Како ја одржувате бојата и сјајот на фарбаната коса? со кој шампон и регенератор? Секое мислење е добредојдено Некој ги има пробано овие?
јас бојата и сјајот ја одржавам со балеа шампонот препногу сум задоволна нешто прекрасно и регенератор за фарбана коса од орезене косата ми свети како лампионче преубава ми е и сјајна ама мислам дека врши улога и шампонот од шварцкоф црниот од све по малку и косата е супер мене ми одговараат овие продукти на мојата коса е сеа незнам за другите како им е јас така си ја одржавам бојата и по малку користам од силверот шампон 1 месечно
девојки сакам да ве прашам особено црнокосите што користите за да ви има впечатлив сјај косата нешто вака овој шампон е наменет за тоа има нешто такво кај нас ?не мора да е шампон кој продукт ви помага за косата да ви има впечатлив сјај , црнокоси исповедајте се
Епа јас сум црнокоса, но прилично тазе црнокоса, скоро месец, па така да и јас сум љубопитна за некој таков производ, како и за шампони што ќе го спречат избледувањето на бојата.
јас не ја фарбам косата и не ми ни треба..дека има девојчиња од 13 години почнуваат да се фарбаат ма дај глупости...јас мислам дека косата треба да се фарба кога ке почне да ти побелева..
zosto da ne...bi ja bojadisala kosata samo treba da se odbere dobra nijansa na na boja koja ke odgovara na tenot i da se postigne sakanata boja so kombiniranje na boja za kosa i prirodnata boja na kosa za na kraj da ne licime na klovan [mod-kirilicalmwcvk3][/mod-kirilicalmwcvk3]
Девојки имам две нијанси потемна коса од оваа, и сакам да ја осветлам вака да ми дојди... секако на фрзер, ама не знам дали е можно да се постигне ваква боја..
зошто да не женска на фризер може да се постигне секаква нијанса така да ич да не се грижиш све додека знаеш каде да отидеш поздрав
девојки препорачајте ми некоја фарба со чоколадна нијанса, се мислам за гарниер колор сензацион добра ли е ? или можеби некоја друга? и колку пари е од прилика?
може да ми препорачате и од каде некој колор шампон? многу ми осветли косава од фарбањето, имам помаранџева нијанса, малку сакам да ја затемнам но не со фарба туку колор шампон неам идеја какви би имало?
Имам плава коса многу е досадна за одржување одма корените ми излегваат црни за две три недели ,е сега сакам да се исфарбам како природдната коса што ја имам темно кафеава измеѓу црна и кафеава е па ако сакате да ми предложите некоја фарба во тие тонови ,се надевамдека нема да ми излезе плавата боја после неколку миења на косата ,порано исто сакав са ја затемнам и после второто миење ми излезе кафеавата боја и пак плава.
и јас истиот проблем го имав и неможев веке да издржам и се офарбав темно-кафена-накај црна исто како тебе,ама плавата нема да можес толку лесно да спречиш да ти излезе барем првиот месец два ке ти се познава на врвовите така барем беше кај мене
Jас луѓе , бидејки косава почна да ми се дели на пола , а и фризеркава ми рече дека баш не ми стои црвена боја, ме прави бледа па најубаво ми одговара кафеава или црна. црна не сакам зашто веке бев а и ми се здосади ке ја офарбам кафеава посветла малку од мојата природна боја на коса. Nе требаше да дадам толку пари на фризер за да станам црвена ама ајде знам дека не ми стои убаво и нема веке да се фарбам светли бои
зошто koritsaki така ти рекла кога стварно на сликите те гледам многу убава ти е косата поубава ти е од црна што ти е ако не ти го знам лицето сепак гледам на сликите дека си убава
незнам да ти кажам јас не гледам некоја разлика и дека ми стои лошо/добро , повеќето ми викаат дека бледа ме прави , тенот ми бил таков. А јас одвај чекав да бидам црвенокоса истото ми го викаа и кога бев плавуша
Девојки, мајка ми се фарбаше и јас земав од нејзината фарба и исфарбав неколку прамени кај шишките (долги ми се), ама јас имам костенлива коса, а прамените ми излегоа како косата на Џемиле од бурни времиња. Што е најстрашно се познава најмногу кај коренот. Ги фатив шишките настрана и не се гледа, но за колку време ќе падне бојата?