Не ја суши косата, овој е специјален за корен и го штити скалпот, содржи масла во составот Овој е, фризерката го меша со 9 % хидроген Јас живеам во Грција и го има на онлајн страните, може да се порача и за домашна употреба
Па зависи кај кој фризер ќе одиш. Рачунај едно 2- 3 пати ќе треба да одиш. За платинеста плава барем за мојава коса така беше
Убав ден Ништо не испадна од моето осветлување не ми фати ништо едвај Сега сакам чоколадна да ја исфарбам па некоја добра боја да ми препорачате и колку % хидроген?
Предлог за фарба за црвена коса ? Моментално користам evolution rb со истата фирма хидроген 9% така ми е препорачано од фризер, но мене многу брзо ми паѓа бојата
Hey ☺️ jas bi ti preporacala da si zimas farba od Evolution ,bidejki RB e booster ... da moze da si ja isvarbas kosata so RB no nema da drze mn..toj sluzi kako pigment za vo crveni farbi za da dojde po jaka nijansa na crvena ... I moe mislenje e deka e mn loso da koristis sekoj mesec 9% hidrogen ,so tek na vreme mn ke ja oshteti kosata ..mozes da si pravas promeni na nekolku meseci pr.sekoj cetvrt mesec da smenas da stavis 9% hidrogen, cisto taka da ga osvezis/osvetlis tvojata kosa (9% sluzi za osvetluvanje na 1-2 nijansi na tvojata kosa za op ubavo da fati nijansata na farbata ).. Eve na slikata mozes da vidis za koi boi ti kazuvam ...