Женски треба да ми иде за некој ден а вечер сакам да се фарбам е сеа се мислам дали да почекам да ми заврши да не не ми фати м?
Е не знам, јас порано кога се фарбав не ми играше менструацијата никаква улога, бојата секогаш ми фаќаше, сум се фарбала и за време на менструација, и пред и после. Ама ако немаш добиено пробај. Така ќе знаеш за понатаму.
Aко немаш добиено можеш слободно да се исфарбаш. А за време на менструација никако, нема шанси да ти фати. Барем мене не ми фати.
Ми нема дојдено ама треба да ми дојде во секој момент осеќам затоа пишав пробав на прамен не ми фана ќе почекам сепак да ми помине фала на одговорот
Баш убаво штом ти фаќало мене не ми фана ајде ќе си почекам една недела кај било кај не било Како и дае фала на одговорот
Ја пробав Лонда тегет-црна и нема ни Т од тегет сјај! Од сите што сум ги пробала јас Сајос има убав, баш тегет сјај кој за жал трае неколку миења.
Се согласувам за Сајос дека трае само првите денови, но после ништо. Бај д веј ко што реков денес се исфарбав со Лонда тегет црна. Го свртив цеел град, ги поминав сите маркети, едвај ја најдов. Незнам зошто кај нас само во Дон ја има. Кога почнав да ја ставам смесата (нели на почеток е бела) се претвараше во сина, па тегет и тегет остана, ја оставив некои добри 2 саати, и ја измив. Луѓе да ви кажам поубав регенератор нема од тој на лонда. Како мириса, на кокос Барем да можеше да се купува посебно Косата не ми е сува, баш ја чувствувам нежна и мека, што значи ми одговара. Излезе убав тегет сјај, ми се допаѓа, супер си е. Е сега за тоа колку трае, рано ми е да зборувам, па ке пишам после некое време.
Jas nemam problem so bojata,sekogas mi faka dobro samo imam mal problem so korenot , bidejki sekogas mi e porazlicen.Sakam da mi bide dosta svetol, bidejki kosata mi e plava.Koristev explicit, a sega zedov palette najsvetlata.Sto mislite, kakov sovet bi mi dale za mojata kosa
MejkApGirl 2 саати ја држеше црната фарба?? Многу бе! Јас ја држам 40 мин. Може нареден пат ако се фарбам со Лонда да пробам да ја држам подолго па може така ќе имам тегет сјај А се согласувам дека балсамот на Лонда е многу убав, со мирис на косос
Некој за кратко време ќе пишува во темата „Опаѓање на коса“... Како да не е доволно што се фарба косата туку и се остава три пати по времето кое е препорачливо? Зошто толку време? Да не се сфатиме погрешно. Хемикалиите можат да ти го оштетат влакното до тој степен што може да почне да ти се рони. Можеби сега нема да имаш проблеми, но за неколку години ќе бараш временска машина за да ги исправиш грешките. Подобро исфарбај се уште еднаш за подобро да фати отколку да останеш без коса.
за оние кои не го знаеле ова и не го практикувале, ми се исповеда една фризерка за оваа мала тајна тоа што е маската во фарбите се меша со фарбата и и дава потполна заштита на косата и не и пречи на бојата излегува иста и со и без маската така да не е проблем значи многу добар совет маската ем заштитува ем стои подолго и косата после ви е како свила јас се фарбав и се осигурав во ова стварно има резултати практикувајте го добро е јас не ни осетив оштета на косата
Да, знам дека се штетни фарбите, но бидејќи и претходно сум се фарбала, ми беше избледена на краевите, па додека ме фарбаше мајка ми на коренот (тоа одзеде мноогу време бидејќи имам ептен бујата коса) па пола од фарбата што остана морав да ја применам на остатокот од косата. Па сеа рачунај саат ме фарбаше на коренот (полека убаво насекаде да фати) па пола саат додека да го исфарбав остатокот од косата. И на крај си ја догледав серијата и отидов да ја измијам. И јас тоа го израчунав како 2 саати.
вчера немав време многу да ви напишам дека Гарниер новава серија што е пријатно ме изненади сеа е поскапа од што беше колку палете што се 145 ден гледам не се фалите нешто за гарниер и не се фарбав све додека не ја пробав прв пат и се зачудив бев скептична си викам нема да ми фати како што ми фаќа тешко фарба ама да ви кажам искрено поубаво и од Aура ми излезе малку потемна од бело а ни Ж од жолтило имаше, прекрасно навистина јас сум задоволна од новава серија
незнам каде да најдам прелив за коса хелп барав во дм не најдов ако има некој што купува прелив нека ми каже
Девојки јас сакав да прашам дали можеби знаете каде има во битола фарба за коса од schwarzkopf -mousse(онаа како пена што е).
ве молам за совет имам смеѓа коса и сакам да се фарбам плавааа неззнам дали кје ми стоее страв ме да не се офарбам и да се покајам??????