1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

"Бомбата" на Заев

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Acisal, 3 декември 2014.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    20.539
    Знаев дека Петре ќе се појави тука со воодушевување кон неговата партија, хаха. Абе сум рекла еднаш, ќе речам и сто пати - МИСЛЕТЕ СО СВОИ ГЛАВИ, не тоа то ќе ви кажат во партија :D

На dragan4eDR, makedonkamak и kukla21 им се допаѓа ова.
  2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.787
    Допаѓања:
    163.010
    Значи според тебе Петре, што има врска, битно е ние да се лактаме и забављаме ако се му е едно та исто?

Не знам ти во кој свет живееш, ама очигледно ти немаш проблем со тоа раскалашено однесување и морал, што веројатно го делиш истото.

На Night Rider, anina и Tanjamm им се допаѓа ова.
  3. rajna-vojvoda

rajna-vojvoda Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    626
    Допаѓања:
    286
    незнам во каков круг се движиш ;) ама тој речник не ми е нормален, родена и израсната сум во Скопје, не дека немаме сленг ама ова е човече ту мач

4. troublesome

troublesome Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2014
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    152
    Да бе, Петре што постирал на темава еднаш неделно е единствениот тука што личи како да е од партија.

На makedonkamak му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Петре Прличко

Петре Прличко Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    387
    @jacqueline.s Која е таа моја партија? Со што ти докажа дека јас сум член на некоја партија, а и ако сум зошто да не бидам?

6. jacqueline.s

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    20.539
    Не знам, не се движам многу во политичкиве теми, оти ми се повраќа и од ВМРО и од СДСМ. За Петре реков, оти за него знам, дискутиравме еднаш на една тема со него. Немам против никој ништо на форумов инаку, секој си верува во она што сака.

7. DebbieLegg

DebbieLegg Популарен член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    362
    Се изначитав небулози и доста ретардирани мислења, од тоа дека нормално било да се снима до тоа како било во минатото.
    Добро сериозни сте, како може сите едно исто да постирате абе ептен се познава дека не сте ретардирани.
    Еј ништо ново прислушкување,ништо ново местење на судии,ништо ново апсења.
    Па добро бе дали сте вие нормални, дали имате грам памет во тоа тиквите што ви се на рамења ?
    Упад во судскиот систем јасно и гласно докажано и никого мува не го лази, договарање на криминал за тендери, ама празни глави не моат да сватат не можат да разберат.
    За друго не знам од прва рака или лично искуство, но знам дека татко ми беше директор во јавно претпријатие со партиска книшка од вмро-дпмне и тоа бројчето на книшката му беше 300 и кусур за време на сдсм, и никому ништо.
    Денес без партиска книшка не можеш ни чистач да бидеш. Не беше така одамна за да никој не се сеќава.
    Од далеку е приметлива твојата интелектуална инфериорност,но зошто мислиш дека твојте ментално заостанати мисли и размислувања се исправни ?
    Мислам ма дај не ни го навредувај интелектот со вакви субпросечни изговори,на крајот од краиштата ако ни трошка повеќе овие ги гласавме за да бидат барем малку подобри од сдсм а не полоши, како и да е да ти ја освежам малку меморијата на вмро ова не му е прв пат.
    Туку утре кога ќе тужиш некој со бричена глава зашо те трескал од земја пред жена деца родители и на крајот ти него кога ќе му плаќаш оштета сети се на муабетов.
    Сети се на муабетов и кога ќе летнеш еден ден од работа,сети се на муабетов... всушнот не ти немаш доволно мозок да го меморираш ова ти само копи пастираш и ништо повеќе.

Последна измена: 20 февруари 2015
    На dragan4eDR, anina, НаталиЛили и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. jacqueline.s

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    20.539
    Оти Петре кај да отворам за ВМРО се бориш, и се контриш со сите, затоа те споманв. Е де, овде државава масакри ви прави на сите, мене за еден коментар на бунт ми се кренавте :rofl:

На dragan4eDR, anina, Tanjamm и 3 други им се допаѓа ова.
  9. TheTribe

TheTribe Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2011
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    31
    може линк од денешната пресконференција на заев?

10. troublesome

Се зачлени на:
    13 март 2014
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    152
    Да де, баш така, никому ништо. Гнасен народ со гнасен менталитет.

