Evolution 11.11 Чим ти е светла природна мислам дека има шанси. Пробај па пиши ни да видиме каков резултат ќе добиеш
Jас имам многу темна кафеава коса, а сакам да ми е бела како на сликава, дали знае некој од вас некој салон каде ја прават убаво со Olaplex а да не е многу скапо? (Или ако некој знае како сама да си ја избојам, нека каже, многу пати ја имам фарбано ама до бела не)
Ако ти е темна кафиава не сум сигурна баш дека само со еден бланш и олапекс ке ти биде плава и неоштетена ... Треба повеке пати да се исфрбаш и тоа е долг процес
@koritsaki има искуство со Колор б4 , јас имам искуство со деколорант , и не препорачувам воопшто !Косата ми беше портокалова и пресува и оштетена , ми требаше година дена да ја средам колку толку , а скалпот буквално ми се ронеше
Може слика за да знам какви да барам ? Пошто јас се фарбав со палете делукс и ми ја оштети косата и ненормално ми пагаше....
Немој со делукс да ја фарбаш. Пробај вакви како на сликата, јас еднаш се исфарбав со кафеава затоа што ми беше премногу оштетена, преубаво ми ја направи.
Ако не сакате косата многу да ви се оштетува а сакате да ја осветлете со бланш, една вечер пред да ја бланширате наредете кокосово масло на целата коса, по многу и потоа наредниот ден осветлете ја. Има и видеа на јутуб.
Ве молам итно ми е ќе ми значи некој ако ми одговори. Природно косата ми е кафеава, и ја фарбав како чоколадна, потемна малце од мојата. И сега вечерва ми текна праменчиња, а фризер си направив горе ми е кафеава а долу ми е како сива што знам јас. Со бланш ја правев. Но не ми се свиѓа воопшто неможам да се гледам. Утре сакам да купам фарба кафева темно ама поради бланшот дали ќе фати и кога ќе падне што боја ќе е ??? Сакам да ја вратам природната, и кога ми паѓа кафеавата темно, ми е како црвенкаста нијанса Дали знаете некоја фарба што не прави така ?? И ве молам побрзо, неможам да се гледам ваква
zdravo jas so mojata kosa non stop ja menuvam od edna vo druga boja i za mene prestavuva ubavo custvo koa mi e smeneta boja i voopsto ne ,mi e macno a sekoja promena deluva ubavo