Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Брак без секс

Дискусија во 'Брак' започната од morska, 29 април 2011.

1. Dalida♡

Dalida♡ Активен член

Се зачлени на:
    24 април 2015
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    32
    @malegender26
    Епа кај е тука проблемот, си заклучи дека секој пат уживаш во сексот и она задоволна ,си се сакате многу.Е сега тоа што ти дава 1-2 пати неделно, ти најубаво е да и даваш шпанска мушичка па нека види она убаво

2. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.797
    Допаѓања:
    100.519
    Направи нешто за само за неа.Изведи ја,подари и нешто,пофали ја пред другите..Ако работи само по дома а никој тоа не и го вреднува ја прави нерасположена и нервозна.Ти работиш цел ден контактираш со луѓе а таа цел ден по дома и очекуваш да одговори на секое твое барање.Па што.
    А сигурен си дека и е толку добро или само така си мислиш.:?:

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.752
    Допаѓања:
    172.972
    Седни и разговарај..
    Штом добро ви оди, значи се разбирате, отворени сте еден со друг и можете да разговарате..
    Некои жени (еве ме и мене тука) немаат потреба од 3-4-5 пати секс неделно..па што?!
    Можеби не чувствува потреба..
    Велиш сексот на почетокот ви бил ваууу супер, секој ден имавте? Извини вака на директното прашање..
    Ако да, тогаш после кој настан според тебе почнало тоа вауу да опаѓа?!
    Жена ти оди на работа или дома се грижи за децата? Ако оди на работа плус грижата за децата, веројатно е преголем залак и верувај дека со две деца, целата енергија и оди таму..

4. malegender26

malegender26 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2015
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    13
    хахаха шпанска мушичка велиш,можеби и ќе те послушам,не сум пробал ;)

5. malegender26

Се зачлени на:
    24 мај 2015
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    13
    Па јас и она разговарвме доста пати на оваа тема,и таа секогаш ги поставуваше децата како фактор,но сакав да слушнам и други мислења и затоа го поставив ова прашање...фала на одговорот :)

6. malegender26

Се зачлени на:
    24 мај 2015
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    13
    Па да...сигурен сум,она не е по цел ден дома,туку знае и она да излезе и да се дружи...а сепак мислам јас дека пак треба да биде поредовно...кога станува збор за тоа,секој ден и кажувам колку е убава и не ретко знам да изненадам со некој поклон...неизлечлив романтик сум,па не би рекол дека е и тоа дека не и се вреднува она што го прави по дома... :)

7. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.797
    Допаѓања:
    100.519
    Тогаш што не мачиш да разглабаме,кога си го знаеш одговорот на проблемот.
    |(

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.
  8. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.803
    Допаѓања:
    325.324
    Може не и се допага веке сексот,у спротивно зошто би те избегнувала?Пред неколку год било вауу но тогаш било така сега не е веке.
    Друго умор,стрес околу децата,куката,монотонија ако секој ден и е ист па кога иде навечер време за секс не е расположена ,уморна е .
    Трето:швалер?

9. anuHka

anuHka Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    27
    јас целосно ја разбирам и јас го имам истиот проблем со мм. Имам две деца со мала разлика во години и сета енергија ја вложувам во нив па и не дека имам многу време за себе не па за него. Сексот што го имате не е за потценување. Обиди се да ја сватиш дека едноставно нејзе роа и е доволно, а веќе ти ако сакаш почест секс изненадувај ја почесто ....секоја жена паѓа на изненадувања.... Помогни и околу децата легнете ги порано па вие уживајте позз

На Dust, kjukli и joy1 им се допаѓа ова.
  10. malegender26

Се зачлени на:
    24 мај 2015
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    13
    Драга anuhka викаш го имаш истиот проблем,јас на сопругата и помагам секогаш,кога сум дома и кога имам врем,дали треба да ни дојдат гости кој се најавени у 5 до 12 па се е у хаос...дали поголемиот треба да се пресоблече,вц мочкање легнуење и слично,до 22h сме средени,а до 00:00 седиме... 15-20 мин ни е дозволено да се опуштиме...барем јас мислам така,а може и грешка сум...затоа се форумиве,да се слушнат др мислења.
    А вие го поминавте проблемов? да не речам "Сушата" :)

11. Vertigo TJ

Vertigo TJ Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2014
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    779
    2 пати неделно и не е така лошо за мајка на 2 мали деца.

