Абе аман шо збораш?! Само заради сексот се ожени? Ти значи нешто таа, како личност? Пријател ти е воопшто? Ја сакаш ли воопшто?
А тебе што ти е гајле за туѓ интимен живот? И изгледа многу блиска си со него штом вакви детали зборува со тебе, човек да си помисли дека и повеќе од пријателка си му
Жено, не би, ама тоа е проблем што треба да проба да се реши. Многу е одвратно да кажеш „жена ми не ми дава“ (иу) и толку од бракот. Треба да се праша, што се дешава. Можеби и е таков период, заглавена е во мислите и ќе помине. Можеби треба да се разгори страста во врската со романтика или најобичен разговор. Многу лесно е да се обвини некој што заумрел сексуалниот живот ама ти како партнер треба да се потрудиш да ја откриеш причината, да се бориш за врската.
Па не би останала. Ама прво би се трудела за дознавање/решавање на проблемот. Овој хардкор, нема секс ЧАО! Не е добра постапка тоа.
Ама уствари браво за типот погоре. Рече ЌЕ СЕ РАЗВЕДЕ. Ниту дека ќе ја лаже зад грб, ниту дека ќе е.е на страна. таа не сака, он сака, нема шо да се притисњаваат и фрустрираат-ај чао. Од една страна викате шо не се разведеш ако не ти одговара, а од друга ама како би се развел. Мислам....
Абе се е тоа океј и мене не ми е по ќеф врска без секс, сексуалната компатабилност е многу битна. Ама треба да проба да се реши тоа прво.