Чек ја едно машко прашање до овака искусни форумџики.... Нова мода ли е што мажени жени....одат со млади деца...зборувам за фамилијарни жени од 30-40 години...со дечишта од 20-24 години...ама ми се чини за 20 случаи разбрав во период од 20 дена....и на почетокот ми изгледаше забавно...амам сега веќе....кога станува епидемија.....неможам да изградам конкретен необоен став кон ова......
глеам...фајтер... ама немој до толку да се стресуваш.......ок ..си има покрети...зачлени се таму и бори се за твоите права...
даниелка0507...е ти па...АМА ИЧ НЕ СИ МОДЕРНА ...ЗНАЧИ ....незнам кај ги наогаат низ град....у Јубокс, Балет, Мр Џек вајда....
Екај се видело ова бре ако жената оди со друг маж додека е во брак таа е мифка,а ако сопругот оди со други жени тој е „Шизик„.
А зарем е битно како ке биде наречена сопругата која изневерува дали шизичка или мифка името е најмалку битно ,битно е тоа што го прави дека не е ни малку во ред ниту тоа што си го прави пред се себеси како личност се обезвреднува а потоа и на децата и сопругот ,тоа важи исто и за сопругот
Ни малку не е нова мода колку што изневеруваат мажите толку изневеруваат и жените ,само што жените се поитри од мажите и малку потешко е да бидат откриени за разлика од мажите
одма се жените паметни, итри...ова она.....се кријат да ни ги дознаа низ град...после муабети на чешми че им кажуваа... ...мажиштата се дичат со тоа....- а види го мачево, 100 еври дневно ме кошта за ручеци искачаања......и тука присутните подќимнуваат оправдуајќи го....мачето е крај... а иначе...кој рече дека жените не треба да изневеруваат...јас ги охрабрувам сите пријателки чии партнери знам дека тоа го прават..... ...ама муабетот ми беше порано тоа беше со постар малку..малку повеќе...ама сега ова со скоро дупло помлади......е тоа неми оди во глаа...
г-дине Снејк35 и мене не ми одело и не ми оди во глава како девојки одат со дупло постари мажи, па што сега ти сега се чудиш за обратна ситуација... By the way, колку години има мачето што те кошта 100ЕУР дневно? Можеби и тоа е причина што вака се чудиш, ти си "престар" во однос на младите дечки, ти мораш да плаќаш, а они фино лепо креативни се, се забавуваат без да платат...
Оф бе, тие на тие по дома не им даваат отчет зошто и како, на форум ќе даваат... Зошто? - Затоа што им се може. Но не за долго. Се` додека швалерот/ката не им рече дека се престари за него/неа па ни парите веќе не се доволни.
Алигаторче(ке)... Тнкс то год ....не сум дошол лично во таква ситуација да би ќеширал некоја за општење....или слично....а за права жена ( во комплет со карактер ) не е проблем да ги потрошиш и сите евриќи на светот што се во оптек..за да не и ја симнеш никогаш насмевката од лице....( ако е права нема да ти треба ни 0.00000000000001 % од таа сума ) а не дечките млади ич не им се чудам - имаат нов главен спонзор на емисија....ги гледам постарите дадички и се чудам како им купуваат гардероба, цигари и икс работи....и пак се чудам....дечките едноставно си добиваат се со пен***т... баш се прашував кај ни е Тес....ми фалеше
snejk35 си кажа од болдираното дека мажите неможат да скријат неверство зашто они како да го прават тоа за да се пофалат отколку што толку имаат потреба од тоа ,мислам секогаш има и исклучоци во зависност и од тоа каков им е секуалниот живот во бракот со партнерката .А жена ретко ке се пофали дека има швалер дури и на другарка
Со болдираното потполно се согласувам ,вистинска жена со карактер не се продава за пари .А тоа дека младиве дечки од 20 год.одат за спонзорство со постари жени од 30 ,40 ..год. не би рекла зашто на нив им е предизвик и трофеј да е*** постара жена 30,40 ...год .на таа возрас , ова ти е 100 % сигурно .А кај мажите е друг случај сепак мора да се добро финансиски потковани за да можат да издржат млади швалерки ,сега секогаш има и исклучоци но поретки
Ах како да го сфатам твоето обраќање до мене, Снејкче35 Заборави да ја коментираш обратната ситуација што ја споменав "девојки со двојно постари мажи", или за ова ти снема отров
хахахаха....не па како би можел нели...си бев кај еден другар што става автоклима фолии...му реков „ Батка молим ти се стави ми на ова розевиве наочари едни фолии за затемнување....измеѓу 95 и 100% “ и сеа се ми како во Зона Сумрака ...ништа невидим..... а што да кажам за девојки со постари мажи ...си бараат финанска сигурност тие....ако не и даде татко и од дома...ќе се снајде таа самата.....некои нови времиња....јас од времето на техното ова не го разбирам...ова било РнБ...... а со Линаа ...т.е. „Со болдираното потполно се согласувам ,вистинска жена со карактер не се продава за пари .А тоа дека младиве дечки од 20 год.одат за спонзорство со постари жени од 30 ,40 ..год. не би рекла зашто на нив им е предизвик и трофеј да е*** постара жена 30,40 ...год .на таа возрас , ова ти е 100 % сигурно .А кај мажите е друг случај сепак мора да се добро финансиски потковани за да можат да издржат млади швалерки ,сега секогаш има и исклучоци но поретки“ Вистинска жена не дека не се продава со пари...туку парите и немаат значење...едноставно во животот има повисоки стандарди.......а 20 годичните...Ок нека им се и трофеи...не викам НЕ...но човече побогу жениве трошат пари по нив као деца да им се .... Имајте пријатна ноќ...ДАМИ МОИ !
Како и да е се работи за неверство , сепак непростливо. Но има случаеви кога партнерот за да му врати на својот партнер тргнува по швалерај. Или сопруги чиј мажи се шофери и си идат дома по 3 месеци пат и за 1 недела пак одат и пак ги нема 3 месеци . Значи сопругот во цела година му се збира 4 недели дома па овде не е оправдување ако сопругата изневери ама па таа не се мажила за да е сама дома со свекор и свекрва и треба маж(Зборам за оние кој напочеток мажите не им се софери а после некоја година брак почнат шоферска)или никој неможи да ме убеди во тоа дека маж-шофер не ја изневерил сопругата (они шофери кој си идат 4 недели во цела година , на 3 месеци по 1 недела). Комшивка имам за пример маж и си иди на 3 месеци по 5 6 дена и таа одела со други (ни деца имат ништо) , па нормално.Си има потреби исто како и маш и.