Еве една ситуација во која сум ...до понежниот пол да ми појасни каде грешам. Од почетокот имавме секс барем два пати дневно, нормално за мене барем ,нова врска итн. Да не одолговлекувам...никогаш нејќе да пружи орално а ни да дозволи од моја страна да ја обработам . Кога сакам секс морам сам да се трудам психички да се стимулирам за да бидам спремен (дигнат) без предигра , што мене стварно ме вади од кожа . Ја сакам ја обожавам но веќе сексот скоро и да го нема . А за мене орал е најважниот дел од сексот уживам во долга предигра некогаш и по еден саат но го немам тоа со личноста што сум ја засакал . Совет ве молам
Само разговор отворено ништо друго , мораш да ја прашаш што ја возбудува во сексот и што и пречи. А колку се трудиш и ти биди романтичен одведи ја на романтична вечера, купи и цвеќе , одете заедно да се истуширате почни да ја бакнуваш нежно по врат па страсно француски кажи и дека е најубава девојка и дека ја сакаш сигурно ќе попушти. Лично јас не сакав да примам орал дека ми беше страв дека ќе имам лош вкус, го одбивав стално но он малце присилно ме фати и неможев да се тргнам па кога сфатив колку е само убаво сега сама го молам за истото, ете ти едно мое искуство. Али прво разговор секако и прв ти почни со орал. Со среќа.
Дали во врска додека бевте ти има пружено орален секс барем еднаш?? Или проблемите започнаа откако се потпишавте во матично?Чудно е да стапиш во брак со некој ако сексуално не си одговарате.
Vo brak sme 3 godini imame dete 1 godina Za 1 godina sme imale seks 2 pati Ne ni e do seks Dali e normalno?
Ако на двајцата ви е ок,тогаш се е нормално.Ако нема никаква фрустрација ни кај едниот од вас тогаш така терајте.
За некој може да не е нормално, за вас може да биде. Се' додека на двајцата ви е добро така, во ред е. Некој има повеќе, некој помалку потреба, важно е двајцата брачни партнери да се усогласени. Има и други работи освен тоа кои го прават бракот убав.