вака имам чоколадна боја на коса со сиви прамени шатирани,а плави очи е сега дали од едно фарбање на косата ке добијам плава коса ако се исфарбам имам голема желба да сум плавуша
девојки е веке секаде низ темава коса со бојадисувајне писувам и прасувам.. вака сакам да сменам со косава ја имам костенлива имам зелени оци и бела сум на лице (не мн бела ) е сега сто да сменам.??? да се сатирам на лесник и сиво или сто да правам плс...ми треба совет од поискусни ..никогас не сум менувала боја на косава....ај писете
Види вака и јас исто така го имам тоа размислување но јас сеа наредната недела ке се шатирам за да видам дали ке ми стои медовата боја исто така имам злени очи и не сум баш мн бела...али мислам оти имаме зелени очи НАЈУБАВИ ке ни стои заш да не ке пробам па ке ти пишам
лелеееее веднас да ми писис лп... знаес ова ми е вазно мене за тоа али се несто барам на нети и незнам затоа прасувам...ајде ке цекам поз
Немај гајле ке ти пишам јас барав овде совет на почетокот ама сеа си се решив сама бидејки никој не ми даде совет ке ти пишам во недела бидејки во саб ке ја правам косата и идам на свадба попладнето нема да можам да ти пишам ама во недела веруј 100% ке ти пишам знам како е ко не си сигурен во нешто позз
Девојки дајте некој совет, сакам да добијам light ash brown боја ама не знам со која фарба да се фарбам.. Сега сум плава и последен пат се фарбав со гарниер 7.1 ама ми падна бојава по неколку миења.. Сакам да ја постигнам таа боја ама без бланж и сакам да се отарасам од жолтово на мене.. Некој совет со која фарба да се фарбам?!
пробај со кене фарбите мн се добри само од стручно лице побарај совет за која бројка а кене се малку поскапи ги имас во веро и во јуник во јуник се 320 ден а во верово нез
Фала и јас исто се мислев од тие фарби да купам.. А што читав од претходно, тебе како ти испадна косата? Се фарбаше?
И јас имав кафена коса и се шатирав накај плаво ми беше, преубаваааа, на сите од моето опкружување им се допаднаа. Шатирано се трпи и кога ке подпорасне коренот, јас ја носам подрасната и по 6 и повеќе месеци. Ке ти прикачам и слика да видиш.
Луѓе а јас имам кафеаво темна коса (фарбана) и сега сакам да ја осветлам како на сликата.Ми велеа со шатирање прво ама многу ќе ми се оштети и мислев со хигдроген дирекно да ја осветлам. ШТо мислите вие? А што викате со фарби постепено,јас тие светли фарби чисто се сомневам дека ќе ми фатат на мојава фарбана коса,да не фатат само во коренот??? Вие што мислите,што да правам?
Имам темно кафеава боја на косата сакам да се исфарбам до совршена плава боја како до совршена плава коса ??
Zdravo, Sakam da se farbam plava.Imam kafeva kosa i oci i malku potemen ton lice pa nz dali kje mi odgovara.Moze li pomosh
Никој не може вака да ти каже дали ќе ти одговара. Ако не си сигурна (или сигурен, машко пишува дека си), пробај прво мед боја осветли ја косата, па ако ти се допаѓа така посветла фарбај ја плава.