па маж да не сака секс со сопругата повеќе од 1месец сигурно почнал да си ја мења сексуалната орентација т.е да го интересираат мажи(педер , геј ) .. Друг проблем нема според мене
Мислам дека ваквите бракови опстојуваат кај парови кои стапиле во брак на подоцнежна возраст, најчесто заради економска и социјална стабилност. Немало љубов, ниту пак физичка привлечност, само почит и разбирање и затоа опстоиле или опстојуваат. Кај помлади парови е знак дека има проблем во врската. Неверство, депресија, разочараност од партнерот се само дел од проблемите.
Човечка гордост што да ти кажам друго. Не е срамно да се има потреба. Не треба и физичкиот изглед да придонесува за губење на желба. Два -три убави збора може да избришат се и создадат поубави односи општо.
Секојдневието во бракот може да доведе до монотонија која го гуши сексот во бракот. Затоа, совет до сите девојки/сопруги.. ако приметите дека имате период во кој владее суша, па наместо да се расправате и да си мислите којзнае што е работата(да не станал геј, да не има друга, да не не ме сака и слично) пробајте направете нешто со што би ја разбиле сексуалната монотонија во бракот. Пробајте анален, гледајте некој порнич заедно, облечете секси долна облека, иамјте секс пред огледало, имајте секс дур некој ве гледа, секс на јавно место, прашајте го што го пали... значи имате еден милион работи што можете да ги направите(се разбира некоја работа што вам и него би му одговарала). Од машка страна(од моја страна) тоа се работите што би требало да ги направите наместо да влегувате во расправии и да барате што нечини, проблемот е едноставен а решението уште поедноставно..
а доколку завладее суша само жената треба да се труди да се поправи нештото? нека се чуди тој далу сум станала лезбејка или имам друг, па нека се потруди и тој со секси долна облека бракот го сочинуваат двајца
Нереков дека само жените треба да се трудат околу сексот или било што во бракот.. се согласувам со тебе дека и мажите треба да се потрудат, но еве од машка страна гледано.. според мене мажите треба да се потрудат повеќе околу романтиката(нели вие жените сакате повеќе романтика од еротика). Но како и да е за танго се потребни двајца нели
Како да не сме сакале романтика. Се ежам од романтика. Ми се повраќа. Сакам да ме фати, да ме акни на кревет и да ме издупи ко да нема утре. он топик. Решението за недоволно секс во бракот е: Јас вечер во 10 се ебам. Ти бил-не бил тука, твој проблем. Толку
Znaci kako da si pisuvala za mene veke se mi se odmiluva od toa da se moli sekoja vecer za edno isto ama sea go svrtevme krugot ssga toj ke vika pa ja nema da sakam hhh pisi mi go resivte problemot
Познавам луге во брак и повеке од 2 години немат секс и оделено спијат,а се е нормално мегу нив не се скарани..
искрено да ти кажам се е веке нормално ништо да не те чуди жената ти седи дома,то оди се забавува задоволува туги жени !