"Бомбата" на Заев

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Acisal, 3 декември 2014.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    101.420
    Работава ми личи на онаа „сјаши Курта да узјаши Мурта“

На Annath, fighter, senza.parole и 8 други им се допаѓа ова.
  2. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.953
    Допаѓања:
    36.972
    Знаев, ама знаев дека ќе се појават партиските поттрчковци сега кога се појави видеото за Заев :rofl:
    Ах бре, за никаде сте. Достоинство имате ли?
    Значи претходниве бомби ништо не беа, ама ова е бомастично?! Хм, хм, хм... Ај запрашајте се, кој е овде глупавиот? И кој има двоен аршин? |(

Кога сме кај референдумот, ве молам не се правете будали и не не правете будали нас. Мало е Скопјево, се знаеме сите. Лифтови исклучени, дремење пред вратите на административците и членството, да не случајно им текне да излезат на гласање, уцени итн... Ова за вас е фер референдум?!

Последна измена: 13 мај 2015
    На Annath, Edie.S, Abrakadabra и 5 други им се допаѓа ова.
  3. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.973
    Само терористи за вас да се смирите малку (ок, шега). Соживот, единство, бла бла, два дена и помина. Како скечот со Тошо од К 15, мала кризам и јадам гомна.

На Daleron, anel и referentka им се допаѓа ова.
  4. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
  5. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.567
    Допаѓања:
    181.106
    И да падне Грујо и цела негова власт она што е најважно е да се види колку е зрел народот после ова. Ако го набркаме Мурто за да дојде Курто тогаш џабе е било каква промена на власта.
    штета што немаме трета опција

На joy1, Daleron и IronLady им се допаѓа ова.
  6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.819
    Денес се чувствуваше надеж во воздухот. Надеж дека земјава конечно ќе се оправи, дека човечкиот живот ќе биде поважен. Дека нема да има експресно купен мерцедес од илјадници евра, а за животот на едно девојче да се чекаат процедури и процедури да се одобрат пари... Дека ќе излеземе од магичниов круг, дека ќе можеме тука да гледаме деца. Која и влада да дојде народот е буден и ќе го искажува своето незадоволство без да чека со години и повторно да дојдеме до овој степен.

На Annath, Abrakadabra, Daleron и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    I kako i obicno,nema odgovori,nema konkretivizam.

Kako sto neli,nema duel,nema gostuvanje direktno vo emisija so poveke politicari.Prostete na izraz ama laenje vo monolog kolku sakas.
    I ona mavanje vo gradi,nie ova nie ona(a se misli,jas ova,jas ona.
    I koj smee da mu postavi odnapred neprovereno prasanj?Boze sacuvaj,ima glavi da letat.
    Taka i vo temava.

Tuku...jas uste se cudam,kako ke se dvizi ministerkava po ulicite niz Makedonija?
    Rabotela za interesite na Makedonija?
    Zarem nekoj osven grujo ke se usudi da ja primi kaj sebe na rabota?
    Mene bi mi bilo strav da rabotam vo tim so takov covek,iskreno.

На Annath и An-na им се допаѓа ова.
  8. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.462
    Допаѓања:
    183.595
    Ќе си зеам за право да одговорам.. е богами нема да се движи низ улиците на Македонија, зашо експресно ќе ја испратат негде амбасадор да биде. Кај нас така иде тоа од убаво на поубаво. :)

На Annath, kala21, theowndemon и 5 други им се допаѓа ова.
  9. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Извини ама сите предходни како се движат?
    Со луксузни возила, со викендици на море, со огромен возен парк, аман.
    Запрашај се ние како се движиме, а фала Богу никој за леб не умрел затоа сите кафитерии и кафани се полни нон стоп дури и во Куманово кога се пукаше, не туку изигрувај мирољубец.

На Valentina.Vaki му/ѝ се допаѓа ова.
  10. zekzeki

zekzeki Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    26
    [QUOTE=" Кога сме kај референдумот, ве молам не се правете будали и не не правете будали нас. Мало е Скопјево, се знаеме сите. Лифтови исклучени, дремење пред вратите на административците и членството, да не случајно им текне да излезат на гласање, уцени итн... Ова за вас е фер референдум?![/QUOTE]

Знаеш како велат: "рѓавом курцу и длаке сметају" ;)

11. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Она што најмногу ме фрапира е едноумието партиско. Значи сите ги употребуваат ама баш истите термини, да се немало малку осет за своја интерпретација.

Друго, децо, кој век сме? Мислам го мразам сето тоа 21 први век сме ај да грешиме и се, ама да обожаваш некој човек рамно на слепило? Не е срамота и греота за сите што се бореле против нашите слатки диктаторчиња? Рамно Тито, еве кај нас најблизу, ама од Тито време помина. Ајде вие обожавачките на Грујо кој нели толку ве сака и ве штити да ми одговорите дали би му се лутеле на вашиот татко ако вози јахти, а за вас „нема“ да ве однесе на обична здраствена контрола? Не, не зборам за вас лично, туку зборам за сите нас како деца.

Ама, не знам која членка погоре пиша - тоа грабање, гледање само за себе скапо ќе ви се врати, од никој друг, ама од вас самите. Чим се водите по такви идеали вие не сте среќни луѓе.

