Речиси несвесно, секоја девојка/жена одбира најчесто одредени бои за лак на ноктите. Токму затоа, бојата на лакот ја открива и нејзината личност. Црвената боја на ноктите открива сензуалност Црвената боја на лак како магнет ги привлекува оние кои се страствени, сензуални и темпераментни, жените полни со ентузијазам. Црвениот лак е симбол на гламур и најзаводлива во светот на боите. Бордо лакот открива софистицирана личност Оваа длабока и темна нијанса на црвено, крие моќна комбинација на класична црвена и лилава боја која е една од најелегантните во светот на модата. Го одбираат софистицирани жени кои ги следат трендовите и помалку се авангардни. Сини тонови на ноктите за самоуверените Љубителките на сините лакови за нокти се неустрашливи, смели и самоуверени. Лесно ја преземаат контролата, отворено кажуваат што мислат, а често се и вистински кралици на драмата и сакаат да бидат забележани. Уметничките души сакаат лилав лак Лилавата боја е комбинација на смирувачки сината и динамички црвената, па е најкреативна боја. Единствена енергија која како магнет ги привлекува креативните и самоуверени жени кои не сакаат ништо едноставно и не се плашат да бидат поинакви од сите. Розев лак бираат нежните жени Розеви лакови се избор на одважните, но и романтични, нежни жени, суптилни и малку несигурни во себе. Во еден дел од себе тие секогаш остануваат деца, и сакаат да бидат заштитени. Светки и металик лакови оддаваат дива природа Златни, сребрени и хромирани металик лакови за нокти се избор на оние кои сакаат да бидат забележани, да се чувствуваат како кралици и имаат девиза "дијамантите се најдобрите пријатели на жената"Футуристичките лакови во две бои најчесто се избор на визионерските души. Златните лакови ги сакаат неконвенционалните жени, додека светкавите лакови со светки откриваат жива и помалку дива, нескротлива природа. Мистериозните жени носат црн лак Оние кои бираат црн лак за нокти се смели, срдечни и важно, но и таинствени. Во нив се крие и мрачна страна на карактерот. Тоа е личност која не ги признава правилата, но и силна личност која не се плаши да биде сама.
Црвената боја на ноктите открива сензуалност Црвената боја на лак како магнет ги привлекува оние кои се страствени, сензуални и темпераментни, жените полни со ентузијазам. Црвениот лак е симбол на гламур и најзаводлива во светот на боите.Мистериозните жени носат црн лак Оние кои бираат црн лак за нокти се смели, срдечни и важно, но и таинствени. Во нив се крие и мрачна страна на карактерот. Тоа е личност која не ги признава правилата, но и силна личност која не се плаши да биде сама.Најчесто црвената и црната се бои на лакови кои ги користам,интересно ричи
Црвената боја на ноктите открива сензуалност Црвената боја на лак како магнет ги привлекува оние кои се страствени, сензуални и темпераментни, жените полни со ентузијазам. Црвениот лак е симбол на гламур и најзаводлива во светот на боите. Мене ме привлекуваат девојки со црвена боја на лак,и мислам најжествени ми се,тоа е мој избор на девојки.
Црвената боја на ноктите открива сензуалност Црвената боја на лак како магнет ги привлекува оние кои се страствени, сензуални и темпераментни, жените полни со ентузијазам. Црвениот лак е симбол на гламур и најзаводлива во светот на боите. Светки и металик лакови оддаваат дива природа Златни, сребрени и хромирани металик лакови за нокти се избор на оние кои сакаат да бидат забележани, да се чувствуваат како кралици и имаат девиза "дијамантите се најдобрите пријатели на жената"Футуристичките лакови во две бои најчесто се избор на визионерските души. Златните лакови ги сакаат неконвенционалните жени, додека светкавите лакови со светки откриваат жива и помалку дива, нескротлива природа.
Светки и металик лакови оддаваат дива природа Златни, сребрени и хромирани металик лакови за нокти се избор на оние кои сакаат да бидат забележани, да се чувствуваат како кралици и имаат девиза "дијамантите се најдобрите пријатели на жената"Футуристичките лакови во две бои најчесто се избор на визионерските души. Златните лакови ги сакаат неконвенционалните жени, додека светкавите лакови со светки откриваат жива и помалку дива, нескротлива природа. Црвената боја на ноктите открива сензуалност Црвената боја на лак како магнет ги привлекува оние кои се страствени, сензуални и темпераментни, жените полни со ентузијазам. Црвениот лак е симбол на гламур и најзаводлива во светот на боите. Розев лак бираат нежните жени Розеви лакови се избор на одважните, но и романтични, нежни жени, суптилни и малку несигурни во себе. Во еден дел од себе тие секогаш остануваат деца, и сакаат да бидат заштитени.
Црвената боја на ноктите открива сензуалност Црвената боја на лак како магнет ги привлекува оние кои се страствени, сензуални и темпераментни, жените полни со ентузијазам. Црвениот лак е симбол на гламур и најзаводлива во светот на боите.
