"Бомбата" на Заев

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Acisal, 3 декември 2014.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.349
    Допаѓања:
    182.422
    Абе овие стварно поставиле "контра-капм" пред собрание? (facepalm)(facepalm)(facepalm)
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

Оке, Москва да не е сама. Освен у Скопје, у Москва исто се дешаваат контра протести увек кога народот ќе протестира против Путин.. у реду е, сфативме. Типично за диктаторска земја. :puke:

Ја покренуем иницијатива, за бебчињата што ќе се родат 9 месеци од сеа, а зачнати од дечкиве по камповиве пред собрание и влада, да им се овозможи бесплатно школовање надвор од земјава. Фала.

На Luna91, Doozy, Yipman2 и 6 други им се допаѓа ова.
  2. zvecarka

zvecarka Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2014
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    739
    @Hipster злато, мојата дискусија со тебе завршува тука. Имаше право за сламата, а јас имам поважни работи. Среќно.

3. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422
    Eпа да така е, некој слама некој гага сендвичи пред собрание, кој како си ја наредил.

4. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.349
    Допаѓања:
    182.422
    Еве за што сите ние тука сме платиле. А ја најдов сеир фаќам...цццц (facepalm)Нема да ме чуди ни ако сендвичиве се со морски плодови...пошто кад је бал, нек је маскембал. Ах бре Македонче... за оваков пакетич ли глас ви лапаат...

11233261_857271921011727_3474050237028547220_n.jpg

На Luna91, crazylady, ludoto19 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Masala paketov golem bil.Skap.ete zosto prisilnava poseta ne bila vo golem broj.Ko ce da plati ovo?:D

На Yowannty, theowndemon и fighter им се допаѓа ова.
  6. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    Ок со праскиве и слививе ја поддржуваме кампањата за здрав живот. Ама со белиот леб шо праиме?! :D
    Ааа ништо Вицето и Заев не даваа чушки и френки Стумички :(

На Yowannty му/ѝ се допаѓа ова.
  7. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.863
    Допаѓања:
    24.144
    ^^
    Уште водава да ја увезуваа кај нас.

На Abeja му/ѝ се допаѓа ова.
  8. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Груевски може заборавил дека е премиер на цел народ а не само претседател на партија :^)

На Hipster и theowndemon им се допаѓа ова.
  9. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.822
    Допаѓања:
    101.106
    Во право си,затоа сега ќе се наоружаме до заби.:rofl::rofl:.И ќе го задржиме со потсмевање и играње шах-мат со човечките судбини.
    За да Владата се промени да сме на запад доволни беа жртвите во градов.А кај нас ,не бре и смртта ќе ја ставиме во служба на Владата
    Стварно синоќа гласот на Груевски пукна,и мене ми беше смешно да го слушам.
    Не знам како ќе се заврши оваа приказна и дали воопшто ќе заврши.Можеби на средбава ќе ги повлечат малку за уши и двајцата да се освестат.
    Мене ми е сеедно кој ќе биде на власт ако маж ми јас сме солидно вработени,ако не сум деградирана зашто имам повеќе години од зацртаните 29,ако не ме натераат да се разведам со маж ми,ако децата мои имаат перспектива,ако не капнам чекајки да добијам стручен лекарски преглед,ако заспијам и се будам без рафали.
    Кој тоа го постигне ќе го има мојот глас,дотогаш ќе си цртам смајлиња на гласачките ливчиња.

На Annath, BezglasnaBukva, anel и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Гледам во темава само подржувачи на Сдсм се, па не вреди никој отстрана да дебатира, зошто овде не гледам здрава дебата, туку само напаѓање на некој кој има различно мислење.
    Си се тапшаат по рамо само истомисленици.
    Затоа, мој совет е ич да не си губите време и нерви за да пишувате во оваа тема.

Иначе, пак и пак (за жал) јас морам да споменам, за да не сум погрешно сфатена, јас не сум за никој, но во моментов пишувам онака како гледам..

Зошто, напротив, сите коментираа како говорот на Никола е самоуверен, силен и цврст ? Човекот викаше гласно, му пукнал на момент гласот, тоа на сите ни се случува.
    Но, гледано целокупно имаше цврстина.
    А, со Заев не можеше да се спореди ни 1 %.

