Девојки имам дома две фарби кене 1511 и syoss 13_5 Не сакам веќе класичен бланш да ставам. Кај фризери одам цело време и ми ја уништија косата. Цело време мачкаат кај што не треба и ми се кине косата од што не пазат.Ќе се фарбам сама со помош на другарка. Дали да ги мешам фарбиве, дали само сајос да ставам ич не сум паметна. Ми треба помош ваша
Здраво! Сакав да се фарбам црвена но без да јс бланширам па, ова ми е природната боја, некоја препорака за добра фарба или пак колор шампон кој би се фатил? Инаку до сега се намам никогаш фарбано
Мене ми е таква природна и се имам фарбано црвена , зависи се од колку црвена сакаш дали сакаш по црвена или бжвино боја. Јас мешсв две фарби затоа што сакав по црвена инаку ми беше прво темно црвена со палете , воопшто не сум задоволна од палете . Потоа купив две фарби на Субрина мислам дека една беше околу 175 денари , земав една платинум Блонд и една црвена и на едно фарбање ставив пола црвена пола Блонд и преубаво ми испадна многу бев задоволна од бојата.
За развивање на Evolution фарбите каков хидроген користите? Има ли од нивниот бренд кај нас или може од било кој бренд? И дали за долга коса е доволна една фарба или две да земам?
Probaj so life color farbite jas ja koristam. Bas za taa namena za da dobijam ubava crvena boja t. S kaj mene e temno crvena... Farbata e dosta dobra i ne ja ostetuva kosata kako palete ili slicni i i dava dosta mnogu sjaj na kosata.
Некоја од искуство за ваква сива боја што сигурно фаќа? Ме разочараа оние Лајв од Шварцкопф сите ми рекоа не фаќале. Бланширана сум сега плава сум, сакам ваква сива.
Девојки помош. Не знам што ми се случува со косата. 5 години ја фарбам црна но последните 3 фарбање нешто чудно се случува. Паѓа бојата после две миења и косата ми добива некој црвен сјај. Сменив и фарба пак исто. Секоја помош е добредојдена.