"Бомбата" на Заев

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Acisal, 3 декември 2014.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    20.046
    Пффффф..и сеа сите не разубеди, а слушнавме убаво од негова уста за кого е точно. Неговите блефирања и глумења наивност, не палат веќе ..освен кај вас тука неколку. Ама секој нека си верува во тоа што сака.

2. Valentina.Vaki

Valentina.Vaki Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2013
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    580

На Daleron, senza.parole, baby-star и 4 други им се допаѓа ова.
  3. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    E AKO DE NEKA SE VOZNAT MALKU

4. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    ТАКА Е !

Леле видеово , убаво им кажа Солзо , убаво им кажа ... ама уште да не се прават глупи со сила ќе беше најдобро .....

На green.eyes, Bridget, calliope и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Edie.S

Edie.S Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    395
    Хаха и Меркел имала таков мерцедес. Толку се бе у Европа.. Грујо и Меркел!

Ц ц ве читам и ви се чудам на паметот. Прво сфатете во тоа главите дека постојат луѓе што не зависат од ниедна партија, што не им треба партија за да успеат во животот! Точно, имам гласано два пати за СДСМ и пак би гласала, од причина што немаме трета опција, само за да не ја гледам оваа проста диктатура што го троши мојот данок на имбецилни работи! И никој ама баш никој во мојава потесна и поширока фамилија нема книшка! Како да ви кажам дека за мене е понижување да бидеш член на партија! Така сум воспитана. Понижување е да се молам за работно место во државна администрација!
    Сакам бре утре детето да ми расте во нормална држава, со функционално здравство и независно и транспарентно судство! Не сакам да знае никој друг политичар, освен претседател и премиер и тоа од општа култура нека ги знае.

Солза Грчева е жена за пример! Јас ја гледав "дебатава" и браво за речникот, аргументите и ставовите. Сите други можеме да ги помножиме со нула.
    И да, за неа ќе гласам на наредни избори, она нека ни биде третата опција.

На dragan4eDR, kjukli, anel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.270
    Допаѓања:
    57.130
    Инсајдерска информација - ВМРО ги вика членовите по штабови за да организираат спонтан протест на 18ти. Спонтан. Да не знаеш дали да се смееш или да плачеш.

На SV1911, kjukli, anel и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.907
    Толку е организирана Македонија, што и спонтаното го организира :rofl: Да ни позавидат :D

На Marossa, SV1911, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  8. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    20.046
    ostavki.jpg

На dragan4eDR и MaryAntoaneta им се допаѓа ова.
  9. Night Rider

Night Rider Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    716
    Аха, значи криминалот на твојот господар да го пријави кај истражните органи кои ги поставува твојот господар пошто самиот ќе се уапси, нели.

Тркало партиско.

На Yipman2 и crimson им се допаѓа ова.
  10. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Znaci ova videovo go prekinav koga na gospozata argument za (ne)kvalifikacija na edniot minister i bea godinite! Glupost! Samo starci treba vo drzavava da se na rakovodni pozicii...

На senza.parole и Abeja им се допаѓа ова.
  11. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.391
    Допаѓања:
    17.613
    Уф, за жал не можам на тебе да ти објаснам како оди процедурата, гледам не ти е јасно а и нормално е тоа, затоа ти ја препорачувам Лиде да ти го објасни процесот, таа е вработена во тој орган и задолжена со комуникација со граѓани како тебе на кои не им е јасна постапката.

12. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Епа Солза не го послуша пастирот, туку се бори таму за каде што народот ја избрал. Ја исфрлиле од партија пффффффф ова е политика, иако говорот за избор на министер и мешање политики на пастирот (патем и даде отказ од партијата) не и беше во ред. Ај сеа вампири ќе бираме за министри!
    Да бе за да можат вилиците и вештачките колкови да си ги платат.

13. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Хахахахаха

Така е Абеја !!! , Браво . Кажи му на комуњарот како треба нели .

