Брачен триаголник, сопругот, вие и....

Дискусија во 'Брак' започната од Elly Stann, 14 октомври 2021.

1. Cosmic Girl

Cosmic Girl Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2020
    Пораки:
    2.363
    Допаѓања:
    9.325
    Значи позатворен тип е. Веројатно чува во себе повеќе. Тешко изразува емоции. Реагира со повлекување при кавга (веројатно ако ти се налути ќе те држи настрана и со незборување). Не ме чуди ладнокрвното однесување тогаш, така функционира постојано изгледа.

На Elly Stann му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Acronia

Acronia Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2021
    Пораки:
    1.222
    Допаѓања:
    4.491
    Ајде бе Битер. :)
    Некој што спие до тебе десет години, паралелно скришум пишува пораки со други жени и мислиш дека тоа може да се реши со разговор? Како?
    Не знам дали сте стварно толку наивни или...

На crimson, sparklie, Ivan4e04 и 24 други им се допаѓа ова.
  3. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.334
    Допаѓања:
    19.761
    Каков разговор ќе негира секако, јас до сега немам чуено за маж кој ќе седне и во очи ќе и каже на жената дека има друга. Освен ако не планира да ја остави за љубовницата.

На Ivan4e04, cresa-jagoda, Snowflake97 и 9 други им се допаѓа ова.
  4. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.813
    Допаѓања:
    80.646
    Прво одам на тоа да гледам тој како се однесува со мене. Лесно приметувам ако има нешто. Така и тоа го зедов како основа за овој проблем. Досега им било се' во ред, сега го забележала дека крие дека пишува со некоја друга. Ама таа друга е таа уствари. Затоа пишав може да се реши со разговор. Тој не ја изневерил всушност. За тоа одма на развод не би одела туку прво би разговарала. Ако си ме читала во други теми, а не верувам дека си, давам совети за развод кога има вистински проблематични ситуации. Ама ова не мислам дека е до толку. Тоа е само мое мислење, ако мислиш дека е наивно, ок. Да го начекам да договара средба со некоја друга жена, тогаш би размислувала за развод, ама ако јас самата му пишувам, тогаш нема одма да се фатам за тоа. Плус никогаш и не ни бил сомнителен дека нешто крие, тек сега со неа.

5. Kataklinkers

Kataklinkers Популарен член

Се зачлени на:
    10 септември 2014
    Пораки:
    1.643
    Допаѓања:
    9.538
    Закажи му и оди таму да види со која има пишувано. Еден пријател вака ја фати жена му дека е наивна и спремна за да излезе со непознат, па и да го изневери.
    Овој твојот исто изгледа на лесен тип кој утре и со вистински профил ќе се договори.

На cresa-jagoda, Elly Stann, Idedemja и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.734
    Допаѓања:
    13.583
    Развод одма, уште денес оди да побараш адвокат..

На Lady D ❤️ му/ѝ се допаѓа ова.
  7. burthdaykake

burthdaykake Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2020
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    2.327
    @Elly Stann прати му слика од профилот или пиши му додека си седи онака у дневна и не знам, пример речи му дај ми телефонот да ти покажам еден профил или некое срање на инста. Па, напрај се демек си отворила пораката со "женската" и прашај го што е ова?
    Иначе и јас мислам дека пишува затоа што се сомнева, или у другари некои или не знае ни сам кој, али претпоставува дека некој го дупи.
    И мене ми се има десено некад знам дека некој е фејк и пишувам, знаеш некад просто ти е досадно и си тепаш време со некоја будала што мисли дека те заебава.
    Си го знаеш маж ти најдобро, така што сигурна сум дека можеш да претпоставиш дали е глуп до толку да искочи со некоја у кола што ја нема ни за пријател на фб. Плус, кој по ѓаволите пишува на фб у денешно време?!

На manako1, Elly Stann и Boyanna им се допаѓа ова.
  8. GrimTheReaper

GrimTheReaper Форумски идол

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.404
    Со такво размислување, не е ни чудо што имаш толку горки искуства. Подобро и да не даваш совет, затоа што твоето е далеку од совет, всушност себе си се проектираш во ситуацијата.
    Што се однесува до членката, јас би рекла, како што си почнала, така да ја завршиш приказната. Нема страв или каење. Барем првично ќе дознаеш какви намери има. Можеби се зафркава и тој. Мене ми пишуваат во инбокс и од што се толку досадни уште толку ги зафркавам. Не давам отчет, затоа што не сметам дека правам нешто зад грб, едноставно ми е интересно да ги зафркавам.
    Е сега ако дојде до ,,средба", т.е и тој се согласи, тогаш сама треба да знаеш што всушност сакаш. Развод не ти бега, но дали би сакала да останеш со човек во кој немаш доверба. Батали тоа што ти пишуваат глупости некои членки, ако си разведена не си шугава, мислам ало, какви дебилни размислувања. Не дека нема никогаш да најдеш некој што ќе биде посветен целосно на тебе.
    Кога веќе ја отвори пандорината кутија, не може да ја затвориш. И да сакаш да прекинеш со пишување, ќе те копка, ќе те јаде, ќе те конзумира. Вака, продолжи и следното сценарио е оставено на тебе.

