еве ми го тенот, успеав да ја секнам сликата така да фатам малку и боја од косата и веѓата само сакав да видете поради што размислувам дали би ми стоела плава боја на коса или не
Девојки имам кафеава коса и сега сакам да ја правам со посветли праменчиња како на сликава. Досега ништо и немам правено на косава. За да го добијам овој ефект ќе треба да ја фарбам, нијансирам, шатирам што? Не сум многу запознаена со овие работи
Ауу бајалаж, преубаво изгледа. Јас немам правено бајалаж и не знам како се цените, но сигурно се блиску со цените на класично шатирање/нијансирање. Инаку еве страница со истата слика каде има мало објаснување како отприлика се прави How To Balayage Your Hair
После долго размислување, и следење на темава конечно се решив да сменам нешто, и да се офарбам црвена, тоа ми беше желба со години, и ете бдна и тоа..и сите ми рекоа дека многу убаво ми стои, иако сеуште неможам да се навикнам, чудна сум си
Е да, тоа е многу битно, салонот да го погодиш. Ја за беља не сум од Ск и не знам, ама ај да не ја тупиме тука еве во темава за фризерски салони читни искуства или пак прашај нека ти препорачаат луѓе од Скопје, некој добар салон/фризер
Феминки, барам да ми препорачате од која фирма има најдобра фарба без амоњак..мојата природна боја на коса е средно до темно кафеава и никогаш не е фарбана со традиционална фарба...имам користено колор шампон и летово го користев спрејот од балеа и долниот дел мн ми осветли и сега ми е како омбре стварно убаво и природно изгледа, косата не ми е оштетена воопшто ама веќе за зимава ми здосади бојава и сакам да ја потемнам...се направив со колор шампон пред 1 месец и првиот ден косата ми беше преубава,темно кафеава ама бидејќи тој брзо паѓа во рок од две недели бев пак на старата боја..не сакам да се фарбам со традиционална фарба туку сакам со фарба без амоњак..гледам и Палете и Гарниер и Лореал и други фирми имаат ама некоја феминка ако има позитивно искуство со некоја фирма,би сакала да ми препорачате
Јас се имам неколку пати фарбано со гарниер фарба, и можам да ти кажам дека е многу убава според мене.
Девојки сакав да ве прашам дали после фарбање вашата природна боја се смени, таа новата што расте? Фала ви
https://www.facebook.com/frizerskisalonStudioS/?fref=ts Само покажи му слика, дечково е феноменален. Единствено тој успеал да ми погоди како сакам Ти ја гледа косата, детално ти ја анализира и ти кажува што да очекуваш. ОДЛИЧЕН !
Женски, еднa мoлбa дo вaс - вие штo се фaрбaте црнa теѓет Препoрaчaјте ми некoјa убaвa фaрбa дa гo имa интензивнo тoј сјaј и дa не се oдмивa брзo црнaтa. Минaтиве месеци јa кoристев фaрбaтa нa Мис меџик и супер фaќa , не се измивa брзo нo ме нервирa ПРЕмнoгу штo е тoлку течнa ,се прaвaм црнa јaс ,ѕидoвите, плoчките дoдекa се фaрбaм. Незнaм нaвистинa зaштo фaрбиве се тoлку течни , кaкo вoдa. Зaтoa и се 70 денaри Кaжете некoјa другa дa прoбaм oсвен нa Гaрниер, Лoреaл и Пaлете.
A da ja probas syoss crna so teget sjaj,porano ja koristev i bev zadovolna od nea,ama kako pocnav so k'na da se farbam ne mozam sega da se farbam so farba
Ја имам пробано но многу оддамна не се ни секавам дали или не бев задоволна од неа , ќе пробам се мислев за сајос или аура експлицит па ќе пишам овде. Ода за кната имам слушнато дека неможе после да се фарбаш подобро прашај некој фризер да ти каже како да се ослободиш од кната
Купив боја за коса Pallete сакам да се варабам за пред нова година,ама мајка ми, ми спомна дека на некој има попаднала косата од оваа боја и сеа ми исплаши не знам дали да се фарбам
Јас со години користев Палете но бидејќи имам слаба-тенка коса фризерката ми спомна да не се фарбам веќе со неа зашто е јака за мојата коса. Инаку убава ми беше косата со нивните фарби поготово многу ми се допаѓаат Делукс фарбите , и убаво фаќаше бојата , ако се офарбаш еднаш со нивите фарби нема ништо да биде
Пробај со Revlon, мене ми се одлични и долготајни. Моментално ја фарбам црвена, но сум ја користела и црната, многу е добра и коста и за кожата.