идеме три четири

Инаку денешните пресови од Заев и Грујо за ситуацијата што се случуваше на денешниот собир.

И последните 2ца лепотани

На dragan4eDR му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Moira

Moira Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.937
    Допаѓања:
    7.686
    @Abeja , @Daleron - Ви се јавија од штаб на 18ти да се појавите "без оправдување" на протест во Скопје?
    Испратија смс, а откако не им врати, и и' се јавија на мајка на пријателче, професорка, од источниот дел на МК, НЕОПРЕДЕЛЕНА партиски, ама во школо вработена нели, СО ЦЕЛАТА ФАМИЛИЈА да се појават на 18ти во Скопје, во спротивно да не се појавува повеќе на работа.
    На што ви личи вас ова драги сонароднички? Далерон, мајка си, дали би ти било во ред некој да го уценува твоето егзистенцијално прашање со одредена активност во која би ја смешале и ќерка ти?
    Имате ли малце емпатија за тероризирањето кое ''другите'' го трпат за вие да останете таму кај што сте, на власт?

На Marossa, butterfly4, ArmaniCode и 28 други им се допаѓа ова.
  15. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Вака и на 18ти

Преземено од Vlatko Vasilj na facebuk
    "Бонева излезе на протест против Заев во Струмица и транспарентот на денот го победи протестот!! "

На dragan4eDR, Hipster, SV1911 и 12 други им се допаѓа ова.
  16. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    ^ Хаха и јас сега ја видов сликата, бравооо човече кој е овој има частење :D

п.с. стварно за што протестираат???

На dragan4eDR му/ѝ се допаѓа ова.
  17. НаталиЛили

НаталиЛили Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2014
    Пораки:
    1.389
    Допаѓања:
    8.354

Многу народ против ЗЗ во неговата Струмица.

На dragan4eDR и zekzeki им се допаѓа ова.
  18. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Никој не ме уценува не сум партиски вработена и без нагаѓање, секој има право на свое мислење.
    Те молам во вакви теми дете да не спомнуваш, јас моето дете го гледав со чистење станови и згради и нужници по некои авто салони, за жал не се омажив за некој за да го молзам и молчам како многу светици овде. Дете не ми спомнувај уште еднаш те замолувам, оди на твоето да му објасниш зошто нема пари за сладолед и кога еднаш и реков сама да одбере и одбра, цената беше само 50 денари, детето ме погледна со солзи во очите и рече: Мамо скапо е ќе земам некој од 10 денари, го пишувам ова и плачам срам да ти е.
    Едит: Му благодарам на тој што ми помогна, затоа што за сите приватни фирми бев стара(односно не бев рајка радодајка) , а дипломирана од 90-та кога 90% не знаеа што е факултет.

Последна измена: 14 мај 2015
    На dragan4eDR, Valentina.Vaki, Abeja и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.462
    Допаѓања:
    183.595

Протестираат затоа шо се задоволни од власта. Протест од задоволство. минтајм ин Струмица :rofl::rofl::rofl:

На dragan4eDR, BoaVista и Magnolija им се допаѓа ова.
  20. Moira

Moira Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.937
    Допаѓања:
    7.686
    Одговорот не соодејствува со прашањето што го поставив. Јас сакав да ти укажам - како на мајка, што и направија на друга, на која и наредија и синот да е со нив на протестите, ако не, ќе останат дома без пари - што прави оваа власт за да остане таму каде што е. Ама реакцијата твоја се' ми кажа. Сега замисли си како и е на другата мајка, кога му се јави и со плачење и солзи во очите (како тебе нели) му рече на пријателот Сине, и ти си на список, ќе мораш со нас, иначе ќе немам повеќе пари да ти давам.
    Немам причина за срам, не навредив никого, јас само чекам одговори, ама типично, добив обвинување и префрлување на топката.
    И што врска имаат радодајките на форумов со фрустрациите на фирерот? :?:

На SV1911, JuLleE, Annath и 7 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.