Здраво Дали после вадење на посветли прамени може трајно да се врати потемната боја на коса претходно што сум ја имала (без да треба на месец/два да одам за преливи). Пример ако ми ја исфарба цела коса со иста боја како коренот?
Колку е паметно сама дома да се направам плава? ваква ми е моментално ама сакам ваква како шо ми се прамените, не жута ко маицава
Оу ноу.I don`t want to.. на фЛизер да си идам а? ми рекоа може пак прамени, со тоа шо овие шо ги имам нема да ги мачкаат. Мислев дома со фарбичка цап-цап..
Може некако да извади фарба доколку не ми се допаѓа? Имам темно кафена боја на коса, а сакам да ја направам уште потемна, да биде накај црна, ама некако не ми држи.
Ако сакаш цела плава. Оди на фризер, нека ти извадат повеќе прамени. После две недели офарбај ја цела со плава фарба.
Така и требаше кога ги правев овие.. ми рече ако сакаш цела плава, за помалце од месец дојди.И ја чекај чекај..отиде времето.А многу се сакам така плавичка. Јесте дека сум смеѓа, не е моево некоја темно кафена, ама ипак.
Frizersko studio velvet. Во Кисела вода,Стефи е топ фризерка. Јас одам 12 години. Цени поприфатливи амин. А тек како шиша.Немаш утка.