Девојки ајде совет. Во јуни се фарбав и бев задоволна од бојата. Арно ама после неколку миења ми падна и со тек на време ми е се полоша. Сега е како портокалова, свети на сонце многу лошо нз што да и правам. Да земам да се фарбам пак дали ќе исчезне ова портокаловово, или и новата ќе ми паднит и ќе останам за нигде
zdravo dali ima nekoj iskustvobso kolor samponi? imam prirodno bebesko plava boja na kosa saka da proba so kolor sampon crn dali ke mi fati i dali pagja
Јас имам природно кафеава коса, светла и имам користено темно кафеав и бордо колор шампон. Темниот ми падна после неколку миења, додуша и бордото падна ама сеуште на светло се гледаат некои црвеникави нијанси. За фаќање мислам дека ќе фати, а за понатаму не знам како ќе биде
Aj pomognete kosata mi e smega... Denes zakazav za sisanje konecno Ali sakam da smenam da se satiram.... I sea prasanjevo mi e ne sum voopsto farbana dali ke mi izlezat beli pramenite ili zolti, zolti nejkam da mi bidat
Мислам дека зависи од пигментот и подтонот на косата најдобро би било да ја прашаш фризерката она како искусна ќе ти каже подобро
ја користам оваа фарба и супер ми стои нијансава,но веќе месец дена нигде ја нема.знае ли некој дали е тргната од продажба или да ми препорача слична?
Провери баш секаде? Овие фарби ги има , јас црна од нив земав , не верувам само таа нијанса да ја тргнале.. ако не ја најдеш можеш да ја порачаш од овде http://hipermarket.mk/aura-kozmetika/explicit-farba-za-kosa
Веќе се фарбам и шатирам плава можеби две години,ја имам фарбано од корен но не ми се свиѓа така, најубава ми е кога ми е шатирана.Одкога ке ми ја шатираат бојата ми е прекрасна платинум плава боја но за месец паѓа бојата и ми пожолтува, фризерката ми кажа некој шампон за одржување на бојата, да не ми пожолтува, некој шампон на Л буквата го заборавив. Ако знае некој нека пише или нека ми предложи некој друг шампон за да не ми пожолтува косата?
Тоа е виолетовиот шампон што го збориме сите плавуши, го имаш во дм на балеа, во космо баш сега мислам дека и на попуст е, а може и други има. Јас имам земено од фризерката меѓутоа не продаваат така сите фризери, ама би требало ист ефект сите да имаат. Ја има некој сретнато фарбава во некоја продавница?
@VACA јас го користев на Еугене перма од Космо го купував и ок беше , околу 400 денари е. Имаш и друг на Балеа ама јас тој го немам пробано таа фризерката за Lorvenn шампонот да не ти зборувала? Мислам дека и овој го имам гледано во Космо , баш провери