Можеш да пробаш со оние колор шампонине, мислам имаат нешто слична бојаа со вишна/црвена така некако. Лесно се одмива после а и ке си видиш како ти се допаѓа бојата
Во Тинекс маркетите ја имам сретнато, прилично е нова кај нас можеби затоа не сте ја забележале. Има и други поспецифични бои
blagodaram,ke ja pobaram inaku bojata mi e mn.ubava i bas ke probam kako ke mi stoi,imam svetol ten i crni oci,ne sum bas sig dali dobro ke mi stoi ama ako ne si se svigam ke se prefarbam
Ќе пробам со колор шампон баш мада некои ми викаат дека тешко се вади колор шампонот, за до едно два месеци, што знам. Ти благодарам па ќе пишам после баш како испаднала
И јас се заљубив во бојава тек сега ја видов убаво Не постирај слиќи молимте, плачам за ваква боја да имам ах
Фалаа Па исфарбај се што нова промена искрено и јас одвај се решив и на крај ми штракна мозоков и закажав
Не можам да се решам јас како тебе , тоа е проблемот кај мене, се плашам вишна да стам поради тоа што не знам, дали ќе ми стои, или не, хаха на крај ќе ризикувам
@Avery јас имам од таа црешата ставaно. Многу убава ми излезе, а природната ми е светлокафеава накај медова.
I mene mi streka u.glavata nesto za crvena,dajte predlog za frizer vo stip za promena na boja.Otidov kaj edna me isatira kako lusica,druga ne se ni poznavase od promenata.Sakam promena veke...imam temno kafeava kosa
Се фарбам некои 3 пати со Aura Explicit 7.31 Honey Blonde и ми испаѓа како на сликава во спојлер. На собрана коса се познава разлика доста, меѓутоа на пуштена доаѓа како преливна и убаво стои ради тоа што е фарбана на природен корен и надолу темно плава (на одмор од сонцето плава ми стана- природно е смеѓа, како подникнатиот корен што ѕирка на сликава). Спојлер Сакам некако да го изедначам коренот да ми биде како долната половина па се мислев дали со некоја од овие фарби што ќе ги прикачам подоле, или пак имате некое искуство/мислење/совет што да направам? И дали воопшто може да се постигне нешто такво?
Дали некоја знае како се фарба косата со арган? Моја колешка била во Валандово да се фарба со масло од арган а слушнала дека има во Контеса - Штип така што прават. Не ја горело косата нејзе и беше црвена крв што се вели сега и е плава-бела. Дали некој знае постапка?
@LaraSolare ти ја видов сликата во темата за шминка, па сакам да те прашам со која фарба се фарбаш? Фала