"Бомбата" на Заев

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Acisal, 3 декември 2014.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Ах бре луѓенца, жими све не е лесно, не е лесно да се трудиш да браниш со напад, кога мене ич не ме боли за овој другиов. Само својот образ го прљате.

Иначе, дали наслушнав дека Заев ќе држи говор во недела? Одам да протестирам, ама нема да останам да го слушам. Изгледа и на сдсм не им е јасно, ако сум против влада, не значи дека сум со вас. СИТЕ У НЕПОВРАТ МРШ!

На Hipster, crimson, sparklie и 14 други им се допаѓа ова.
  2. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    http://a1on.mk/wordpress/archives/491117

Незнам дали да плачам или да се смеам... Пост*аниот му замерува на помочаниот дека смрдел. (facepalm)

3. daylight

daylight Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    3.254
    Допаѓања:
    4.312
  4. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.768
    Допаѓања:
    141.811
    Сега и он ќе може у Швајцарија.

На Abeja му/ѝ се допаѓа ова.
  5. daylight

daylight Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    3.254
    Допаѓања:
    4.312
    А можеби ќе ја направи Македонија Швајцарија :D

6. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.768
    Допаѓања:
    141.811
    Или ќе ја издупчи ко швајцарско сирење.

На Abeja и joy1 им се допаѓа ова.
  7. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Бидејќи веќе не е издупчена ко швајцарско сирење од страна на Грујо ?

На butterfly4, Golden, Hipster и 6 други им се допаѓа ова.
  8. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    55.272
    Како тоа имаме ние страв од нив? ауу па ти немаш ??Чудно,ако е лошо за секој МАКЕДОНЕЦ ке биде и за тебе , не заборавај;)Види ваму, не правам лице на никој тука( албанец) како второ не живеам во некоја си таква средина и не познавам многу албанци па да им правам лице , или да ми згрешиле нешто лично мене па да ги мразам потајно( значи има разлика , јас зборам сега за лошо дека ќе биде за целокупен народ а не за мене како единка)посакувам секој да си ја добие казната за секое сторено дело, ама ова сега што се прави мораш да признаеш дека смрди неубаво (значи зајко сега по секоја цена прави раздор на Македонци со Албанци, ги сили ненормално јако , а знаеме кој ке го извлечи подебелиот крај нели ;))
    Пак ќе кажам нека излезе цел валкан криминал на виделина , само се да биде по мирен пат , а не по цена на мртви лешеви!! има разлика :D добро познатата парола8)

На BezglasnaBukva му/ѝ се допаѓа ова.
  9. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.953
    Допаѓања:
    36.972
    А може заедно со Милета во Бразил да одлетаат :P

10. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.768
    Допаѓања:
    141.811
    А може и кај брат му у викендица у Грчка... Сите можности отворени :)

На Winter Lady му/ѝ се допаѓа ова.
  11. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.953
    Допаѓања:
    36.972
    Може, може. Ама најверојатно сите заедно кај “началникот” во Белизе ќе се сместат.

(модератори извинете за оф топик)

На Cka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.907
    Напишаното е коментар на претходните коментари општо за целата ситуација, а не делење ти се плашиш, јас не. Зборував општо за целата ситуација и односите што е еднакво на мачкање огледало со вазелин, што поматно, толку подобро. Ама арно и даде совет на претходната, сега зошто ми враќаш на моите глупости, јас што дошла да ме има на еден форум :D И не по цена на мртви лешеви, малку е касно за тоа, don't you think? Невермајнд, отидов да ме нема :d:

13. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    Ништо толлу не ме шокирало,колку прашањето на М.П поставено до Г.Ј:
    -"А ВОЈНА ДА НАПРАВИМЕ?!"

