Искрено не сум ја користела оваа линија иако боите многу ми се допаѓаат но со самиот факт дека не се баш перманентни и се со левел на покривност 2 не сум ги пробала ми е страв дан не не фатат убаво. Информацијава ми е од официјалниот сајт на палете. Инаку обавезно ќе ги пробам Делуксот поточно нијанста 7-65 и фрлив мерак. Фала ти мн на информацијата.
Пишав погоре јас бев руса и со Сајос се исфарбав и баш како на кутијата ми излезе, црно-сина, на светло, дали дење или ноќе убаво се познаваше дека е сино, нормално во потемна соба изгледаше како црна. За промена убава боја е.
Здраво девојки да не знаете со која фарба би можела да добијам ваква боја,бојата на косата ми иста ако на девојката на сликата..
Kupi si farba explicit, italijanska e. Jas ja koristam i mnogu dobro se fakja. Mislam 130 bese vo apteka
Прочитав јас, но барам сина, а не црно-сина. Ме интересираше да не можам на друго место дали можам да најдам, освен на нет.
Епа чим си прочитала сигурно сфати дека нема скроз сина боја. И на сајос и на Палете маваат на црно, не многу но маваат. Ако сакаш баш таква, порачај од интернет.
Вакво нешто? Не е фарба ама фаќа бетер од фарба. И долго време се задржува бојата, порано имаше по парфимерии сега не знам
мене оваа на втората слика ми изгледа како црвенкасто кафена мислам дека овде се мешаат две бои црвено и кафено , но еве баш види ги овие нијанси на кене , поготово овие 8.52 и 8.4 или па 7.54 , незнам како ти се допаѓаат
https://www.facebook.com/pages/Eveline-Cosmetics-Macedonia/538068876296789?fref=ts Во оваа продавница има вакви фарби, мислам Alfaparf, па можеш да провериш дали има сина боја.
Женски, каде да ја најдам Igora Royal na Schwarzkopf ? Порано се фарбав со неа и секаде ја имаше, ама сега не сум ја видела.