат на аеродромот и вратен.
    Сега ова со оставките некако ми дојде поклопено...

3. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    @Bridget придружи ни се, да бидеме повеќе :)

Уште е табу тема протестирањето кај нас.

На Edie.S, Hipster и kravce им се допаѓа ова.
  4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.829
    Допаѓања:
    163.223
    Сеа тамам се испоопуштивме, испославивме и испорадувавме и слушаш некој Зоран со зоља ра та та та, пак ќе се усереме, Грујо го платил и пратил да не се опуштаме многу.

Смешното е што 90 посто кои се против Грујо, се најмногу за себе, да полапаат и тие од медот, а не државата да ја оправат. А дел од нив шо се закапале некаде преку врски, сакаат поише да добијат и да си го утврдат местото.
    И това би било това што народче сме.

На Annath, Sanjichka007 и Hipster им се допаѓа ова.
  5. Cataleya

Cataleya Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    621
    @corto.maltese @Cka @Abeja @Elissa што ке искоментирате по повод оставките ??? Зошто најгласни бевте во темава :wasntme:
    Оставка значи дека нешто јако си забрљал нели ??

На blueberry93 и s1a1n1d1r1a1 им се допаѓа ова.
  6. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.787
    Допаѓања:
    98.987
    Она од Еуропа дели совети, не ја викај тука у тињето:)

7. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.973
    ^
    Еве сега се облакам и тргам :muscle:

На Magnolija му/ѝ се допаѓа ова.
  8. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.817
    Колку сме, толку сме, ќе се множиме.;) ти ич да не му ја мислиш. :)

На Yowannty, Edie.S, Hipster и 4 други им се допаѓа ова.
  9. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Глеј , едно по едно зло ќе решаваме .... Оваа недела ќе се радуваме за ова , можеби некој друг месец или година ќе се радуваме другите кога ќе си идат ....

Еве го новиот наслов направен специjално за вмровците.

На Bridget и anel им се допаѓа ова.
  10. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Не ги барај, кризен штаб имаат.

На Yowannty, Edie.S, Hipster и 10 други им се допаѓа ова.
  11. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.454
    Допаѓања:
    61.068
    Абе народов треба лека полека да си става во пракса ненасилни протести. Па мора од некаде да се тргне. И овие протести се за почит, бидејќи нешто тргнало од мртва точка. Доста веќе од тој турски менталитет на робови.
    Ќути и трај и собирај - доста веќе!

И следниот кој дојде на власт, а нешто предизвикува општо незадоволство, да не се чека до толку да се закашка работата, веднаш јавно искажување на незадоволство!

Народ е оној кој треба да ги сече манипулациите од почеток, се е до народот, власта треба на држава да и служи, а не обратно!

На Annath, Hipster, Rama и 4 други им се допаѓа ова.
  12. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Чекајте сега господарот да им даде текст да го копираат прво на фб, па после по форумите да им каже што да зборуваат....вака ептен неподготвени ги фатија

На Edie.S, Cataleya, Mishela и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Извини, не знаев дека во странство живееш |(
    И јас па, си викам на сите не ни е убаво, сите слушаме што се случува, гледаме, тоа е... сонлива сум,најубаво да си легнам.
    Останете со здравје :hai:

На Edie.S му/ѝ се допаѓа ова.
  14. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Уплескај ја работата па дај си оставка, јак штик?
    Навистена не сум упатена... сега виновните за “успешната акција“ ќе одговараат некому?

Бенефит од сето ова е дека признаа дека не можат мирно да спијат.
    Нека Ви е за навек.
    Да додадам, Заев ја слабее и полека руши позицијата на владата, но не го крева рејтингот на опозицијата. Сигурно не очекува дека ако едните ни докаже дека се лоши, по автоматизам другите се добри.

Утре да има вонредни избори, ќе бидат чиста утка. Партиски неопределените гласачи претпоставувам нема ни да излезат на избори, зошто избор нема.

