Зависи каква боја имаш моментално.Ако ти е црна нема шанси да фати,подобро на фризер.Ако ти е некоја посветла може.
После многу мислење, решив да ја сменам бојата, односно малку да ја осветлам оти мојата беше темно кафеава, а многу сакав мед боја. Не се фарбав дома за прв пат, оставив се во рацете на мојата фризерка оти стварно си ја знае работата. Убаво ми фати, за некоја нијанса беше посветла. Не беше баш фарбање, рече со прелив дека ќе ми ја направи, односно мешавина од прелив, плава фарба неколку бројчиња различни од сите по малце, малку графит, не знам баш, битно убава излезе. Нареден пат уште малку посветла, се надевам ќе излезе баш мед боја како што сакам.
Светло смеѓа ми е, никогаш до сега се немам фарбано. Сепак се решив како за прв пат да одам на фризер, ќе однесам моја фарба, па се надевам ќе испадне добро
Јaс купив Keune 1517 , сaкaм дa прaшaм нa кутијaтa пишувa 1:2 a јaс сaкaм пoлa фaрбa дa искoристaм , кoлку хидрoген дa стaвaм ?
По некоја логика, -еден. (од 60ml). Ако за цела фарба требаат два хидрогена, за пола фарба значи само еден. Претпоставувам корен ќе фарбаш, во секој случај топ избор. Кај Кене нема утка. п.с. пиши резултати, се надевам дека ќе бидеш задоволна, Среќни празници
Чув декa се супер фaрби се нaдевaм немa дa ми јa исуши кoсaтa , инaку дa кoрен ќе фaрбaм. Среќни прaзници и нa тебе
Можеш (ако имаш при рака) пола коса (надолу кон врвовите) да ја намачкаш со чичково маско, за ова прочитав негде као многу штити од фарбање, посебно плави коси. А за коренот од оваа фарба гарант ќе излезе перфект.
имам светла коса скоро плава но сакам да ставам фарба и да ми изгледа како на сликиве што ми препорачувате која фарба да ја употребам
околу 6 месеци бев руса и тоа доста светла (од коренот малце жолтеникава но надолу скоро бела). сакав да ја сменам и и ставив црвена. кога ја измив ми беше супер црвена јака, а еве денес веќе по второто миење негде 60% ми падна. розево бледа накај плава. дали некој знае дали воопшто црвено нешто ќе остане или пак целата ќе ми се измие?
Нормално е да ти пага јас после плава се офарбав црна и дури после четвртото фарбање ми покри асално,од прва нема шанси
Имам светло костенлива боја на коса. Сакам да ја осветлам малку. Сомбре или пак фарба или што знам некаков спреј за осветлување. Ми треба совет, навистина не знам која опција е подобра. Очајна сум за промена
Од колку години,мислите дека треба да се бојадисува косата?Јас мислам од 18-19.Бидејќи сега во расвојот нашата коса е осетлива па многу хемикалии можат да и наштетат
Немaaт врскa гoдините, ти aкo јa негувaш дaли јa фaрбaш нa 17 или 27 не е вooпштo битнo имa мнoгу девoјки штo вooпштo не се фaрбaaт a кoсите им се кo метли
Дали некој знае да ми препорача добар фризер во Прилеп?Не мора самоз а бојадисување може и за стрижење,значи општо за се.Слушнав имало некој Горан,но не знам кој е..