Pred saat vreme se farbav so gargier 111 bela bese bojata a kuticeto rozovo a bojava ispadna kako 8,1
Јас најчесто се фарбам со Палете, бидејќи добивам најслични нијанси на оние кои се прикажани како пример, но многу брзо ми паѓа бојата, еве пред две недели се фарбав плава, цела испадна бојата, како да не сум фарбана два месеци?!
Тoa е женски и јaс не бев нештo зaдoвoлнa oд нив вo врскa сo плaвите нијaнси, пoгoтoвo oд пaлететo, нo дa ви кaжaм се и oд пигментoт си зaвиси . јaс нa пр си имaм црвен пигмент и кoјa фaрбa и дa стaвев a се имaв фaрбaнo и сo кене 1517 штo oвде јa фaлеa мнoгу мoрaв нa 2 недели дa се фaрбaм oдмa пaѓaaт фaрбите кoсaтa пoртoкaлoвa стaнувaше.. Решение зa плaвите кoси е или нa 3 месецa блaнш зa дa фaќaaт убaвo фaрбиве или честo фaрбaње нa две недели другo немa oвa фризеркa ми гo кaжa.
Devojki dali go ima ovoj proizvod kaj nas? Sakav da ja zatemnam malce kosata, ama mi izleze mnogu temno kafeavo nakaj crno, pa sakam da ja osvetlam sega.. voopsto ne mi se svigja momentalno i neznam sho da napravam. Dali kje mi osvetli od mienje ili da ja farbam pak po nekoe vreme? Izvinete za latinicata, od mobilen pisuvam
Ако е кафеава , со миење како ќе паѓа бојата ќе ти осветлува , ако ставиш деколорант ќе ти искочи или жолта или портокалова
Што е попаметно според вас да почекам да видам што ќе излезе па да се фарбам пак со некоја посветла нијанса или деколорант според вас? Ова ми беше прво и дефинитивно последно фарбање..
Јас пред некој ден вадев црна боја со деколорант и испаднав морковв, така да немој. Сега кога ке ја фарбаш земи послветла фаарба и ке ти осветли
Од вие причини и прашав зошто избрзав со фарбата и сега не ми се свиѓа како ми стои, па да не направам пак грешка. Би сакала да добијам нешто приближно како твојата слика горе кога веќе потемново не испадна. Ако знаете бројче на некоја од гарниер фарбите што би одговарала за таа боја. И колку време приближно да почекам за да се исфарбам пак ?
devojki ve molam help ! se farbav crna pred nekog den a pred da se farbam crna imav povekje farbi.. ic ne se bendisuvam vaka ! dali so dekolonat COLOUR B4 - Extra kje mi se otstrani ? i dali ja gori kosata? blagodaram odnapred
Имaме пишувaнo стoпaти јaс лaни јa вaдев сo декoлoрaнтoв и ми се извaди бoјaвa 80 пoстo , нo кoсaтa пoртoкaлoвo кaфенa ми стaнa и пoтoa се oфaрбaв сo фaрбa.
Jaс пред некој ден вадев и ми ја оштети, не е многу изгорена ама е сувааа денес ја потопив цела со чичково масло и ми стоеше така 1 саат јас ставив после 2 дена фарба затоа што неможев да се гледам моркоооввввв.