[/quote] ги има во аптеките (зегин) и во новото веро во ск.[/quote] фала ти мн после ке тркнам до верото и така треба да идам фала ти мн
Женски јас толку сакав да добијам плава боја на коса и конечно ја добив и решив да се вратам назад - црна утре ке се исфарбав како што се фарбав порао , искрено многу нега е потребна за плавата коса а и сите ми зборат дека по убаво ми стоеше црната коса. Така да тоа е тоа Важно добра беше променава
и мене порано ми беше црна и стварно многу нега бара плавата коса јас полудев а имам коса до половина и мора да се фарбаш на 2 недели ако не сакаш да имаш црн корен пфф стварно е проблематична си бара многу плавата коса
бојадисувањето на косата според мене не е убаво и сум против тоа. Никогаш не би се осудила да ја променам бојата на косата а и + тоа е голема одговорност, треба многу водење на грижа навистина .
мн пати сум ја бојадисувала косата. Имам светло кафеава природна коса. првиот пат ја направив по светла, потоа сакав нешто различно и ја бојадисав од горе црвена долу црна мн убаво ми беше така ама не сакав да одам така на училиште и почнав да ја осветлувам и дури ми се направи пак како бојата моја ја исфарбав можеби 6-7 пати а имав и портокалева коса. а сега моментално ми е шатирана со бели прамени најубава ми е вака
Женски дали е вистина ако имаш (или ако треба да ти започне) мензис , не треба да се фарбаш бидејки не фаќа бојата?
бабини деветини као демек немало да фати убаво бојата јас се фарбав и кога имав и кога немав па супер ми факасе бојата нема врска дали имаш или немаш
A јас се фарбав кога имав и тоа двапати и двата пати послабо ми фати бојата.Може не е кај сите во иста мера изразено ова,но има некакво влијание.И не е бабини деветини туку наука,хормоните што се на највисоко ниво во тој период делуваат врз влакното.Така да ако не ти се брза и ако не сакаш да ризикуваш мој совет е да почекаш,но тоа си е твоја одлука...
Не можам да си најдам фарба која нема да паѓа,дека ја бланширав косата од црна сега сум чоколадна и само ми лизгаат фарбите и имам хоризонтални линии.Ај ве молам некоја фарба која не мрда очајна сум не можам д аја пуштам косава
Женски, моментално имам ваква нијанса на боја.Не е баш плаво ама ова е прв неуспешен обид од темно смеѓа во плава.Сакам да добијам слична нијанса на оваа. Знае ли некоја со која фарба би добила ваква нијанса?
не сум јас на сликата но сум иста од позади само што мојата коса е по руса. Сакам да го офарбам тој сечениот дел во некоја луда боја како : оваа или оваа Идеи?
мој совет не...мала си за да си ја оштетуваш а сигурно природна ти е мн убава...имаш време за фарбање негувај ја природната па поатаму кога ќе ти текне да....мој совет
Задоволни ли сте од Гарниер фарбата? И која би ми ја препорачале за да ми испадне косата нешто како мед боја. Мислам мене после две фарбања со една друга фарба ми е малку таква боја ама не баш како што сакам. Сакам да ми е посветла, нешто вака.
Па зависи од твојата коса , дали ти е светла / темна , ако е светла може да добиеш ваква нијанса на боја ама ако е темна и најсветлата боја на коса да ја ставиш ке ти излезе портокалово. Пиши ни повеке па да ти кажеме