На honey.11, Ivan4e04, Golden и 11 други им се допаѓа ова.
  9. Traveler91

Traveler91 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2019
    Пораки:
    621
    Допаѓања:
    918
    Епа ваквите и заслужуваат да трпат...Какви жени се тие ,што знаат дека дечкото или мажот ги изневерува и уште го трпат...

На spacegirl92 и Lady D ❤️ им се допаѓа ова.
  10. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.302
    Не можам да читам 100 постови... многу ми се.

Не сум изненадена, ама ми се крена притисокот.
    Тоа што е толку ладен додека лаже, мене ми кажува дека не му е прв пат.

И да... повеќето изневеруваат.

На SexiLy, Ivan4e04, Ljubova и 19 други им се допаѓа ова.
  11. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.767
    Допаѓања:
    15.498
    Ќути, се изнасмеав. :rofl:

На Mantub му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Poyraz Karayel

Poyraz Karayel Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2018
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    917
    Може му е позната таа личност од Чиле (бидејќи нели е општо позната), па заради тоа се посомневал да не е лажен профилот... кој го знае...:wasntme:

13. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.334
    Допаѓања:
    19.761
    Членката треба да си одлучи што да прави, таа си го знае мажот најдобро ( мада никогаш не можеш да познаваш некој 100% нити па да му веруваш). Јас да сум би одела до крај, зошто ако оставам така ќе се јадам жива цело време. Пишала и дека имал бивша кога го демнела долго време, може мисли дека е таа па сака да провери и не ти кажува за да не те вознемири, можеби и се зеза од досада. Се е можеби...се додека со свои очи не видиш и со свои уши не слушнеш не можеш да донесеш одлука.

На Ivan4e04, cresa-jagoda, Snowflake97 и 7 други им се допаѓа ова.
  14. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.706
    Сакам на крај да искочи дека знае дека си ти. Ама не е можно.

1. Фати му го телл онака за реакција прво.
    2. На шала кажи као "ја нема бивша ти да замара ти нема пишано од тогаш"
    3. Види дали брише пораки.
    4. Договори ја средбата во сабота во 7 и ств отиди му лепша него икада прашај го " да не чекаше некој друг биди искрен" неколку пати повтори му. Смисли приказна дека колешка од работа ти кажала дека пишувате и ти пратила скринови. Покажи му ги.

Или биди си искрена и ќе му кажеш првична причина зошто си го активирала тој фејс.

15. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.302
    Тие што не се за кафиња, обично за секс се.
    На кафе не одат, оти не ги интересира да се запознаваат, туку само да...

На crimson, honey.11, cresa-jagoda и 8 други им се допаѓа ова.
  16. Jana06

Jana06 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2016
    Пораки:
    9.167
    Допаѓања:
    28.799
    Мислам и искрено се надевам дека не паднал на ваков муабет. Треба да си ептен очаен за секс на страна за да поверуваш во било каква приказна од непозната особа.
    @Elly Stann Мислам дека само сака да дознае која си. Се надевам во сабота ќе се увериш дека маж ти е истиот во кој си се заљубила и дека си му единствена. Немој веќе да си правиш вакви стресови.

На Elly Stann, Izaabella, IRBBB и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Се зачлени на:
    7 февруари 2012
    Пораки:
    9.412
    Допаѓања:
    90.624
    Типов само буста его.
    Нарцисоиден е,не би ни отишол на договореното да те измами.
    Ти отворено му се наметнуваш.
    Се согласувам со тоа што го пишува @Cosmic Girl

На Elly Stann, IRBBB, mal.ecka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.302
    Паѓаат ко круши :inlove:

На Elly Stann, Idedemja, brazilia и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.771
    Девојки многу оженати мажи ми пишат, некои лично ги знам некои не ги познавам, исто и на другарки мои, бидете претазливи бидејки машкиот мозок само за таа работа се

На nena2010, honey.11, Ivan4e04 и 10 други им се допаѓа ова.
  20. Noranora

Noranora Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2021
    Пораки:
    2.376
    Допаѓања:
    4.058
    Мене фала Богу би ме копкало дур сум жива вакво нешто да се деси не би можела да застанам, а што се однесува до муабетите погоре на една членка дека сите вараат и дека тоа не е причина за развод мене ми е стварно ама нај искрено жал за неа и све и да ме напраат крива и да сум трн у око на сите што се вика не би дозволила некој така да гази по мене а ја да му ги перам гаќите да му готвам и да се праам дека не се десило ништо

На cresa-jagoda, Elly Stann и Mikha4 им се допаѓа ова.