На Nausicaa, ivi1987, kjukli и 5 други им се допаѓа ова.
  12. malegender26

Се зачлени на:
    24 мај 2015
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    13
    Извини што те испозамарав,немаше да знаеме за мушичкава ако не кажеше :)

13. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    Nemoj nemoj so musickive ce te skini posle ima da placis do placejne:rofl:

14. malegender26

Се зачлени на:
    24 мај 2015
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    13
    хахаха...после она ке се жали... :D

На zalosna му/ѝ се допаѓа ова.
  15. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    Hahahha da posle ce moras i ti musicki da pijas da ste na isto de :P

16. malegender26

Се зачлени на:
    24 мај 2015
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    13
    многу мушички ке се пијат,после може и да ни се заарни не е една беља :P

На Dalida♡ и zalosna им се допаѓа ова.
  17. malegender26

Се зачлени на:
    24 мај 2015
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    13
    Трето:
    #недајбоже :D

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Dalida♡

Dalida♡ Активен член

Се зачлени на:
    24 април 2015
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    32
    @malegender26
    Убаво си кажа си имате арен брак, не си ја тормози женичката, жена како жена со две деца, куќа и.т.н ете кажа ја изненадуваш поклончиња,сте разговарале, и помагаш ама па ништо, па може она повеќе сака понекогаш да се гушкате него да водите љубов, и еднаш до двапати неделно мислам е доволно, уживај си

На kjukli, zalosna и malegender26 им се допаѓа ова.
  19. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.622
    Допаѓања:
    10.349
    Прво, затоа што помлади членови читаат на форумот, тоа што се пишуваше за шпански мушици, како шега да си го земете. Единствено ебање што би паднало на таа база е да му ги сјебете на некој бубрезите.

Грешка си. Можеби, не можеби туку, тука лежи зајакот. Колку и да мислиш дека си џентлмен што чека жената да е задоволена, 15-20 минути за жена не е ништо уаууууу туку е многу малку време да биде задоволена, додека за маж е сосем друга работа. Во ред е да се има секс набрзинка, и за жената е слатко како крадено, ама му доаѓа само колку пуштање чешмата колку да не прегрее бојлерот. Или набрзинка туширање. Колку да не смрдиме. Ти батка во деновите кога жената е расположена, ќе смириш твој нагон, има цела када да и ја наполниш, да ја чекаш да се излежи, да се избања, убаво да и олекне, па дури тогаш да се тупнеш по рамо дека имаш задоволена жена:inlove: :wasntme: Може да и се уарни и тогаш ќе сака и почесто да се бања :lol:

Очекувам реакција, ама ние имаме и по три саати секс. Остави такви муабети. Фати се за работа :muscle:

Последна измена: 26 мај 2015
    На ArmaniCode, Nausicaa, Dust и 8 други им се допаѓа ова.
  20. malegender26

Се зачлени на:
    24 мај 2015
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    13
    Мхм...значи наполнета када да се искисне,значи треба светот наопаку да и се преврти за да и текне на тоа.Па јас не би рекол така..ок еднаш во неделата ке глумам домакинка или водоинсталатер...ама секој ден значи по ваше т.е жените треба да направиме се,за да ве одведеме во кревет? каде е страста и спонтаноста?
    А ако има некој 3 саата што се секса....не сме 7 одд за такви муабети :D позз

На mims-89 и ADOKI им се допаѓа ова.