Девојки, пред извесно време се фарбав на фризер со Revlonissimo 8.24 (Light Copper Pearl Blond). Дали некаде сте ја виделе низ продавнициве во Скопје таа фарба, и која цена е? Дај кажете ако знаете некоја соодветна замена за таа фарба, подостапна што е? Фалааа
Здраво девојки, сакам да прашам кај има да купам бланш? До сега купував од Бугарија ама сега со затворениве граници не сум во можност и ако може да ми кажете како се движат цените
Имаш и во дм мали кесички по 20 грама се околу 40 ден hair care. На алфапарф има исто малце поголема кесичка нез точно колку грама беше околу 70-80 ден ако добро се сеќавам... може и накај 100 да беше не ми текнува, тие и во космо ги има. Има и некои други ама само во кесички помали пакувања и толку некаде им се цените од 40 ден па докај 120 нез точно.
Девојки, ве молам препорачајте ми некој добар но и не толку скап виолетов/син шампон за бланширана коса, и каде ќе можам да го најдам? Фала ви многу
nasekade ima blans duri i vo marketi eftin e 60 den ja go kupivam , pred nekoj den stavav pak i si unistiv kosata da sega sum plava no so metla kosa hehehe
Јас од про воке не сум задоволна, немав никакви резултати Кога купив од Кали еден италијански и небеше скап мислам околу 280 веднаш имав резутати како тазе фарбана уште од прво миење.
Девојки живеам во Германија но сеуште не го знам јазикот. Како можам да прашам за бланш? Знам дека во форумот има што знаат германски. Хелп
Зависи од косата, ама и од колор шампонот. Кај мене успева, природната ми е ко долната слика, јас се фарбам црвена без бланш. Ама ваква бакарно црвена како на погорните слики можеби и не целосно, само сјај може да има. А може и да фати убаво, треба да се проба.