"Бомбата" на Заев

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Acisal, 3 декември 2014.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Orianna

Orianna Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2015
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    66
    па ако не планираш да дискутираш што пишуваш онда ?

На makedonkamak му/ѝ се допаѓа ова.
  2. ccca

ccca Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    1.205
    На butterfly4 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.665
    Допаѓања:
    161.806

Ова... е језиво.
    Дури и некој да е грешен вакво гадно зборување не заслужува, одвратно, гнасно...
    Ваков речник...
    Ми се плаче... сериозно ми се плаче. Во каква вукојебина живееме... какви гнаси ни ја водат државава, а тек какви гнаси се местат да ја водат...
    Овие си играат СИМС и си ги лечат егата, ние трпиме.

Крвнички, одвратно.

На cooll, Taccka, Candid и 17 други им се допаѓа ова.
  4. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.307
    Допаѓања:
    22.600
    лелеле нашол кој да каже, па они биле згрозени :rofl::rofl::rofl:

На Marick14 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Ќе се држи Заев за решетки уште малку. :D

На Y-O-L-O му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.665
    Допаѓања:
    161.806
    Нека оди Заев во затвор ако си заслужил, секогаш сум за правдата.
    Туку вас што не ве интересира содржината на разговорите?
    Што вас не ви мавна во уво цитирам - некое дете убиле таму, а тие зборуваат за илјадници евра и за скапи аута, зборува многу повеќе за вас. Нели, идиоти сме ние кои сакаме да знаеме за убиени деца, понижени луѓе, како тоа некој некого не третира човечки и така натака?

Лебарки сте... буквално сте лебарки. Трошка леб ќе намирисате и се собирате од сите страни, ехе гозба.

Човечки однос...барем човечки однос... сфаќате ли дека тие си тераат *бизниси* едно меѓу други и не им е гајле ниту на едните, ниту на другите за нас, обичните, најобичните.

Отчитуваат лекции... бркаат луѓе, си прават како сакаат... чистат... душа ваделе... кој на кого вади душа бе? 2 милиони, милион и пол душа нема во себе, дете умре...

Последна измена: 20 февруари 2015
    На butterfly6223, Anne.B, Mimi123 и 21 други им се допаѓа ова.
  7. sia.bella

sia.bella Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2014
    Пораки:
    992
    Допаѓања:
    17.170
    Кои болесници...
    Кој речник...
    Се згрозив, ми се приповраќа... Овие разговори се страшни и језиви, се смеат како морони, болни гадови...
    Диригираат кој како ќе живее, кој слободно, а кој ќе оди во затвор... И најстрашното од се е тоа што не се некои интелектуалци, големи умови, туку тешки сељаци кои немаат два грама мозок, не знаат да сврзат сложена реченица без пцовки и вулгарности.
    Цели 10 години сме заложници на дотичните, поради глупиот народ безрбетници кои само климаат со глава додека некој ги манипулира како што сака за свои сопствени цели, додека им го силуваат достоинството и ги задоволува со трошки. Страшно!

На Taccka, dragan4eDR, makedonkamak и 6 други им се допаѓа ова.
  8. i...ja

i...ja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    181

Ууу, Сузе Илуминати, предвидуваше уште девеес деветта...

На cooll, ccca и Orthophill им се допаѓа ова.
  9. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.316
    Допаѓања:
    3.040
    Гледате ли какви "луѓе" ни ја водат државата м? Монструозни, нечовечни. Срам да им е! Страшно:x
    Како само се изразуваат, сељаци, гнаси бре:fubar:
    За дете убиено се смеат,битно е како ќе оди се тоа по телевизија:x
    Ова е само почеток, а замислете што ли се допрва ќе има.:worried:

На dragan4eDR, makedonkamak, esperanca и 2 други им се допаѓа ова.
  10. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    За кое дете се смеат?

11. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    За Мартин Нешковски. Овие разговори се од 5ти и 6ти јуни 2011 година ден после изборите на кои победи Вмро и на чија прослава на плоштад го убија Мартин. Утредента го уапсија и Љубе Бошковски. И Иво Котевски се чуди и смее што мороните од А1 прашувале за убиството на дете на плоштад, кое тие сакаа да го заташкаат, ако се сеќавате. Иво Котевски во стилот, демек глеј каква вест ви сервираме со апсење на Љубе предавникот, вие тука за убиство на некое дете ќе ме прашувате. Јас лично се згрозив од се што слушнав денес. Па луѓе мои тие одлучуваат за човечки судбини по телефон, ко за кафе са си се договараат. Злоба, болна суета, пореметена психа... На друг начин незнам како можам да го опишам сето ова. Толку омраза кон се што не мисли ко нив... Жално, навистина жално. А сите вие што го оправдувате се ова, не ве фаќа малку срам?!? Не ви е навреда за интелегенцијата некој ко Латас да ви кажува што да мислите?!? Ако не ви е, тогаш и вие сте исти ситни и прости души!

Последна измена: 20 февруари 2015
    На joy1, butterfly6223, cooll и 18 други им се допаѓа ова.
  12. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.485
    Допаѓања:
    13.729
    За Мартин Нешковски. Умоболни, психопати за во Бардовци ја водат државата. А вие што ги подржувате ставете се на место на родителите на Нешковски, на место на блиските на Љубе. Му ставале пиштол во уста, па се договараат тоа да не оди на тв. Поголеми ѓубриња
    Одамна немало во политиката. Што може Гордана со мустаќите да знае како е да се убие дете. Таа не е мајка, а и не верувам дека ќе биде.
    Сега ќе идам на профилите нивни по фб и ќе им го пишам мислењето. На партиските и министерските.