На Night Rider, Annath и galapce им се допаѓа ова.
  12. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    E добро бе, златни, ако грабежи, местења, криења убиства, вреѓање и истовремено искористување глупа раја...па и мртва раја ко гласачки тела, избегнување законски норми, итн. ви е петарда, што би ви било бомба?
    Пастиров и неговиве да признаат дека со голи раце масакрирале некого, ќе им најдете оправдување дека во моментот со нив владеела силата на Богот Невмровитис и рацете не биле нивни поради положбата на месечината во однос на Јупитер, при што се менувал горниот слој на кожата.

Еве, јас не сфаќам како на еден форум се расправа до бескрај и се креваат бунтови ако не ти се свидело како некој ти реплицирал или за избришан пост кој има 0 влијание во реалниот живот, а во реалниов живот премижувате (и браните!) преку тежок криминал. :worried:

р.ѕ. Џст ин кејс, немам јас штаб. :( И другиве ги сметам за ист тасе. Ако морам да гласам некогаш, пре би админите на Семе Синапово партија да основаат на чело со Пане Панев, Коста Бургов ко министер за образование и Иван Исцелител предвиѓач на терористички напади ака министер за одбрана.

р.р.ѕ. АБЕ ДАЈТЕ ИМ НАГРАДА, ЕЈ! :clap: :rofl:

На mims-89, Annath, esperanca и 9 други им се допаѓа ова.
  13. corto.maltese

corto.maltese Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2013
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.030

Типкава негативна и морбидна до максимум која длабоко заглибила во некој свој филм, уфирцаниот со цвикера и пенкалце покрај ревер и сомнителна сексуална преокупација кој без испринтаниот лист би бил само купче брада со мал отвор во неа и јадникот со растреперено гласче и уште порастреперени раце и чии гревови треба да им ги бере тој што ги пуштил да излезат и да зборат јавно, не ми изгледаат и не ми влеваат ама баш ич надеж за нешто добро.
    Честитам за слатките маки додека си го правела изборот кое видео од трите да го постираш

И со кое право настапуваат во име на народот? Јас, а најверојатно и многу други, никогаш не би посакал и не би им дал полномоштво на вакви ликови да говорат и во мое име и да генерализираат.

Во еуфорично славје сум поради ЛШ, нема спиење, па морав.

На zekzeki му/ѝ се допаѓа ова.
  14. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.819
    Утре пак во 18.00
    Овие сиромашкиве уште не се научија нешто свое да пишат, или да ретвитаат, како од штаб така.(facepalm)
    Патем, последнава бомба не дека беше за занемарување, ама време е за најсериозните. Заев нека не спие на тоа уво дека ќе се заборави работата. И ако се испостави дека го правел истото може со другиве комотно да се пикне кај што му е местото.

На Annath, Sky-butterfly, crimson и 5 други им се допаѓа ова.
  15. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Уште милиони протести да има нема даде оставка.

На presiosaP му/ѝ се допаѓа ова.
  16. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.379
    Допаѓања:
    78.125
    А Бошковски?
    или пу пу не се важи тоа. Што треба да се пушти во јавност, за да си признаете.. не мора на нас, туку самите на себе.
    Како и да е, и да не беа бомбите на Заев, тиквата ке пукнеше некогаш
    Да не запреа давање бугарски пасоши, може ке се трпеше уште, но сега младите се заглавени доле, без никаква иднина. Тие што беа во Америка, видоа како се живее таму, а како кај нас.

Секој кој бил во странство, во очи му боде таа диктатура

На Edie.S му/ѝ се допаѓа ова.
  17. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Сам ако не даде до сабота, не се секирајте има протест на 17ти мај тогаш народот одлучува (а одлуката на народот веќе се знае) и ќе мора да даде оставка....нели не сме диктаторска земја, народот се слуша....

18. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Та ако бил премиер, не е творецот на Македонија.
    ве молам, што направи овој премиер за Македонија, ама онака најсериозно да се запрашаме?
    Кои пусти фабрики? Ахахахах, секој 2 ден фабрика ваму, фабрика таму, нигде јас фабрики не гледам, или евентуално да, она експлотација фабрики, каде што пустите жени работат за помочани 8 илјадарки.

ЈАС не памтам живеачката некогаш да била поскапа луѓе,од струја до парно до храна...
    Сметки и давачки ја толкави, платите тапкаат во место.
    И немој да ми кажувате нешто направиле. освен КИЧОТ БЕЗ ВКУС ништо друго јас не гледам убаво да е донесено.
    Јао патриотата Делчев па заслужил 600к Мерцедес.
    Да, патриота само да не буцка да се мразиме со сите соседи, тоа е нивната политика број 1.
    Една песничка за нашава земјичка. абре јас гарантирам дека на 90 проценти од луѓево овде им е погодена!

Нема да излажам, срце ме стега, фрутка во грло имам кога ќе излезам на улица и
    ќе ги анализирам просечните граѓани на земјава, со маичка на риги од 150 денари, како мкнат краставици кои ги начекале на попуст за 10 денарки. Пешки по можност, и автобусот е скап.
    Ете, до таму сме, ако нека се возат они во Мерцедеси, нека си даваат 100к документчиња.
    Кармата може касни, ама секогаш е тука.
    Зајко нема да успее да јаде живи луѓе. веќе сме сите изедени. Фала и чао

На green.eyes, ArmaniCode, Kitten и 13 други им се допаѓа ова.
  19. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.462
    Допаѓања:
    183.595
    Сега го видов. Прекрасно напраено.

На Magnolija, Annath, Sky-butterfly и 6 други им се допаѓа ова.
  20. Avery

Avery Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    2.781
    Допаѓања:
    14.588
    Ја чекам бомбата за "Монструм"... Да чујам какви се не монструми постојат...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.