@malegender26 Епа кај е тука проблемот, си заклучи дека секој пат уживаш во сексот и она задоволна ,си се сакате многу.Е сега тоа што ти дава 1-2 пати неделно, ти најубаво е да и даваш шпанска мушичка па нека види она убаво
Направи нешто за само за неа.Изведи ја,подари и нешто,пофали ја пред другите..Ако работи само по дома а никој тоа не и го вреднува ја прави нерасположена и нервозна.Ти работиш цел ден контактираш со луѓе а таа цел ден по дома и очекуваш да одговори на секое твое барање.Па што. А сигурен си дека и е толку добро или само така си мислиш.
Седни и разговарај.. Штом добро ви оди, значи се разбирате, отворени сте еден со друг и можете да разговарате.. Некои жени (еве ме и мене тука) немаат потреба од 3-4-5 пати секс неделно..па што?! Можеби не чувствува потреба.. Велиш сексот на почетокот ви бил ваууу супер, секој ден имавте? Извини вака на директното прашање.. Ако да, тогаш после кој настан според тебе почнало тоа вауу да опаѓа?! Жена ти оди на работа или дома се грижи за децата? Ако оди на работа плус грижата за децата, веројатно е преголем залак и верувај дека со две деца, целата енергија и оди таму..
Па јас и она разговарвме доста пати на оваа тема,и таа секогаш ги поставуваше децата како фактор,но сакав да слушнам и други мислења и затоа го поставив ова прашање...фала на одговорот
Па да...сигурен сум,она не е по цел ден дома,туку знае и она да излезе и да се дружи...а сепак мислам јас дека пак треба да биде поредовно...кога станува збор за тоа,секој ден и кажувам колку е убава и не ретко знам да изненадам со некој поклон...неизлечлив романтик сум,па не би рекол дека е и тоа дека не и се вреднува она што го прави по дома...
Може не и се допага веке сексот,у спротивно зошто би те избегнувала?Пред неколку год било вауу но тогаш било така сега не е веке. Друго умор,стрес околу децата,куката,монотонија ако секој ден и е ист па кога иде навечер време за секс не е расположена ,уморна е . Трето:швалер?
јас целосно ја разбирам и јас го имам истиот проблем со мм. Имам две деца со мала разлика во години и сета енергија ја вложувам во нив па и не дека имам многу време за себе не па за него. Сексот што го имате не е за потценување. Обиди се да ја сватиш дека едноставно нејзе роа и е доволно, а веќе ти ако сакаш почест секс изненадувај ја почесто ....секоја жена паѓа на изненадувања.... Помогни и околу децата легнете ги порано па вие уживајте позз
Драга anuhka викаш го имаш истиот проблем,јас на сопругата и помагам секогаш,кога сум дома и кога имам врем,дали треба да ни дојдат гости кој се најавени у 5 до 12 па се е у хаос...дали поголемиот треба да се пресоблече,вц мочкање легнуење и слично,до 22h сме средени,а до 00:00 седиме... 15-20 мин ни е дозволено да се опуштиме...барем јас мислам така,а може и грешка сум...затоа се форумиве,да се слушнат др мислења. А вие го поминавте проблемов? да не речам "Сушата"
@malegender26 Убаво си кажа си имате арен брак, не си ја тормози женичката, жена како жена со две деца, куќа и.т.н ете кажа ја изненадуваш поклончиња,сте разговарале, и помагаш ама па ништо, па може она повеќе сака понекогаш да се гушкате него да водите љубов, и еднаш до двапати неделно мислам е доволно, уживај си
Прво, затоа што помлади членови читаат на форумот, тоа што се пишуваше за шпански мушици, како шега да си го земете. Единствено ебање што би паднало на таа база е да му ги сјебете на некој бубрезите. Грешка си. Можеби, не можеби туку, тука лежи зајакот. Колку и да мислиш дека си џентлмен што чека жената да е задоволена, 15-20 минути за жена не е ништо уаууууу туку е многу малку време да биде задоволена, додека за маж е сосем друга работа. Во ред е да се има секс набрзинка, и за жената е слатко како крадено, ама му доаѓа само колку пуштање чешмата колку да не прегрее бојлерот. Или набрзинка туширање. Колку да не смрдиме. Ти батка во деновите кога жената е расположена, ќе смириш твој нагон, има цела када да и ја наполниш, да ја чекаш да се излежи, да се избања, убаво да и олекне, па дури тогаш да се тупнеш по рамо дека имаш задоволена жена Може да и се уарни и тогаш ќе сака и почесто да се бања Очекувам реакција, ама ние имаме и по три саати секс. Остави такви муабети. Фати се за работа
Мхм...значи наполнета када да се искисне,значи треба светот наопаку да и се преврти за да и текне на тоа.Па јас не би рекол така..ок еднаш во неделата ке глумам домакинка или водоинсталатер...ама секој ден значи по ваше т.е жените треба да направиме се,за да ве одведеме во кревет? каде е страста и спонтаноста? А ако има некој 3 саата што се секса....не сме 7 одд за такви муабети позз