Зошто никаде не видовме луѓе со пакетчиња, вакви како на сликата ?
    Кај беа овие пакетчиња ?
    И не ви здосади со тие сендвичи. Сеир доигравте со сендвичите, како стар виц е здосадено.
    Читај, читај, глупости се изначита човек со овие сендвичи. Никој попаметно не кажа.

~~

За сите кои го подржуваат Заев, каде може да ја најдам неговата програма која ја нуди за Мк? Сакам да видам што ни нуди, за да знам дали е подобра или полоша...?????

На zekzeki, senza.parole, Elissa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.683
    Допаѓања:
    6.261
    Ќе имаше дебата ако не ги вртевте истите па истите муабети. Од толку многу неправилности што излегоа на виделина Вие , во секој пост се фативте само за следниве пет ставки:
    1. странски служби
    2. Зошто Заев не си ги пушти своите разговори
    3. Услуга за услуга. Јас барем имам плата.
    4.СДСМ што правеше...
    5. Од две зла го одбирам помалото (а ние бараме избори и не бираме зло)
    Кога Вие би разговарале отворено за се, кога ќе се откажете да бидете марионети на власта, кога ќе почнете да градите свои ставови, тогаш ќе имаме одлична дебата.
    Прашање за сите владини мисионери: Зошто Вашиот премиер ниту еднаш до сега не учествувал на дебата со опозицијата?
    Тој да дебатираше можеби и Вие ќе знаевте што е дебата.

На promeneta, Emy867, anel и 4 други им се допаѓа ова.
  12. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.265
    Допаѓања:
    57.077
    Ајде пак... ко на мали деца, па можеби ќе сфатите еднаш: не сите кои се против владата се поддржувачи на СДСМ.

Е сега. Тоа што го забележа на форумов, дека многу помалку луѓе го бранат премиерот, прошири го малку и ќе ти стане јасна атмосферата во државава.

Ајде уште еднаш да повториме: не сите кои се против владата се поддржувачи на СДСМ.

Едит: си ја сфатив грешката и си ја исправив :D

Последна измена: 19 мај 2015
    На Stories, Magnolija, Luna91 и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.349
    Допаѓања:
    182.422
    Па искрено за сите присилени луѓе отидени таму, ова е малце. Треба барем да им праќаат по еден оброк секојдневно за цело семејство и пријателите, цел месец за да полесно го пребродат стресот доживеан пред вчерашниот ден со сите уцени и закани.

Зашто не си видела ја не можам да знам. Ама коа веќе праша да те испоштуем со одговор според мене, луѓето увек со нив носат ранци, ташни, ќеси (obvious). Многу јасно дека никој нема со пакет во рака да стои со саати. Требаат бре раце за аплаудирање.

14. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    20.046
    Ова со сликиве каде имало повеќе народ ме потсетува на она кога машките си ги премеруваат кому му е поголем !
    Не е битно каде имало повеќе, битна е причината поради која дошле, а ја знаеме која е таа на ВМРО-ците.
    Се гледат по структурата на народот кој го следи слепо Грујо ! Нивен избор :P

На Luna91 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.022
    Јас колку што знам програма се нуди за време на избори?, како што гледаш сега нема избори туку обид за рушење на Грујо.

Али морам да признаам , не очекував дека ќе има контра-кампови поставени пред собрание , мислам ова го има само во Македонија , ете некаде сме први во нешто барем , во психопатие и инат .... истотака се на 20 метри од сендвичарите , така да .... вие си знаете.

Друго дебата? , која дебата? Која е таа дебата што сеа можат овие вмровциве тука да ја извадат? , 33 бомби , еден куп разговори кој потврдуваат криминал , каде е тука дебатата, илјадници докази дека Грујо е криминалец и која дебата ти можеш тука да ја отвориш , дека не е криминалец? ајде ти се молам....

Целата битка тука е да се тргне Грујо и криминалот што го има , а го има многу.... и сеа некој да ти дојде на форум и ти каже не е криминалец , или абе што ако е криминалец , овој другиот боље да не е !?!?
    Т.е не ни признаваат дека е криминалец , секогаш кога ќе ги прашаш што имаат мислење за нивниот овчар , го избегнуваат прашањето и враќаат со сарказам или навреда .... што кажува доволно.

