"Бомбата" на Заев

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Acisal, 3 декември 2014.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Луѓе, не сфатив ништо? Монструм кога е? некој нешто да ме информира? Понеделник ли?

2. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    Која пропагандна машинерија ја тера таа кампања...Заев,СДСМ,...море предавници,немакедонски ориентирани...ЕВЕ СЕ ВИДЕ...ПАРИЧНО ОРИЕНТИРАНИТЕ ПАТРИОТИ!

На Luna91 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023

На fighter и Luna91 им се допаѓа ова.
  4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.817
    Не се знае, на пресот кажа дека ги ставаат на пауза бомбите.

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    20.046
    Живо сум заинтересирана да видам кои тоа ВМРО-вци =овци по сето ова што се случи и дозна за нивниот фирер, ќе се појави на контрапротест ?

На MaryAntoaneta му/ѝ се допаѓа ова.
  6. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Па колку што гледам Албанците не се задоволни со тоа што Монструм не е објавена, некако не се заинтересирани за протестот на 17ти

7. orevokrsacka

orevokrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    2.472
    Допаѓања:
    8.587
    Преговори за име подразбираат преговори за име! Сите опции што се вртеа во јавност ги чувме и овде, чудно ми чудо. Ама пак излегува дека не ние, туку Грците (читај Европа) не сакале да се реши самиот спор, што пак укажува дека името не им е никаков проблем (туку само изговор) за изолацијата и блокадите.
    Тоа како прво.
    Како второ, бомбата за Смилковско зецот ја пукна во петокот, ама никој не ја препозна!. Убедена сум дека тоа беа разговорите меѓу државниот врв, водени после демонстрациите кои беа кренати за ослободување на монструмите од одговорноста за свирепите убиства, и со кое на сите нас ни ја поткренаа утробата од гнасење! Епа и на Јанкулоска и Протуѓер им се сповратило, па затоа и си коментирале онака како што чувме. Така што, освен изјавите „нема соживот со шипт....“ и „племе“, посензационално од ова немало ништо друго да пушти.
    Уствари може и имало, ако на пример истите си коментирале кој е одговорен за тоа, па може заклучиле дека е евро-америчка манџа со косовски актери (исто како сегашнава манџа). Ама зецот тоа ни под разно нема да го пушти во етер, зошто тие му се другарчиња и нема да дозволи никаков сомнеж да падне на нив. Затоа и целите разговори беа толку кратки, вадени од контекст. Значи целата фамозност за Смилковско завршува овде, зошто ако имаше нешто навистина, ќе ја пукнеше токму денес.

На BezglasnaBukva и kikikikirika им се допаѓа ова.
  8. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.787
    Допаѓања:
    98.987
    Добро луѓе, не ли слушнавте како Грујото во последниот разговор со Бонева иронично се исклешти кога раскажуваше како не знам кој му викал многу сум загрижен за проблемот со името и овој како ретарда се оклешти и вика - му викам и јас многу сум загрижен, (во стилот к*р ме боли):puke:

9. Luna91

Luna91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    3.227
    Допаѓања:
    17.947
    Zaev kaza deka ostanal dolzen za smilkosko I deka seksko ke objavi. Ako nema takva namera sigurno ne e do tolku da potencira I da se blamira.
    A za opciite slusnavme da ama deka nekoj drug gi ponudil. patriotite se drzea do toa dur se zivi nikakva opcija za imeto nema da ponudat.

Последна измена: 16 мај 2015
  10. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.283
    Допаѓања:
    259.209
    Едно име имаме во душава го носиме, за тебе живот давамее ооо Македонијо...Вака беше патриоти нели?!
    Или монтирано е?