....УМОБОЛНИ ЕДНИ

На galapce и Sky-butterfly им се допаѓа ова.
  14. orevokrsacka

orevokrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    2.472
    Допаѓања:
    8.587
    Море луѓе, дали ви е јасно дека Заев намерно денеска ги пушти овие разговори воочи протестите, затоа што САКА ДА ПАДНЕ КРВ , сака хаос и војна! Тој железни опинци тури да го нареди овој редослед на настани, а вие прашувате „што му требаше ова“? Многу добро тој промислил во неговиот извитоперен мозок што и како сака да постигне, не беше ова ништо случајно!
    Увиде дека ДУИ останува во влада, па сега насила (со овие разговори) ќе стори се за да ги извади и „дивите“ на улица кои ќе ни ги навртат ножевите и камењата и на нас и на полицијата - и ете ви војна. После тоа нема враќање, ќе го доживуваме дежавуто од пред 15 години. Разберете дека Заев е бескрупулозен шизофреник кој има само една единствена цел - власт без оглед на се, па макар тоа значело и воена агонија за сопствениот народ!

На presiosaP, Cka, BezglasnaBukva и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    55.272
    Досадно ми е затоа ти враќам, читај ( викенд е, не излегов и ке се замарам тука со политики ,не ти се чини ?! ):D освен тоа, многу наздравуваш , па ајт нека ми ти е на здравје пијачката:d: малку во твој стил де;)

16. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023

На Candid, Hipster, kala21 и 9 други им се допаѓа ова.
  17. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    ^ Кога ќе ми текне дека луѓе гласале за овој, па како да ги сметаш за разумни? Грујо и куче да и ставе ќе гласат за него, јер продадени.

Ама мислам дека не е до толку овој Хорхе, дека и нему му прават притисоци. Дури ми е и жал.

На Hipster, Yipman2, Youknow и 2 други им се допаѓа ова.
  18. viki-dete

viki-dete Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    686
    Допаѓања:
    765
    Денешнава бомба не му требаше, посебно не во овој период, неколку дена после случките во Куманово. Но, се е намерно. Мислите ли дека и кога СДСМ беа на власт не е имало "валкани" разговори? Сигурна сум дека се биле и многу полоши, само што никој не се сетил да ги прислушкува. Каде водат сите овие бомби, кој ќе биде исходот? Искрено да ви кажам се плашам од него. Зарем не си дадоа оставки сите учесници во разговорите, што сака повеќе? Да го урне и Н:Г и да седне на неговата фотелја? Дали некој ќе има храброст да го запре З.З или ќе чекаме граѓанска војна?

На Daleron, presiosaP, Cka и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    За да се бутне некој од власт, треба бунт. Неможе човек да седи мирен и да чека премиерот да си замине од онака, дека му е досадно или монотоно . што го контролира народов. Не, секаде каде што треба смена на власта, на времиња, треба бунт. Нашава ситуација сега е другачие од Сирија, Либија, Украина. Тука друга цел се води и други правила има. Албанциве не сакаат војна, и они исто го мразат Грујо. пошто ВЛАСТА направи да се мразиме меѓу себе. Остај ти што зборат овие без мозок што се, народов е свесен, конечно се буди од длабок сон цели 2 декади. Треба промена,, но без војни. Граѓанска војна тешко да се деси, дури и со САД да се режија, нема да ги сврти албанциве против нас.

На Youknow му/ѝ се допаѓа ова.
  20. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.289
    Допаѓања:
    259.254
    На Заев не му требале да ги пуште разговорите, а на овие требаше ли им цели 9 години покољ да прават?
    Кој е крив сеа, според вас, тој што ги пуштил, а не тој што ги направил?
    Јас не знам што му требаше на Заев воопшто бомби да пушта, ма остај го овој народ нека си живее во светот на Грујо, седи си мирен, на овој народ така му треба. ЗАСЛУЖУВА!!!
    Војна си прават кога ќе им текне, и за вас сето тоа е нормално, па крив е другиот што кажал.
    Така, така.

На Annath, Golden, Hipster и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.