На светла кафеава коса, дали со онака не баш плава, туку ептен светла кафеава фарба, ќе излезе нежно, не баш приметно, омбре со чешел правено?
Добро девојки, јас се фарбам со Еволушнот 11.11 плаво - сивата, ама коренот мн ми е жолт како лимонка сум хаха. Имате предлог што да му направам во домашни услови? Бланш ли да му ставам?
Aко се решиш за бланш тогаш стави бланш па од фарбата направи прелив и ќе ти се неутрализира жолтилото.
Imav temno kafeava kosa I napraviv balayage I ne mi se dopagja. Ubavo e napraveno Kako tehnika, no ne mi odgovara Na tenot, izgledam mnogu bleda. Kako da ja vratam prirodnata Boja na kosa. Dali Ako stavam kafeava farba ke fati bojata? Davajte predlozi. Eve slika Od pred potoa
HELLO YOUR MOBILE NUMBER HAS BEEN NOMINATED TO RECEIVE 450,000.00 USD IN THE STATE MOBILE REF#48303; CONTACT WERNER JATTKE FOR DETAIL EMAIL: 011231jk@gmail.com Ваква порака само на мене и на мама ми стигна?
Сакам да правам сомбре, многу е скапо бре.. 3000, кажете негде за поефтино и убаво де, да не излезам жуто пиле
Кој ти ја направи косата? Да знам дане одам таму... Јас сакам bajayage i po potraga sum po dobar frizer.
Веќе две години има како се фарбам со кна и ми се досади истата црвена нијанса,сакам малце да ја осветлам.Па ја купив оваа Лореал Продиџи вермилион ама не знам дали ке фати или за џабе ке се мачкам со фарбава???????? =/
Jaс имав ставено и никаква фарба ништо не ми фаќаше и морав да чекам да ми порасне косата па да ја шишам и тоа беше единствен начин да ја остранам .
Na kafeava kosa letoto so blans so napraviv pramenja, dali mozi da stavam kna kafeava I dali kje GI pokrie pramenjata?
Кната и обичната фарба не се трпат една со друга, ниту од кна може да се помине на фарба, ниту обратно.
Ама кнава скоро ми е одмиена само отсјај има останато-сакам баш џинџер боичка да добијам ич не ми сметаат портокалови нијанси
Па пробај, може и ќе излезе таква, или ќе фати или не, за оштетување не верувам дека многу нешто ќе се оштети, сепак не ставаш бланшови, хидрогени јаки, ако не на крај пак кната и готово
Здраво. Значи вака..Косата ја фарбав црна со фарба потоа почнав со кна..Е сега не сум фарбана 7-8 месеци, па ме интересира дали ако ставам посветла фарба (кафена) ќе ми фати на целата коса или само во коренот? Фала
таму каде што ти е порасната косата ќе ти фати од кафената фарба , а останатото каде што си била фарбана црна со кна - не. Оди на фризер , сама дома ништо нема да направиш. Или во спротивно да ја скратиш косата таму кај што ти е црна па потоа да се фарбаш
devojki eden sovet od vas sakam da se napravam ete vakva nema bas d ami dojdi vaka bojata no nesto slicno ek bidi dali da se isfarbam sto velite vie? i sakam da se istrizam imam prilicno dolga kosa dali da ja skratam do ramenici nekade i da ja napravamramna ili ne?
Каква боја на коса имаш моментално? Ако е кафена или црна мора прво да се осветли со бланш па потоа може да се фарба , а за ваква сива коса би ти препорачала на Еволушн 11.11 но ко за прв пат обавезно на фризер да си одиш немој сама дома ништо. А за кратењето на косата твое е како си сакаш