Бранко Црвенковски

Discussion in 'Политика и настани' started by vendiii, Oct 17, 2011.

1. i...ja

i...ja Истакнат член

2. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Човеков од што е желен за власта, од што веќе незнае што прави, самиот се сопнува на своите глупави изјави.

3. mac22

mac22 Активен член

celite na brance ne gi znam ama na gruevski celite jaki mu se mama eba siromastija napravi nevidena bedotija od zemja stanavme

lina.smiley likes this.
  4. mac22

mac22 Активен член

vo pravo si

ang246, CuteEva and Dona-Ares like this.
  5. mac22

mac22 Активен член

na kakvi noze ja krena ti go isprale i tebe mozokot

6. Chupe

Chupe Популарен член

Епа добро бре луѓе или јас не сум нормална или се е отидено по џаволите. Пеат ,,едно име имаме,,, а сите знаеме за договорот на БЦ за менување на името со цел влез во НАТО и ЕУ, како и на неговиот коалиционен партнер Тито Петковски. Ја пеат химната на Република Македонија и замислете, тоа е истата онаа химна која во 1991 година беше интонирана во Собранието на самостојна Македонија ВЕДНАШ ПО Југословенската химна. Ке повторам во самостојна Македонија. По нејзиното интонирање немаше аплауз од тогашната ни таканаречена државотворна партија. Се обвиваат со знамето македонско, драги мои , тоа е знамето за кое го продадоа, да да го продадоа шеснаесеткракото знаме. И сега сакаат да ве фатат на патриотизам и ве мобилизираат со цел уништување на ВАШИТЕ гласни жици за да ја ругате власта?!?!?!?!?
    Е нема да можам никогаш да разберам, до вчера со ЉЃ, крвни непријатели , а сега браќа. Ама ај ви се молам. Бидете реални. Читам овде власта крадела....... Секоја власт краде, ама има разлика од украдените милијарди до 2006 и по неа. Не викам не, и оваа власт нека краде, ама барем има и оставено нешто зад себе.
    Со постов не сакам да навредам никого, само го искажав моето мислење и да , да не заборавам, немам членска од ниедна партија

Lolli, obi4ana and vaga95 like this.
  7. julie77

julie77 Форумски идол

Се нека ни сменат кога не сме кадарни да се држиме на купче и се јадеме цело време меѓу себе! Кога испраните мозоци не гледаат подалеку од носот и за се крив им е друг освен самите тие! Море ако е за наше добро и нас нека не сменат!

Едит - А да, немаш членска книшка ама сигурно имаш фино работно место кое ти го доделила власта па затоа скокаш толку од нивна страна. Поздрав

Bunny05 likes this.
  8. Chupe

Chupe Популарен член

Ќе беше добро да имав некоја фина работа, па уште власта да ми ја доделела :lol: и
    мислењето кое го имам за моменталната ситуација во државава и за лидерот на опозицијата е мое и не значи дека секој треба да се согласува со истото. Поздрав

9. Dona-Ares

Dona-Ares Истакнат член

за жал многу малце има вака паметно што размислуваат како тебе-секоја чест

10. Artemission

Artemission Популарен член

Може овде да го постирам? :angel:

Фатил КАВАДАРЧАНЕЦ еден ЗЛАТЕН БРАНКО ЦРВЕНКОВСКИ и Кавадарчанецот му рекол:
    - Немој, НИШТО не ми ветувај, ЌЕ ТИ ИСПОЛНАМ ТРИ БУРИЊА РАКИЈА!!!

:rofl:

ana992 and SnowWhite91 like this.
  11. creshicka

creshicka Популарен член

Колку сте вие едуцирани од веродостојната Шител ТВ... :wasntme:

lina.smiley likes this.
  12. Artemission

Artemission Популарен член

Ова на мене се однесува? :^)

hrcace likes this.
  13. Shery

Shery Популарен член

Ова однесување што го покажа денес не одликува за еден политичар, уште помалку поранешен лидер на држава. Не знам за што всушност беше протестов денес и искрено не ме интересира, ама за жал поминав од таа релација и едноставно е срамота да речеш дека ОВОЈ ЧОВЕК НЕКОГАШ НЕ ПРЕТСТАВУВАШЕ СИТЕ НАС
    Срамота!!!!

14. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Ниедна телевизија не е за верување, така ако гледаме. :)

hrcace, anabel-a, LilBaby and 2 others like this.
  15. manja666

manja666 Популарен член

Добро,до кога ќе се брука дотичниов ?
    Не е лоша опозицијата, лош им е лидерот . Аман нека си замине веќе додека уште има шанси некој да ја спаси и реформира СДСМ па Македонија да добие нормална опозиција зашто ова веќе на ништо не личи. И на целата партија и е смачено од него и на целиот македонски народ а тој веќе 20 год е на политичката сцена и сеуште не му е доста. Епа ако тој не се засити ние се заситивме . Брука !!!

SnowWhite91, Hipster and creshicka like this.
  16. LilBaby

LilBaby Популарен член

Денес го достигна врвот на дивјачкото однесување, каков имбецил водел држава. :puke:

Тие кадри кои се во сенка од паљачовциве во Собрание, и Б.Ц на чело ги жалам. Главата им смрди, не знам како не гледаат дека ништо добро не им прави.

Испиен е од глава до пети. Излитени фрази, потези. Ко дивјак по поход беше денес. Грозно. :|

SnowWhite91 likes this.
  17. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

еее тресе Бранко :D :D :D

18. SnowWhite91

SnowWhite91 Популарен член

Цитат:„Од утре почнува општонароден отпор, општонародна граѓанска револуција.За иднината на Македонија“(затворен цитат)

Оф леле, јадната иднина на Македонија ... Со моиве 21 година видов војна, видов тепачки во собрание, видов атентати врз претседатели и што ли уште не... Дефинитивно уште граѓанска револуција ми фали на списокот :puke:

Едит: Ај нек се угоди! цццц :fubar:

i...ja likes this.
  19. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Пред некој ден кога слушав како ги ,,фали`` Макрадули не верував дека тоа е БЦ. Тој беше бе најјакиот оратор во Македонија а не ко некоја мајка шо си ја фали грдата керка за мажење, не знаеше што збори.

Денес пак. ЗА КОЈ РАБОТИ ОВОЈ БЕ? За Албанците и за некој од страна сигурно. Кај се видело бе опозиција буџет да прави? Тоа во светот го нема.

20. julie77

julie77 Форумски идол

А што покажуваше ВМРО прво на чело со Љубчо, после со Гвујо жити се?! Па насилието е трејд марк нивни, па сега молим те кога седнаа во фотељине ќе ми глумат памет, префинетост, господа?? :^) Ајде бре, веќе ситуацијава не се поднесува тука, врие само што многу дупелижачи има затоа не прекипело саглам. Демек интелектот со интелект да удира? Интелект со ограниченост и сила џабе колку да се бори, не оди. Затоа на истиот со исто па да види како е.