На cooll, Taccka, dragan4eDR и 8 други им се допаѓа ова.
  13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.665
    Допаѓања:
    161.806
    Го повикувам дотичниот господин кој сака да се лакта по темиве, да одговори на сето ова. За содржината на разговорите, да не испадне дека обична домаќа малтезерска пудлица, а не лик како што сака да биде.

14. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    да беее.. морони.
    власта ќе ја разберам, треба да остане на власт, ама овие ко чавка да им го испила мозокот што ги бранат??? Ми е гајле сдс што правеле, не се на власт 10 години. Овие цела деценија собираат поени на грб на сдс.
    Да ви се плукнам во глупавите!

На HeidiDiWalt, makedonkamak, anina и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Olgitsa

Olgitsa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    798
    Членови на ДПМНЕ, или запалете си ги партиските книшки или раководството. Не дозволувајте раководството да не' запали сите. Поздрав.

На dragan4eDR, makedonkamak, anina и 3 други им се допаѓа ова.
  16. rajna-vojvoda

rajna-vojvoda Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    626
    Допаѓања:
    286
    незнам за другите ама јас сум толку згрозена, уплашена , понижена, ми дојде таков еден нагон на повраќање од ова да е страшно еј!
    Латас.....како ке излезе веке на телевизија, со кој кредибилитет новинарски
    Мијалков.....не го коментирам све си кажа сам
    Гордана .... поарно да не се врака од САД , ај бркање од работа на лугето на Љубе и СДСМ ама ова со Мартин, грозота!!!!!

На dragan4eDR, makedonkamak, anina и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. rajna-vojvoda

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    626
    Допаѓања:
    286
    Само околу 500 евра семестар на медицина- толку е за неспособните што не можат да влезат у државна квота, јас лично сум против тие , не треба уопште ни да се запишуваат , а сега им намалија и ценичка бре бре убавини

На anina и kukla21 им се допаѓа ова.
  18. Петре Прличко

Петре Прличко Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    387
    @Lilit @BoaVista @Tanjamm

Дами, во кој свет живеете вие? СДСМ да беше на власт што ќе правеше? Ај навратете се во 90-те години како се живееше, кој работеше, кој напредуваше, кој местеше убиства, атентати?

Политика е тоа, deal with it. Бизниси, тендери, влијание. За што се бори Рада и Заев? За твоите и моите интереси или да влезе во нивното шупче? Заев не знае колку пари намлати од нелегални бизниси, Рада си местеше бизниси и тендери на нејзиниот маж, кирии по 5.000-6.000 евра, цело судство, цела администрација, цело образование нивни членови.

Велите сте се згадиле од начинот на нивната комуникација по телефон? А, како комуницирате вие по телефон кога зборувате со блиски личности?

Јебига, излегоа луѓе од ВМРО им ја изебаа тртката. Факт.

Во Куманово, Карпош и Струмица да не се вработуваат преку интервјуа или со партиска книшка?

Јас знам луѓе од ВМРО што биле симпатизери во 90-те години што имаат полициско досие само заради тоа, а не само тоа, туку биле следени и тепани од истите тие денес што ти се сликаат на пресови.

УДБА и КОС што работеа цели 70 години? Чии татковци и дедовци се тие?

Ниту ВМРО, ниту СДСМ се цвеќиња, таков ни е табиетот и културата, но таква е политиката секаде. Никој не се бори за власт да работи за 30.000 денари.

Патем, не гледам ништо незаконито во сите овие снимки.

Мислите дека ако дојде некој следен дека ќе воведе нови форми на морал и кодекс на однесување? Да, можеби кога тука би населил Данци или Норвежани со нивен табиет и однос кон животот. Со нас не ја бидува работата.

Не дели правда во животот. Ако некаде се дели бесплатна храна јади, ако некаде се дели бесплатна облека земи, затоа што со филозофирање ти ќе останеш гладна и боса.

На Abeja и SexiLy им се допаѓа ова.
  19. rajna-vojvoda

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    626
    Допаѓања:
    286
    Се јасно, ама вака не било, нити ке биде, ова е врв. И доста веке ВМРО се влече 10 години на тоа , е СДСМ Што правеше во 90 тите, па децата што се родија во 90 тите веке работат , поминаа 20 години од тогаш, цел свет отиде напред, само ние назад. Не ме интересирало политика се до сега, ова е врвот на гнасотијата!!!! и кај е муабетот со УДБА бозе мој, 2015 сме.
    И тој Мијалков , до вчера не знаев ни како изгледа, ама толку ми се згади од него , кој речник, многу скалила е над Латас по гнасотија уф , нечовек, бездушник!

На makedonkamak, anina, MiloMalo и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Петре Прличко

Петре Прличко Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    387
    Се сложувам комплетно дека ВМРО е на власт и не може вечно да се бараат изговори со владеењето на СДСМ. Тие одлучуваат, во нив се сите правни рамки и закони. СДСМ не смее и не треба да им е алиби, но секоја опозија подметнува, врши нечисти работи, искривува вистина, врши манипулација без разлика кој е во опозиција. Ако те фали кога тој ќе дојде на власт?

УДБА и КОС се прелеани во половина членство на СДСМ, а ги има доста и по полиција, судство, администрација.

Со таков речник каков што зборува Мијалков зборувам и јас, а и 80 проценти од личностите што ги знам, но можеби дека е политичар, па ти создава аверзија према него.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.