Розев лак бираат нежните жени Розеви лакови се избор на одважните, но и романтични, нежни жени, суптилни и малку несигурни во себе. Во еден дел од себе тие секогаш остануваат деца, и сакаат да бидат заштитени. Светки и металик лакови оддаваат дива природа Златни, сребрени и хромирани металик лакови за нокти се избор на оние кои сакаат да бидат забележани, да се чувствуваат како кралици и имаат девиза "дијамантите се најдобрите пријатели на жената"Футуристичките лакови во две бои најчесто се избор на визионерските души. Златните лакови ги сакаат неконвенционалните жени, додека светкавите лакови со светки откриваат жива и помалку дива, нескротлива природа. Хм... Од една страна дива, а од друга нежна. Таква сум, да.
лакот на нозете исклуциво црвен,секогас рубин-црвена боја,а на рацете зависи од облеката но преферирам француски маникир тој ми е најубав
Преферирам црвени нокти и на рацете и на нозете. Секако дека постои некогаш исклучок да "згрешам" и да се налакирам со некоја друга боја. Пред некоја минутка ми беа флуоресцентно розеви, па пак си ги прелакирав во црвени..најубави ми се
Црвената боја на ноктите открива сензуалност Црвената боја на лак како магнет ги привлекува оние кои се страствени, сензуални и темпераментни, жените полни со ентузијазам. Црвениот лак е симбол на гламур и најзаводлива во светот на боите. Уметничките души сакаат лилав лак Лилавата боја е комбинација на смирувачки сината и динамички црвената, па е најкреативна боја. Единствена енергија која како магнет ги привлекува креативните и самоуверени жени кои не сакаат ништо едноставно и не се плашат да бидат поинакви од сите. Розев лак бираат нежните жени Розеви лакови се избор на одважните, но и романтични, нежни жени, суптилни и малку несигурни во себе. Во еден дел од себе тие секогаш остануваат деца, и сакаат да бидат заштитени. Овие бои најчесто ги користам
Црвената боја на ноктите открива сензуалност Црвената боја на лак како магнет ги привлекува оние кои се страствени, сензуални и темпераментни, жените полни со ентузијазам. Црвениот лак е симбол на гламур и најзаводлива во светот на боите. Мистериозните жени носат црн лак Оние кои бираат црн лак за нокти се смели, срдечни и важно, но и таинствени. Во нив се крие и мрачна страна на карактерот. Тоа е личност која не ги признава правилата, но и силна личност која не се плаши да биде сама. најчесто го користам црвениот и црниот лак И точно е ова
Мистериозните жени носат црн лак Оние кои бираат црн лак за нокти се смели, срдечни и важно, но и таинствени. Во нив се крие и мрачна страна на карактерот. Тоа е личност која не ги признава правилата, но и силна личност која не се плаши да биде сама. Уметничките души сакаат лилав лак Лилавата боја е комбинација на смирувачки сината и динамички црвената, па е најкреативна боја. Единствена енергија која како магнет ги привлекува креативните и самоуверени жени кои не сакаат ништо едноставно и не се плашат да бидат поинакви од сите. Точно Исто така ставам бордо и црвен но поретко..
Јас не би можела да изберам боја според која би прочитала одредени карактеристики, зошто според годишното време и облеката нон стоп менувам.
“Црвената боја на ноктите открива сензуалност Црвената боја на лак како магнет ги привлекува оние кои се страствени, сензуални и темпераментни, жените полни со ентузијазам. Црвениот лак е симбол на гламур и најзаводлива во светот на боите. Розев лак бираат нежните жени Розеви лакови се избор на одважните, но и романтични, нежни жени, суптилни и малку несигурни во себе. Во еден дел од себе тие секогаш остануваат деца, и сакаат да бидат заштитени.“ Најчесто ноктите ми се со црвен или розев лак.
Периодов изгледа сите сме сензуални и софистицирани Јас најчесто гледам црвени и бордо нокти, ама тоа зависи и од годишното време и од моментално актуелната боја.
Сиви и црни, некогаш црвени и многу ретко некоја друга боја. Црни скоро секогаш, еве моментално ми се мат црни со рок ефект, најубавиот лак што може да постои!
Бордо лакот открива софистицирана личност Оваа длабока и темна нијанса на црвено, крие моќна комбинација на класична црвена и лилава боја која е една од најелегантните во светот на модата. Го одбираат софистицирани жени кои ги следат трендовите и помалку се авангардни. Омилена ми е и скоро секогаш во оваа боја ги лакирам освен во лето и некогаш на кратко коа сакам да сменам
Што се нема да прочитам... Тогаш јас сум 3 дена сензуална, 3 дена мистериозна, 3 дена нежна итн.. А за ацетонот каде е психолошкото читање? Зашто има розев, жолт, зелен, безбоен... Мојот е плав, што значи тоа?