Јас луѓе да ви кажам сакам ептен да ја затемнам косата и готово веќе се решив, сега уште фарба да земам веќе косава ми е премногу оштетена и така јас си имав слаба коса и сега со бланшевите, а искрено некои луѓе ми викаат дека поубаво ми стоеше темна коса , а искрено и јас кога се гледам во огледало некако уште сум си чудна самата себеси.. сега само незнам каква боја да ставам дали чоколадна па постепено да одам на црна. Мислев пред неколку поста баш да се офарбам некоја медова боја ама не , иако ставам и скапи производи на косава ништо не помага мислам дека залудно и пари фрлам за фарби , кога не иде , не иде. Мислам некоја од овие фарби да ставам
@koritsaki Ако се решиш да се фарбаш црна , зошто не си земиш кана?Знам дека ако се исфарбаш со кана после не можеш да ставиш фарба , бидејќи не фаќа , ама не верувам дека пак ќе ти текне да се правиш плава после тие тортури .Само добро размисли пред да се фарбаш , да не сакаш пак плава да се правиш . Инаку црна баш добро ти стои.
Cooll фала ти за советиве , незнам дали би се правела веќе плава , кафена да , чоколадно кафена да , црна да , но плава и црвена мислам дека никогаш веќе. Признавам дека жените со плава коса се попривлечни но еве 1 година скоро како сум плава се гледам на огледало и чудна сум си..некако ко да не сум јас ко да не сум природна со оваа боја на коса , незнам како да опишам. Инаку бев сабајлево и земав фарба оваа поточно на Гарниер се мислев помеѓу оваа и црната но сепак оваа ја избрав. За црна ке си фати ама сакам да испробам и оваа како ќе ми седи. Сега незнам како ќе фати , зашто пред 1,5 месец се бланширав амс по 2-3 пати фарбање ќе излезе добра. Може и нареден пат црна да ставам,ќе видам инаку не дека ме мрзи да се фарбам баш напротив , но ова плавово ми ја оштети косата ептен
Koritsaki на плава основа оваа фарба ќе ти дојде медова нијанса, слично и јас ја затемнав пред неколку години.
Јас жени вчера се исфарбав готово нема веќе плава коса , нема кинење и фарбање на 2 недели убаво ми фати , таму кај што имав бланш не и толку добро ама не очекував дека баш чоколадно кафена ќе ми биде косата. Некако сум си чудна хахах но далеку подобро од плавата коса. Сега незнам нареден пат се мислам црна да ставам
http://www.alexandar-cosmetics.com/index.php/en/category/macadamia-natural-oil-1 Контактирај ги Александар козметикс, ќе ти кажат каде може да се најде фарбава во мк Aleksandar kozmetik Vasil Gorgov br 31 lokal 7, Skoplje, 1000 Tel: 00389 78 878 937 00389 70 298 512 E-mail: aleksandar.kozmetik@gmail.com
со која фарба мозе да се постигне оваа боја? Последно се имам исфарбано со од Гарниер 9,1. ОД Гарниер која или кои фарби би одогварале за да се постигне оваа нијанса
Дечки јас бев на фризер и ми испадна помаранцеста нагоре, а надоле пак има црни прамени ама прелива како на црвено помаранџесто. Е сега кажете ми што фарба да земам за тоа портокалово да стане кафенооооо ?
Каква боја сакаш да се фарбаш? Каква фарба стави, и каква беше пред да се фарбаш? Зошто не им речеш да ти ја поправат? Знам дека е незгодно можеби, ама ти се плаќаш да ти ја направат како што треба, па во продавница ако отидеш нема да купиш нешто скинато ако е, а и да е ќе отидеш да го замениш, нормално. Тие не се за џабе таму фризери. Чим тие ти ја утнале треба да ти ја корегираат и тоа без да ти наплатат. Незгодно ли ти беше да им кажеш кога се виде?
работата е што ми кажаа да бидам спремна дека ке испадне така затоа што вадев црна, иначе уназад 13 години фарбанаа црнааа
srcka pa pogore imaa nekoi clenki kazano kako da se izvadi crnata boja za kosa mislam sprej bese za osvetluvanje vidi razgledaj...
хаха ма ја извадија ама сега сум морков, за некој ден ке ставам кафена па се надевам ке се покрие морковот. Не можам одма ме пече главатаа
Аха епа добро, затоа и те прашав каква боја. Сега некое време ќе бидеш така, а кафеавата ќе ти го покрие тоа, ама ќе имаш пак сјај некој на портокалово. Остави ја косата некое време нека одмори, црна коса е тешка за вадење. За некој месец треба да си супер. Земи кокосово, маслиново, чичково уље, некое одбери си ставај на косата по 20 мин до 1 саат (колку време имаш, некои и по цела ноќ ги држат) да ти стои пред миење, да ти омекне малце.
КЕ земам утре масло и ке ставам, па за една недела ке се изфарбам неможам ваква морков да се шетам многу ти фалаа