Mene edno ne mi e jasno. Zoshto i pishuvate komentari od tipot: si stavi trn vo zdrava noga, shto majka te terashe da mu pishuvash od lazhen profil, si napravi problem od nishto. Znachi vaka devojkava ne si napravi problem, tuku vide deka soprugot i ne e bssh taka idealen kako ona shto go gleda. On ako pishuva na drugi, sosem e nebitno dali ona pishala od lazhen profil ili ne, vo smisla ako e neveren podobro da otkrie otkolku da zhivee vo iluzija.
Од лажен профил да му пишуваш веќе би знаел дека пак некој го зафркава (бившата), ама да му пишеш од реален профил можеби ќе го фатиш. Прво што ми паѓа на памет е да имаш некоја познаничка која би ти направила услуга да му пише или некоја феминка која е слободна и која може да ти помогне да го решиш проблемот и да го оттргнеш црвот на сомнеж. Е сега колку е изводливо ова , ама според мене е единствениот начин да дознаеш дали или не би пробал нешто со друга. Или да најдеш приватен детектив (ако има кај нас) или па ти да изиграваш детектив.
@Elly Stann те помислив, дали се уште те јаде црвот и не знам дали спомна или те праша некоја членка колку години имате двајцата, рани 20ти, 21-22? Не дека многу е значајно ама уште си тумачам и некако си викам ај може тој е незрел па се опуштил ептен со лажниот профил, што знам. Иначе го праша за нешто во врска со вас, приметуваш нешто сомнително, каење, детално да ти објаснил се што испаднало кога се допишувал со тн. бивша? Некако како недоречена да си замина, ја отвори темава и те снема, прочитав зошто делумно прекина да го провериш до крај, ама еве помина време ич не разговаравте ништо и тебе ти помина јадежот на црвот?
Најми детектив 7000 ден од ден кошта се ке ти дадат со кој оде,каде,кога,колку време Листи од повиџци,од месенџер од вибер и повици и конверзации