Јас сум фарбана светла кафена како плава е сакам да си ставам колор б4 да ја отстранам и да си ја имам мојата боја кафена темно е сеа нез колку е убаво и дали ќе успее ја литам дека некои се зафркнале со ова но од темна во светла а тоа е тешко да се добие а ова мојто не мислам па сакам да ми кажете каде го има ова кој го користел во кавадарци каде може да го најдам итно е кој ќе виде нека пише позз.
Овој отстранувач делува на темно офарбана коса а на светла веќе офарбана незнам како би било , па офарбај се кафена приближно на товјата боја и остави ја косата нека расте , џабе ке даваш 800 денари
И така ќе направам барем тоа ми е сигурно вака ем ќе си дадам 800 ден а може да си ја упропастам скрос мора да ја фарбам фала мн
Можеш да ги пробаш фарбиве на Гарниер колор сензејшн имаат многу убави кафени нијанси сигурно ке најдеш слична на твојата
девојки ставив пак бланж на косата и сега ми е срвено портокалова.дали повеке ке фати гарниер 11 таа што ја зборите или некоја од палете?
Можеш да пробаш со Colour B4 Regular за посветли нијанси.Воопшто нема да ти ја оштети косата бидејки не содржи ни амонијак ни хидроген.
Девојки јас сакам да ги исфарбам врвовите со сина фарба ама неможам никаде да најдам ? Да не знаете каде има ?
По тезгите на зелено пазарче има 100% некои такви фарби , ама ако сакаш можеш да порачаш и од ибеј има многу добар избор еве http://www.ebay.com/itm/LA-RICHE-DI...Combs_PP&var=490245310912&hash=item2c7a9170c7 http://www.ebay.com/itm/DCASH-MASTE...353&rk=3&rkt=6&mehot=pp&sd=181591364920&rt=nc http://www.ebay.com/itm/BERINA-PROF...05&prg=11353&rk=2&rkt=6&sd=181285848864&rt=nc
Додека се мислев за плава и сто пати се предомислив и на крај решив шо сакам мене косата ми е како долниот дел светла ама сакам како горе на коренот шо е таква боја ...побрзо кажујте некоја фарба морам утре да се фарбам да го изненадам мажот ми за во петок
Девојки јас имам темно кафеава природна боја на коса. Е сега прашањето ми е, што мислите со која фарба можам да ја добијам оваа боја на коса:
Девојки сакам да добијам ваква нијанса на косата и пробав еднаш ама не ми успеа зошто ми е косата темно кафена, скоро црна. Пробав и ја избланширав делумно за да ја добијам нијансата ама не ми успеа. Го сакам тој црвеникав топол бакарен тон, без да биде премногу јако црвена. Баш како на првата сакав да ми испадне ама не ми успеа. Дајте предлог како да ја добијам таа боја.
Девојки дали фарбите на Еволушан добро ги покриваат белите влакна? Бидејќи сите останати фарби не ги покриваат доволно и баш напротив ги истакнуваат. Сакам да ја изненадам мајка ми со оваа фарба бидејќи од другите нема фајде не и покриваат воопшто.
Леле девојко како јас да се читам. Исто имам кафено пепеласта боја на коса, но не е бланширана никогаш и мака си мачам да ја добијам оваа боја на коса која си ја ставилна на првата слика но безуепешно. Скептична сум да и ја препуштам косава на некој фризерка оти ми е страв дека ке ме унакази. Па девојки дајте помогнете ни доколку знаете.
Хахахах фала богу има некој слична на мојава мака . Јас си мислев сум единствена со ваква идеја за црвеникава коса. Како што кажав и погоре ми успеа со бланширање делумно да го добијам црвенкастиот сјај. Ама не беше до толку добар како на сликава зошто ја има се уште темната основа. И згора на тоа после 5-6 миења се изми и сега повторно ми е само кафена .