На MaryAntoaneta и theowndemon им се допаѓа ова.
  11. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740

На fighter му/ѝ се допаѓа ова.
  12. cokacola

cokacola Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2015
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    16
    Денес над горна северна република македонија вардарска се раѓа ново сонце на слободата горно северно македонците вардарците се борат за своите правдини никола груевски сашо мијалков антонио милошевски горите на горна северна република македонија вардарска шумно пеат бојни песни новивесници горно северните македонци вардарци слободно живеат ова би можело да биде нова химна

На Luna91 и theowndemon им се допаѓа ова.
  13. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    "Груевски: Снимките се монтирани, не давам оставка, ниту преодна влада"

http://a1on.mk/wordpress/archives/491507

Аааа ова ме потсеќа на далечната 1999 ,еден претседател на соседна држава викаше "не дам Србију"

На Annath, Lilit, JuLleE и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Не ми е јасно зошто албаниците толку настојуваат за монструм. Не знам што очекуваат толку да слушнат, па уште викаат немало утре да излезат на протест. Па драги луѓе 100 пати рече дека ќе ја даде таа снимка, но сега во овој период не може поради тоа што се случи во Куманово. А баш и денес нагласи дека ќе си стои до зборот што го дал. И сепак треба малку трпение зошто е навистина чувствителна тема.
    И крај краева никој не ве тера со сила на протест, како Никола што ги тера или на протест во понеделник со уште 5 членови со тебе или од вторник не доаѓај на работа :|
    Ако не сакате тогаш не одете. Живејте во диктатурава уште 100 години, ете тој психопатот не се откажува и уште му се заблагодарува на Заев за снимките пошто се гледало дека се борат за името....мислам колку болен треба да си за да излезеш во јавност и да кажеш такво нешто кога сите добро слушнавме што зборуваше (facepalm)
    И НАЈТРАГИЧНО Е ШТО вмровците МУ ВЕРУВААТ.
    ЗА ГРЕВ СМЕ.

На Mishela, MaryAntoaneta, НаталиЛили и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Lina Stojanoska

Lina Stojanoska Активен член

Се зачлени на:
    26 април 2015
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    67
    Груевски до вчера зборуваше дека снимките биле монтирани , исечени , додавани уште што не , а сега кога Заев ја објави оваа последнава бомба изјавил дека му е благодарен на Заев за последната бомба бидејќи таму народот слушнал кој се залагал за името . Па добро сега за едни снимки ги негира , едни ги прифаќа ( неможе едни да се точни , други да се лажирани, јасно е дека тој прифаќа само тоа што му одговара ). Никој повеќе незнае што прави во државава.

На Golden, MaryAntoaneta, Giovanna и 8 други им се допаѓа ова.
  16. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Realno snimkive ne pokazaa nesto sto e neocekuvano.. problemot e sto ovie epten se udiraa vo gradi i igraa na taa karta.
    so svoj kamen po glava!

На kikikikirika му/ѝ се допаѓа ова.
  17. daylight

daylight Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    3.253
    Допаѓања:
    4.311
    Во контактната емисија „Јади Бурек„ еден гледач (а такви како него има илјадници) јасно и гласно кажа дека него воопшто не го интересира кој што зборел туку кој е тој предавник што прислушувал и ги доставил прислушуваните материјали. Тоа кажува многу за менталитетот на овој народ...

На MaryAntoaneta, НаталиЛили и Edie.S им се допаѓа ова.
  18. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Притисоци има на сите страни. Треба да се направи профил/ѕид на срамот и јавно да се засрамат сите овие монструми и експлотатори зад кои стои диктаторчето Грујо.
    Еден ден што од срам, што од пуста гордост (ако сфатите де) ќе нема да признаете каков болен ум сте величеле.

http://a1on.mk/wordpress/archives/491538

На MaryAntoaneta, fighter и Sky-butterfly им се допаѓа ова.
  19. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.683
    Допаѓања:
    6.264
    Еве јас не се мешам во тоа што договарале за името, само имам едно прашање: -Зошто Мијалков преговарал?
    Па нели ние имаме министер за надворешни и негов заменик. Кој му ја доделил оваа функција на господинот и зошто? Кога веќе Груевски призна дека е валидна снимката, мислам дека прашањето доаѓа последователно на нивното признавање.

На Valerin му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    927
    Допаѓања:
    2.256

Чувствителна тема е и сега и после.. и за 1 година ќе биде чувствителна и може разни конфликти да настанат. Ништо нема да го смени времето. Со самата бомба од вчера кога се разговара за тоа да се "започне војна" може да се поттикнат немири меѓу населението овде. Отидена ни е државата одамна во дупка, вака или така, никој нема да успее да ја среди. Тоа е тоа. Јас си се помирив више за жал.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.