Вчера си се виде , и атмосфера и задоволство , 5-6 илјади луѓе кој се радуваа и 24 илјади кој стојат и се прашуваа кога ќе си идат дома ....

Главната сликичка од кампот-Собрание

Како што пиша Ина на фб , сега имаме најпознати скопски кампови Собраништа и Владишта

На Annath, fighter, Luna91 и 5 други им се допаѓа ова.
  16. Edie.S

Edie.S Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    395
    Така де така. Сите ние сме за Заев, а ти за никој не си.

Не се ни трудам да ги споредам говорите со оној на Заев (гајле ми е искрено), али затоа со дечкото од студенски пленум и те како нема споредба! 22 годишен е да се разбереме. За таа моќ и дикција Грујо може да сонува вечер.

http://www.kozanostra.net/od-kontra...puvame-se-dodeka-ne-doznaeme-zoshto-sme-ovde/ хаххаха

Ова со контра кампот е дно дна убедливо!

На kolovoz, fighter и anel им се допаѓа ова.
  17. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    А колку точно протестанти излегоа по конечните пресметки?
    @Silver.E Груевски никогаш не бил добар оратор. Дури и кога ги чита говорите не го бива да ги прочита - прв пат кога нешто ќе земам да прочитам, поарно го правам тоа.

За провладините феминки тука - легитимно право на опозицијата е да ја критикува власта и да првзема мерки за нејзина смена и сл. По дефиниција. Е сега, каде се видело позицијата да оди на протести против опозицијата затоа што оваа ја критикува?! Дај малку бидете реални. Ништо повеќе не ви треба. И не глумете лудило дека отишле луѓето спонтано, по сопствено убедување. Може имало такви, ама добар дел се оние другите, кои морале да одат, да бидат видени. Најпатетично ми е што приватни фирми ги тераат вработените да одат. На колешка мајка и еве била приморана да оди.

Вие од СДСМ кои се палите на Заев и компанија. Знаете ли зошто партијата е таму каде што е? Зошто не можете да ги придобиете независните гласачи? Затоа што не можете да се ослободите од ликовите како него кои де факто ја врзуваат партијата со минатото.

И некој праша за програма - вие од ВМРО, знаете ли дека „преродбата“ е дело на Лазаревиќ, Славевски? Што не го поддржите Лазаревиќ кога веќе толку ви е битна програмата? И зошто никој од овие творци повеќе не се врзува со ова ВМРО?

На anel, НаталиЛили и LivingGlam им се допаѓа ова.
  18. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.307
    Допаѓања:
    22.600
    Тоа дека некој отишол со сила нека ви биде како утешна награда. Не ви паѓа никој на таа глупа финта веќе, толку народ кој може да негира? И престанете со навреди, толку луѓе да извреѓаш и потцениш значи сам не си токму во главата.
    А оние со шаторите пред влада како од на Касандра циркузот,голи со пива и цигари во рацете на се само на луѓе нормални не личат. Нели се засрамија вчера? Јас да сум во земја ќе пропаднев, толку народ од вмро да излезе а овие оставка бараат. Добро ама заради сите тие што излегоа вчера никогаш нема да даде оставка Премиерот.
    Во државата нема незадоволни луѓе туку има членови на предавничка опозиција која лета во облаци под секој услов ја продаде државата само да стигне до власт. Кој високо лета ниско паѓа. Ова што го направи Заев со опозицијата е најголемиот срам, ги затру луѓето ги затупи сите и најсреќен е некоја тепачка да има, ај да се испотепаме сите за после да има кој да му е крив. Дно Дна!

На Abeja му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.022
    Бидејќи ова не е циркус??!?!

20. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Сите тука знаеме добар дел кој со сила отишле или си „знаеле“ дека треба да отидат. Ај да не глумиме лудило.
    А бе и едните и другите кампери се лудило. Ако овие се касандра циркуз, овие твоиве „Медрано циркуз“ ли се? Намерно имам цитат бидејќи користам зборови на Гордето.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.