Бев фарбана кафеаво, темно, ама падна фарбата од корените, богами од пола коса, само на дрвовите имав и на средината малку од таа боја.
Значи не знам веќе за која фарба да се одлучам...имам природна костенлива боја на коса, се канам веќе 3 години да ја затемнам...сега ги загледав новите бои на Л'ореал Sublime mousse и читам reviews да видам искуства од луѓево и не можам крајот да го најдам... за истата боја 10 различни мислења од "тотално разочарување" до "повеќе од совршено" и ајде сега... Има ли некоја цурка добро искуство со L'oreal Casting или овие Sublime Mousse да ми препорача од темните бои Pure Darkest Brown или црната и да има сјај на здрава коса... ??
Najdobri po mene se Lorvenn color balsam zosto nemaat amonjak i hidrogen vo niv, pa ne ja ostetuvaat kosata, a boite se prekrasni. No, da bidam iskrena i jas se macam da gi pronajdam zosto u Cosmo vece prestanaa da gi distribuiraat
Како ја одржавате фарбаната коса? Јас ја фарбам мојата и еве многу ми е испукана на врвовите и неможам никако да ја одржам права, а користам скапа козметика за коса...
Лелеее девојки се исфарбав светло лешник :/ а ми излезе како портокалева сеа сум како морковчееее Ставив ваква и незнам сеа што да и правам да и ставам одма друга боја ќе ми се оштети многу па уште ме заебаваат еден другар на чат ми праќа слики од морков еееееее значиииииииии ми иде да си ја искубам косата
Да ама треба да почекам малце.. Само нез колку време треба да помине до следното фарбање. За колку време ја исфарба ти со потемна ?
Почекај ако можеш две недели па префарбај ја потемна, Не те советувам порано. А каква нијанса доби, до толку ли ти е лоша
Па нез како да ти кажам ама има нијанса на портокалова тоа посебно се забележува горе во коренот надоле и не е толку лоша... Ама сепак никој не ме бендиса сите ме заебаваат и ми викаат дека личам на морковче па дури и дечкоми ми рече дека боља ми била мојата а ова ми беше и прво фарбање и сеа се разочарав . Сепак ќе се потрудам да ја оставам вака што можам подолго :/
еееј јас сакам морковче да ми излезе, ама незнам како, а и страв ми е да не не излезе како што сакам. Јас црвена ја фарбам во последно време со Гарниер, и сега каква да ставам за да ми излезе морковче? Или на пример, што ќе се случи ако сега на мојава коса црвено фарбана и ставам плава фарба? без бланш, без ништо, само плава фарба, можеби ќе осветли и ќе ми стане некое темно морковче?
Ја ставив баш истата оваа боја дури ја порачав од странство Clariol 103b иначе офи нез која боја да ја ставиш да излезе така пробај со ваква како мојата можеби ке ти успеее
Дали некоја феминка ги има користено боите на L'oreal Casting темните нијанси?? Помош!! Имам природна кафеава боја костенлива, сакам да ја затмнема нијанса две, ме интересира дали се сјајни и дали сте задоволни... позз
JAS IMAV kostenilvaa boja na kosa se isfarbav crnaa segaa sakam da si ja vratam bojataa i da ja osvetlam kosata poke a da ne ja ostetam kako pomos?? ://