Последна измена: 13 мај 2015
    На Kitten, Annath, Hipster и 5 други им се допаѓа ова.
  15. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.973
    За почеток народот треба да престане да се дели на вмро и сдсм. Еве пример, спремни ли сте да НЕ ликувате што гореспоменатите членки вмровки можеби ќе останат без работа затоа што биле партиски вработени? Или мислите дека си заслужуваат, и сега е дојдено друго време, ваше време? Тогаш сте исти и историјата ќе продолжи да се повторува. Ќе протестирате ако утре Заев реши да ги отпушти скоро сите партиски вработени без разлика на нивната способност и вработи нивни? Тоа прво ќе го направи.

На Daleron, sadgirl21, Waka-waka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.362
    Море онај Владимир Талески сега да си дај една оставка, да се израдвам вистински.
    Ја уништи Битола ја уништи во права смисла на зборот!!!!!!!!!
    Од град на конзулите, умрен град станавме. ОСТАВКА!

На kjukli и Rama им се допаѓа ова.
  17. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Глеј , еве ќе почнам од мене , јас да мислам дека заслужуваат и они , и секој без разлика дали е вмро/сдсм книшка да биде отпуштен , ОСОБЕНО членки кој на форумов 4 месеци го отупеа од глупости и провокации , да шлагот на торта е превкусен и јас едноставно неможам да одолеам
    Така да не сум спремен да не ги ликувам ,подобро Рејнбоу да ме банира денот кога Грујо ќе си даде оставка оти ќе се утепам од ликување и осудување, само сега се воздржувам оти сеуште има во мене сомнеж утре да не пишат абе се зезавме не даваме оставки па овие одма да пишат

А да дефинитвно е дојдено време , не наше ваше , туку време во кое Грујо не прави што сака , а за во иднина верувај нема да биде вака , ќе има поголема контрола , сепак се учи од грешките нели ? , мое е дека нема да се дозволи на Заев ако дојде на власт да прави како што правеше грујо , тоа сигурен сум!

А и друго прашање Bridget
    Што мислиш ќе беа нивните постови да вечер еве кажеме пишеше статија Заев во затвор или оставки или слично од страна на опозиција? мислиш немаше да го отупат од постирање на форумов?

На Edie.S, Hipster, kjukli и 4 други им се допаѓа ова.
  18. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.973
    ^
    Ќе тупеа, секако, ама нели сакаме промени, да не биде веќе така, да не бидат сите како нив.

19. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Па затоа и не требало да се трча по партиски книшки. Ние кога зборевме кога ги вработуваа неспособните ...( не зборам за членките, секоја чест и на поединци) На мајка така и вршеа притисок од ВМРО за книшка па таа од достоинство не прифати, па утре и Заев да и дојде ќе го испрати у три лепе.
    Помала плата, ама мирна глава. Пошто не сме фамилија и онака што се води по парата. Па сега нека паѓа влада која се потпираше на платеници, мене ми мирна душа. Утре и Заев нека падне.

На Annath, Edie.S, Hipster и 16 други им се допаѓа ова.
  20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.829
    Допаѓања:
    163.223
    @Bridget Јас еве на пример нема да ликувам, но исто така сметам дека треба да добијат откази. Ќе ми биде жал, но јбг, селекција како што доликува. Исто така би сакала веднаш да се намали администрацијата.
    Не би сакала и партиските полтрони на Заев да се упикаат на работа, оти познавам многу неспособни кои се радуваат ако дојде до промена на владата, само затоа што така би добиле работа.
    Мојата идеја и желба е да се направи држава, а не да дојде на власт некој кој ќе направи повторно само една мала група на народ убаво да живее. Тоа би било повторно ужасно.
    Ретко ликувам и тоа обично е за други животни моменти, а не политика.

Ме ужаснуваат исто така и натртените вмровски ликови кои пред сите избори се перчеа со пароли против нивните сограѓани, а сега откако згусти со време почнаа да ја вртат капата.
    Наречете ме луда, ама им направив принтскринови на статусите, осеќам ќе дојде ден кога ќе бидат потребни да им се плеснат во фаца.

На mims-89, LivingGlam, Annath и 10 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.