Ја немам видено, во ДМ има најмногу избор ама ја немам сретнато. На колку време се фарбате, не зборувам само за корени, сакам пак цела коса, за да ја затемнам уште малку. Пред 3 недели ја фарбав.
Моментално со новата боја личам на,, Ромка" не сакам да навредам никој на никаква основа ама таков лик ми дава Врска си немам од фарбање, ниту што ми стои, ниту каков тен имам, само знам каква боја на очи имам Сакав да ја добијам мојата кафеава оваа накај црна мава. Среќа што овие фарби по првото миење бледнеат. Јас сум изненадена колку има разлика во фарбите тука и во странство. Пред скоро две години кога се фарбав се жалев што после втората недела почнува да се губи по малку бојата. На Лореал веќе на следното миење опага бојата. Се мислам веќе следниот месец во каква да се пробам
LOREAL Paris Excellence Creme Light Blonde Фарба за коса, број 8 https://share.google/1NnCGP35VuaBoP0Vy
Фала Богу после повеќе од две недели поминато од фарбање, фарбата паѓа уште после 3 то миење и сега е мојата природна кафеава боја. Секогаш добивам идеи во ПМС тогаш сум најнезадоволна од косата иначе си ја сакам и боја и се Да прашам за медова боја да купам сама дома да се фарбам дали ќе ми излезе таква или морам на фризер?
Ако не си инфлуенсерка нема да добиеш тоа што сакаш. Ги делат муштериите. Нема ич да се позамарат со тебе ако не си позната.
A dali pogoduvaat barem boi na balayage jas imam zakazano kaj niv na 24 juli pa me interesira iskustvo