Најшмекерската слика од Бране Ееее со овој став колку женски завртел Па не знам што имаат заедничко, мене ми личат со Бубо во очи, поглед, чело, нос Телото во никој случај не им е исто Ама вака си имаат некои црти слични на лице...Во мои очи
Да не пукниш и мене ми заличиа еден со друг Инаку Бране ти е мангуп што знае каде и е местото на сопругата а каде на шваљерката . Једини тој не се разведи , а со овој мангупски стил не ми се верува дека немал ништо на страна Како и да е , нас не занима син му
Поизронето лице немам видено во животот. Мислам дека на таа пара, одамна требало да ја разгледа опцијата пластична хирургија.
Дно дна од култура кај овој лопов... Цел жицот беше во политика и само лошо и нанесе на Македонија ; пустош во транзиција и економијата, армија од луѓе без работа е тоа е оваа пијандура
A caro nasi Nikola a? So kolegata sto ja imal moznosta kaj studenkata vo studenskiot Dom a? A zenamu e bila studenka of provincija Brane e isprovociran od crnata kampanja od caro nasi iskriven , I ova mene mi e smesno otkolku so deka site studenki od provincija bile kurvi kako sto kaza iskriveniot pastor!111 Razlikata megu patorot I ovoj brane e kako avion(brane) I konjska prikolka (patorot)