Што збориш бре? Се губела сампдовербата на мажулињата ако не сакала жената секс? Сериозно???? ЗОШТО ли ЗОШТО жена секад треба да е спремна и да сака да води љубов со маж и? Едноставно не секогаш сме расположени за тоа, не е само од чиста мира да се заврши работата и готово, треба да сакаш и да ти си расположен. Не може бре секад жена да е расположена за секс, кога милион работи и висат на глава, а и пази молимте им паѓала самодовербата на мажите ако биде одбиени, хахахахах, смешки!
плачипичка…Нормално дека нема да сака секс со тебе кога само кукаш. И не, профилот нема да ти се избрише.
Мозоков на маживе им работи само за секс . Та во секој пост секс секс секс . За ништо друго не ја уклучуваат главата , дали треба да се испазари , што фали дома , па со дете што му треба на него да биде се подмирено , сметки да се платат , да се испланира одмор, викенд, имало трошки на земја да се усиса, прашина да се избрише , машини да се пуштат, садови да се измијат . Сето ова паѓа на грб на жената секојдневно и мозокот и работи 300 на саат. И на крај ти друже доаѓаш тука и се жалиш како женати несакала секс .. Имајте малку осет !
Мене ова да ми го кажеш, толку, крај. Проблемот со тебе е што ти не сакаш партнер покрај себе, сакаш фетиш. Сакаш жена да изгледа секси, дотерана, средена, а ти со ништо не го разгоруваш тоа кај неа. Да го разгоруваш, нема потреба да и напоменуваш, сама ќе сака. Жените ги гледате ко кукли, ко објекти и кога ќе го сфатат тоа, веднаш им прекинува секаква желба за секс. Ова ви е ко некоја генерациска маана, жими се. Зошто да не сакаш да покажеш емоции пред сопругата? Зошто да не покажеш слабост? Зошто да не покажеш стрес? Цел живот сте научени да си ги потиснувате емоциите и на крај ги канализирате на најлош можен начин. Ви излегуваат ко бес, ко гнев, наместо да го вклучите брачниот другар и со муабет да ви олесни, дополнително правите ѕид и очекувате само со секс да се реши. Една работа да ти кажам и на тебе и на други мажи кои читаат. Жена прво ќе даде 1000 шанси. Ќе се убедува себе, другарките, родителите во бракот, ќе прави се од себе за да функционира све. 1000 пати ќе се преиспита, ќе проба да разговара, ќе вика, ќе кажува што и смета, ќе пробува да ја направи ситуацијата подобра. Еднаш кога ќе и го погазите достоинството, кога ќе се излади и дигне раце, нема назад. Пред да ви рече стоп или чао таа веќе ве одболила. Дај и простор на жената, слушај ја што ти збори. Ама мислам дека бродот веќе потонал. А и со право е изладена од тебе и неќе да те допре. Вриштиш токсик од месечина.
Ако ти е тешко да мислиш за се, да пружаш внимание, не ти требало жена и брак и деца, можело да си најдеш пријателка за секс, има и такви што секогаш, секаде и со секого се расположени за секс, едноставно се нимфоманки и промискуитетни и готово. Па ако не си обрнал внимание на жената додека била во болница, а ваму ја тормозиш за орал, морал, и не знам што, себичен си, да. Колку си одговорен, работиш, придонесуваш, тоа треба други да го кажат за тебе, не ти самиот, како што ти кажа дека жената ти е убава, згодна.
Се пренервира, почна да д'тка Сума сумарум, жената не смее да очекува секогаш, љубов ,помош, доверба, разбирање, пошо нели партнерот има некогаш проблеми, стрес, не му се секој ден овците на број, АМА мора секогаш да биде расположена и да дава п..ка. каков хипокрит
Веќе ми е јасна работата после последните неколку поста на @JonSnow. Значи напорен си и премногу ја критикуваш. Не ме ни чуди после толку критики и наоѓање мани што не сака ништо со тебе, во право е. Ни јас не би. И секако дека секогаш треба да очекува љубов, подршка, разбирање, внимание. Што ви е не на вас мажите, мислите дека треба со трошки да се задоволуваме и минимум. Нормално е човек да се дистанцира после толку критикување, посебно жена. Ем критики трпи на дневно ниво, ем и тражиш секс, тотално нереален си. Само глупа жена би ти дала со таков однос. Убава жена секој би посакал, зошто би седела покрај маж што не ја цени и почитува.
Ти си пасив-агресив, бе. Имаш среќа мене што не си ми на дел, одамна ќе шеташе во лудачка кошула. Ти свесно ја малтретираш мајката на твоите деца. До жена ти: ОСТАВИ ГО! Според ова што го кажува и тој самиот ти си прекрасна жена, мајка, домаќинка, изгледаш супер, паметна си, а овој ти ја уништува среќата која безусловно ја заслужуваш! Не должиш никому ништо, еве го сам те кажува колку си супер. Не дозволувај околината да влијае на тебе, заслужуваш да си среќна. Како жена на жена: ти ја посакувам сета среќа на светот и побрзо освести се! До Џони, да скапеш од дркање!
Ама не ги разбирам стварно. Идат на форум, бараат совет. Го добиваат, и тоа супер совети членкиве му дадоа. Пробај ова, пробај она, разбери ја, зборувај, не и се инаети, итн итн. Ништо не прифаќа. Се враќа, жениве сте вакви, жениве сте такви. Make it make sense, pls.
Мене ме интересира колку години има за вакво понашање. Да си заминеш од дома само зошто немаш секс е крајно незрело. Две деца имаш дома. Не дека сексот не е битен, ама проблемите се решаваат дома а не со бегање од дома. Туку и не му било само до сексот туку сака воштана кукла а не жена.
И има олеснато на жената ко си заминал, глава сечам. Да ти чади некој дома, да те напнува, да ти дрнда насекое... Си ја има одморено главата
Таа е твоја жена ,парнер,најдобар другар.Најверојатно си бил супер на почеток на бракот.Кога била на породување ,си ја оставил без подршка .Не мислам на помош.Туку како на некој ,што до вчера делел се со неа и си се дистанцирал.Си се понашал ладно.Второ за болницата.Си наоѓал триста замерки и критики. Проблемот е во тебе зашто жената ја гледаш ко објект.И таа има чуства, личност и желби.Си и помагал тоа стои.Ама ти со неа си се понашал ко цимер,и надрндано дете. Човече жена ти е .Си и погазил чуства ,личност,дека е ваква онаква .И на крај веш. Да не те сакала одамна ќе те одјебала.Сакала да ти даде до знаење ,да се потрудиш.Башка којзнае колку ситуации има други.Жонглира со сите обврски да најде време за тебе .А ти се понашаш ладно.Се додека не дојде време за с...с.И на крај не чини.
И за орален секс: ако не сакала претходно, зошто мислел во брак дека ќе засака? Повеќето експериментираме, и мене понекогаш ми е чудно зошто некој некогаш не сака да проба нешто ново, ама ако тоа е проблем, среќен нека биде.. Оралот не е врввввв, топппппп, и тоа зборам и со вешти партнери. Оргазам може на сто начини. Тек некој што допрва ќе вежба орален. Тој ја гледа ко трофеј нејзе: згодна, убава, ја посакуваат. Е фино. Сега усреќи ја, и покриј се со уши, не туку кукај.
Сака да му кажеме дека е греота, дека е во право и да оди да си бара друга (амин да му се даде). @JonSnow Е па друже, фала богу што го имам мојов, ако и сега знаев дека е прав избор, сега па уште повеќе. Фала ти господе што не сум налетала на ваков нарцис како тебе.