1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Бојадисување на косата

Дискусија во 'Коса' започната од magic, 23 декември 2009.

1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    20.092
    Допаѓања:
    83.991
  2. g.o.c.a

g.o.c.a Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    37
    Да ми препорачате некој кој добро нијансира коса во скопје? Гледав hairby.steff, во студио dl.art дали некој има искуство или било кој друг каде што сте задоволни, не мора да е некој "познат".

3. lola55

lola55 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2018
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    163
    Јас сум презадоволна од cut&cut карши фонтана лотус.

4. girlsgirl

girlsgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2022
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    9
    Здравоо, сакам косата да си ја направам некоја honey blonde нијанса, шишана со долги степени и curtain bangs. Дали знаете студио во Скопје каде можам да си закажам, а да не добијам стандард сива неодредена боја на коса и само да ми се оштети?

5. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    6.322
    Допаѓања:
    5.804
    Косата ми е балајаж, но веѓите ми се потемни и од природната коса, баш темно кафени и сакам да ги обојам. Предлог за фарба? Не можам да одам на фризер за тоа само.

6. Medea.

Medea. Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2022
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    2.238
    Има во дм боја за веѓи но јас лично затоа што сакав да ги затемнам веѓите си земав обична фарба каква ми одговараше за веѓите и многу малце растварам на некое капаче и со четка за веѓи нанесувам внимателно зошто ако измрдаш малце нема да изгледа убаво. Само треба да внимаваш ако си чувствителна да не ти направи некаква иритација..

На Elence93 му/ѝ се допаѓа ова.