Инаку Петре во главата има колку што ти можеш само да сонуваш. Не дека го бранам, не ни сакам, ама човекот ве вози цел форум како ќе му текне, сулудо е некои како вас да се обидуваат да го потценат.

Последна измена: 20 февруари 2015
  11. DebbieLegg

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    362
    Човекот е ментално предизвикан, и му доаѓа нешто како малине деца кога се кријат со рачињата преку очи мислејки дека ако тие не гледаат и другите не ги гледаат нив,толку му е капацитетот колку три годишно дете.
    Ако рече дека е неопределен тогаш сите ќе му веруваат и он ’ неприметно ’ суптилно’ ќе ги брани вмро а ќе ги напаѓа сдсм.:D

На jacqueline.s му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Olgitsa

Olgitsa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    798
    http://sdsm.org.mk/default.aspx?articleId=11737&mId=55&agId=6

Слушајте побрзо додека не ги тргнат со ``техничка постапка``...
    Слушајте, и памтете....

13. sia.bella

sia.bella Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2014
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    17.193
    Тоа само зборува многу за тебе и за твоето окружување, а и за дотичниот господин.

Мене не ме интересираат ни едните ни другите, она што ме запрепасти е нивната нечовечност и суровост, начинот на кој ја злоупотребуваат моќта. Едни искомплексирани кретени си играат со животите и судбините на еден куп луѓе. Сигурно онака, цинично како што се смеат на снимката, се смеат и на тоа што два милиони народ сеуште не прават будали во здрав памет.

На Kaley и Tanjamm им се допаѓа ова.
  14. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.942
    Допаѓања:
    36.873
    Петре бре Петре. Ццццц, аман опрајте се веќе и престанете со дискредитација на противникот (во случајов СДСМ) секогаш кога немате оправдување или од штаб не ве подготвиле како што треба. Аман!!!
    Разбирам јас и работа и егзистенција и се, ама доста е.
    Тебе ова ти е нормално!!! Навистина ли? Се е во рамките на законот?! Местењето судски пресуди е законски, така? Сугерирање како да се извесува исто така е законски? Алал да ти е! За односот, карактерот, човечноста и муабетиве на “актериве” во драмава не сакам ни да зборам.
    Затоа и државава сеуште ја водат вакви морони како оној говедоно Гвујо заедно со братучед му шлакнатиот.
    Е*ате полтроните, е*ате!!! Многу ме интересира утре децата кога ќе ве прашаат зошто гласавте за овие диктатори, што ќе им одговорите?

На Night Rider, dragan4eDR, makedonkamak и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Петре Прличко

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    387
    Дали тоа што го критикуваш ВМРО те прави партиски полтрон на СДСМ и србо-комуњарка? Може да одиме со таква ниска реторика и лепење етикети? Зошто ти можеш да ги критикуваш, а јас да не ги фалам? Можеби сум видел убави работи од нив, нели?

Зошто не им лепиш етикети на тие што го критикуваат ВМРО, а се залепи само на мене? Или така ти одговара?

Јас сум рекол дека кога би бирал помеѓу ВМРО и СДСМ би го одбрал помалото зло, но тоа мене не ме прави на иста идеолошка линија со нив. Патем не ни верувам во идеологија. Се е тоа продавање магла пред широка маса.

На troublesome му/ѝ се допаѓа ова.
  16. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Ama bitno za tebe petre e isto koga nekoj nesto napravil i nesto nekoj sto bi mozel da go napravi.Gi stavas na ist kantar.

Ako odime po taa logika,znaci li toa deka i ti da si bil na vlast ke si bil ist kako ministerkava za bezbednost,ist ko Stavreta,Mijalko...?
    Znaci i ti si vinoven kolku i tie.Bez razlika sto ti ni luk jal ni luk mirisal.

Ostana li covecnost vo drzavava?
    Jes da od sekogas sme imale i arterii i veni,i vo niv krv,ama izgleda krvta stanala samo hemisko soedinenie,kako sostaven del ba edno covecko sustestvo.

