Не менувам јас, само друга фарба зедов. Иначе некоја ваква нијанса ми испаѓа со copper blonde, џинџер црвена, ама користев на Аура фарба, сега сменив со Сајос дека на попуст ја начекав во ДМ. Додуша првпат го гледам бројчево, никогаш досега не сум ја видела. Аура не ми се добри фарби, ама нијансата што ја сакам ја имаат тие, од друга марка не сум начекала, е сега ако се погоди бојата на оваа од Сајос, ќе сменам фирма
Imam noseno boja na kosa ticijan ,plavo -crvena bese plava i staviv crvena i za promena ispadna super.
Ова го добив со фарбата Спојлер Ваква ми беше и со фарбата на Аура. Споделувам чисто за да ја видиш нијансата што ја добивам на мојата коса со оваа фарба што ја сликнав вчера. Инаку сега се фарбав после пауза од два месеци, ми беше скроз паднат сјајот од претходната фарба, имав доста голем израсток, боичкава солидно фати.
Анат, преубава ти е. Јас сакав ваква нијанса, ама се плашев да не испаднам морков. Инаку ги гледав на Еволушн нијансите и баш вакви имаше. Сега ја зедов оваа од Сајос, па ќе видам каква ќе ми излезе.
Фала, па искрено и јас мислев морков ќе дојде, оти самата фарба беше многу портокалова. Ама супер излезе на крај. Иначе јас порано се фарбав баш црвена, ама оваа нијанса повеќе ми одговара на тенот. Макар што размислувам да се вратам на мојата природна боја, но ќе видиме. Кафеавиве нијанси порано ги користев, ама не ми стои кафеава, многу бледа ме прави.
Аа супер ти испаднала. Да ти кажам ќе пробам и јас, страв не страв, то е. Се мислам помалку време да ја држам, ако треба 30минути, јас 20.
^ не ја најдов 7-77 во 3 маркети. Е во ДМ не бев ме фати дожд па си реков ајде шо било. Ја зедов 6-76. Ја исфарбав денес, ќе треба уште еднаш денојве за посветла, не ми е како шо сакав баш. Долу па на плавото ич не фати. Ја запустив мислам, ама пусти ќеееф. Спојлер Ваква ми беше. Еве ја сега, несредена, само ја измив и ја подисушив.
Јас би го скратила тој долниот дел што ти е посветол и супер ќе ти биде. Бела си и убаво ти стои. Таман и ќе ти се освежи косата со кратењето.
Јас од многу шлапање ја средив. Налет то, на 25 пола бела ми е. А и ми умре после короната, гледам растат нови па се надевам ќе преживеј. Слушајте мајка е заклучокот.
Многу убаво на тенот ти седи. Директно фарба само стави или претходно бланш, па фарба, дека коренот супер ти е излезен?
Директно фарба, бојата природна ми е немам бланш на коренот. А долу ми е бланширана, таму не ми фати бојата.
Предлог фарба за да добијам ваква боја? Бев во ДМ, пустош беше, ништо не најдов. И сите црвени фарби беа bright red, fiery red а не сакам таква.
Cherry red барај, имаше на L'Oreal Casting таква нијанса, јас еднаш ја зедов. Има и од поевтините, знам во Стокомак дека сум гледала од фарбите на Мис Меџик дека имаат cherry red нијанса.