Мојата боја моментално е ваква ко на сликата Ја добив благодарение на Лореал и многу сум задоволна,порано се мислев да не ми е многу темна но сепак немам гајле. Многу бои сменив.Едно време бев смега па плава па црна на крај да испаднам црвена.
Девојки ве молам за помош. Се фарбав пред некој ден со кафеава и ми испадна ваква скоро црна со кафеав отсјај. Ич не се бендисувам како ми стои. Нијансата што ја сакам е ко на втората слика. Каква фарба да земам сега за да добијам таква боја?
ШТО МИСЛИТЕ ДАЛИ БИ МИ ОДГОВАРАЛО ЦРНА БОЈА НА КОСА,ИМАМ КАФЕАВИ ОЧИ И ВЕЃИ И БЕЛ ТЕН,КОСАТА МОМЕНТАЛНО МИ ИМА ПРИРОДНА БОЈА КАФЕАВА ???ВЕ МОЛАМ ЗА ПОМОШ НЕ МОЖАМ ДА СЕ ОДЛУЧАМ ПРЕМНОГУ МИ СЕ ДОПАЃА ЦРНАТА БОЈА . ВАКВА МИ Е БОЈАТА НА КОСА http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... KXnT0PVQ-4
Јас сметам дека не треба да се фарбаш црна ако имаш бел тен. Со црната боја на коса ќе изгледаш многу бледо. Ако веќе сакаш да направиш промена еве ти неколку предлози: Спојлер
Мојата боја на коса е нешто темно кафена и се мислам дали да ја шатирам, дали да ја шатирам со две бои потемна и посветла кафена или што да и правам предлог дајте зошто сакам да ја осветлам... Инаку имам светол тен...
секаква да освен црна се согласувам со лепа па како би стоела таа црна коса на бел тен ќе изгледаш бледо и безживотно јас не сум за подобро да се размисли за друга нијанса....
сите зборите дека гарниер брзо паѓа а јас пак имам обратен проблем пред две година се фарбав црна онаа која е на плаво Спојлер и никако неможам да ја извадам до ден денешен ,а не да ми ја оштети косата, по ужасна не ми била.А имам долга коса до половина, крати, крати никако да излезе цела, сега сум полу црна полу кафена
Коса е па вака...гледам каде прасајнево и цитам тука ми треба совет и мислејне...па ми треба и мене вака сакам една промена кај мене...имам зелени оци и костенлива боја на коса е сега сакам промена да напрабам со косава..да сменам,е сега не знам дали плаво и како?? или сто др?? ај ве молам знаци ми треба за свадба...ај казете мислејне и совет па и некоја убава слика ставете .... поз
Ми треба совет и мислење http://data.whicdn.com/images/11380525/ ... _large.jpg http://static.desktopnexus.com/thumbnai ... mbnail.jpg
Ми треба совет и мислење Не би ти препорачала да правиш драстични промени... Нели, што поприродно, толку поубаво? Можеш да се шатираш Можеш да извадиш прамени во 2-3 нијанси кои се потемни, или посветли од твојата природна боја...
Ми треба совет и мислење да и јас за тоа сакав така да направам..но никако да најдам некоја фото сто би знаела како ке дојде...ајде ако мозе некоја фото?? фала
природно сум темно кафена,но од пред помалку од година пробав да бидам плава ама со фарба не со бланш,и ми испадна некако медова боја мене ми се допадна така па од тогаш се така некако сум,само секој пат се посветла
Имам светло кафеава коса. Би сакала да си ја бојадисам во црна или плава, ама тоа ќе биде кога ќе наполнам 18 години
Вакви фарби имам видено во Cosmo и во Ramstore во маркетот само не памтам дали беше ваква нијанса,чисто да знаеш дека овие фарби ги има таму
Секогаш земам некоја си фарба лешник боја кон плаво.. Али никогаш не ми илегува толку плаво.. Се мислам да турам лажичка мала БЛАНш коа ке се фарбам во фарбата .. Шо викате ке биди посветла ?