На Night Rider, dragan4eDR и anina им се допаѓа ова.
  17. jacqueline.s

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    20.539
    @Петре Прличко , ај те молам види дали го критикувам само ВМРО:
    За мене ова што се случува во државава ми е за греота, и ми е испод ниво да бидам и за ВМРО и за СДСМ, оти оваа малограѓанштина ја нема никаде во светот. Се резилат по телевизии, се лигават, за гревови се сите. Се кодошат едни со други, се вреѓаат, се глупираат, си ја префрлаат вината. Мизерија.... дали тоа е одраз на образовани луѓе - функционери. Мене ми е смешно кога било кој се бори за било која партија во државава, оти арно од никој не сме виделе. Арно студентиве малку покажаа отпор, ама одма ги етикетиравте како СДСМовци, оти ако не се со нас - против нас се, предавници!!!
    Тука повеќето зборуваат против ВМРО, а не ЗА СДСМ. Ако некој го критикува ВМРО не значи дека е од СДСМ, тоа е факт. А дека СДСМ многу направи или многу ќе направи не ми се верува. Едноставно се оди во пропаст, никаква иднина, и за тоа ми е криво. И не сакам да изберам поголемо зло, сакам да изберам ДОБРО, сакам влада која ќе се грижат за народот, кои нема да го дели и да прави пустош. Сакам се да е поинаку!!! А не тука се борите и правдате криминалци, емоционално осакатени личности, та и тој Заев и Грујо и сите, сами не се сакаат, не вас ќе ве сакаат!!!!!!

На Taccka, MiloMalo и Tanjamm им се допаѓа ова.
  18. DebbieLegg

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    362
    Sigurno nema greska,petre edna inteligencija,mislam deka treba da naucish da razlikuvash manipulacija i intelek i kutre moze da te izvozi za da dobie hrana.
    Vprochem tipov si ima najdeno plodna pochva kade sho kje ja zasituva negovata glad za vnimanie i kje izigruva intelektualec pred podprosechni facki kako tebe,ednostavno e, toj e na isto intelektualno nivo kolku i eden polnoglavec ti i takvite ko tebe i sekoj prosecen vmrovec ste na nivo na amebi,jasno mi e zashto mislish deka nekoj tolku digresiran moze site da gi vozi,no zapamti so intelekt na ameba mnogu e lesno petre da bide popameten od tebe.
    Ama te molam ne pomisluvaj deka nekoj limitiran desnicarski lik moze da me "vozi" mene

19. troublesome

Се зачлени на:
    13 март 2014
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    152
    Ти ништо не знаеш. Ниту е Петре десничарски лик, ниту е лимитиран. Толку можеш да го процениш. Затоа никогаш нема да увидиш кој те вози и како. Јас во иста реченица со просечен вмровец? Ти си таа која напиша дека татко и имал книшка од вмро. Значи ти си тој пример за типична македонска мекотелност, скокање од партија во партија, малграѓанско навредување и бедни обиди за дискредитација на другите со евтиниот речник кој го користиш. Но, не ти замерувам, не си ти виновна за тоа каква си се родила.

20. Петре Прличко

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    387
    Јас тебе никаде не те нареков дека си за СДСМ, туку ти мене ме кодошиш и обезвреднуваш. Не си давам за право да лепам етикети за некој, а да не го знам.

На овој форум испадна дека сите се светици од Бога подарени. Зарем дома родителите не ви гласаат, бабите и дедовците не ви гласаат, немате вработено во државна администрација по заслуга на една или друга партија? Мене тој однос тука ме нервира на овој форум.

Сум рекол еднаш, а ќе речам уште 200 пати дека кога би бирал помеѓу ДПМНЕ и СДСМ би го одбрал помалото зло, а да верувам во чесен политичар е еднакво на лудост. Такво нешто во светот не постои.

Секаде во светот се прислушува, секаде во светот се шпионира, секаде во светот се местат афери. Тоа е добро утро и добар ден, но на тие прес конференции во први редови на СДСМ стојат политичари што се во тие води повеќе од 15-20 години, а некој и 50 години. Најголем дел од тие политичари биле во фотеља кога се случуваше најлошата приватизација во Европа, најголемиот криминал со нафта, цигари, промена на име, знаме, територијална поделба, давање државјанства на Косовари, атентати, рекетарство, а денес обвинуваат за некаков режим. Тоа е тоа што ме иритира.

Кога ќе падне ВМРО од власт ќе се дознаат и нивните афери и проневери со сигурност, но најмалку што сакам да дојде на власт е СДСМ и некоја пројугословенска и антимакедонска опција.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.