Не бил тој , сум се препознала а и погрешно сум разбрала , школскиот на мм не му бил син , туку Бране му бил кум на детево ( таткото од детево е нешто главен во партија или незнам што и како одат тие работи , па оттаму кумој ) . Ех јас и мојата чудесна меморија
Мислам дека не живее веќе во Мк. Фраер беше на времето, сегде одеше со обезбедување Моја другарка беше смртно заљубена во него, имаше смешни дешавки по дискотеки Сега веќе појма немам што човек е
Па нели работал во комерцијална банка? Булеварко така ми кажа ... Инаку ептен згоден е ако го видам во живо ке паднам у несвест Инаку карактерно нешто инфо ?
Можеби... Па според мене и не е така згоден... + има некоја чудна, вечито намуртена фаца. Не знам каков е карактерно сега, сигурно многу е сменет од кога го знаев јас како тинејџер...
Ама во која експозитура не знам инаку одма идев , го киднапирам и ке го држам во подрум се додека не ме оплоди ,се разбира
A и овој булеварко напна со Бранко , инаку се согласувам со коментарите . Дека Бранко Црвенковски е институција !!!
Голема заслуга има БЦ за територијајната поделба во 2004 г. Па затоа е мизерија во политиката https://www.facebook.com/UMSAUSTRALIA/posts/1525136247571462
Kade ti pa preku red? Jas od 2010 go merkam. Go stalkuvav i na /fb na vremeto i se. @nena2010 neznam dali e aktivna uste, go poznava Aj jas se omaziv, vie slobodnite probajte si ja srekjata hahaha
Нема фб колку што проверив , има еден стар но но активен ... Татко му ми е пријател на фб па ке му пишам нему да му пренесе на Љубчо
Да не пукнеш ме изнасмеа од кај го најде ваков со фацулето Бране не сум го видела оддамна, којзнае колку е пропаднат. И мене ми е бр1 политичар, такви говори немал никој, оратор, имаше појава, стил се што треба од еден политичар И јас се мислам еден ден ќе се врати да исплакнеме очи малку (