Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Брачни неверства

Дискусија во 'Брак' започната од kateivanova12, 21 ноември 2009.

1. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.549
    Допаѓања:
    115.335
    Место да гледаш што прават другите гледај да не потпаднеш во искушение да ја изневериш жена ти. За други нека не те боли. И онака оние кои одат со оженети мажи ги има општеството етикетирано со не баш ласкава титула, па не си ја замарај главата со сценарија што би било кога би било !

На Glasna, tessie, Festim и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.661
    Допаѓања:
    22.477
    За жал? :?: Оти така?

3. cherry2

cherry2 Активен член

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    17
    Нема потреба од агресија и навреди на темава не знам зашто толку бес кај одредени членови
    и онака нема потреба на темава да коментираат особи кои се под 16 и ова го немаат доживеано веројатно само оние во брак се доволно компетентни да изнесуваат аргументи фактии итн
    не се сите исти треба да се почитува различно мислење ама сепак ова е балкан коментарите го објаснуваат тоа

На Festim му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Festim

Festim Нов член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    34
    е па така што да се праи не паднало среќата уште ;)

5. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.661
    Допаѓања:
    22.477
    Ти братче ќе откреш што било среќа изглеа откако ќе си ја изгубиш фамилијата ради еден нагон.

Нејсе, сте го гледале Shattered? Ви препорачувам да го гледате, а на тие кои изневеруваат им посакувам сопружници како Тоm или Abby (ликови од истиот филм) да им покажат што имале, а што ќе немаат ради нешто кое никој не им брани да го доживеат со своите сопрузи. За ваквие личности немам никакво почитување, кому му пречи не е мој проблем.

На LaraSolare, stefi23m, Decapitated.Hanna и 2 други им се допаѓа ова.
  6. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    GLASNA Мајка му во основа знае што се случува ама не точно што зошто?таа нема видено што разговор прават тие и како си изјавуваат љубов значи што е поболно уште побудала ја прави му вели пријателка пријателка а тоа нема врска девојчињарта тоа го виделе го прочитале разговорот со свои очи значи не се PRIJATELI како тој што му тврди на женатаму и ја мота,тие се нешто повеќе сега тие тоа го виделе све и треба мајкаму да ја гледаат во очи и да ќутат за тоа?и да чекаат од дедо боже прилика за да се случи нешто и да дознај мајкаму а до тогаш таткому нека си го прави ќефот така?која е логика е сега пак ова мене не ми е јасно.... |(

7. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.180
    Tие во брак што се точно знаат со кого ја делат постелата,секој си го познава својот патрнер како диши,а не пак да шврља на страна,така да децата можат по некаква шанса да дознаат нешто,ама еден од партнерите(што најчесто му се набиени роговите)сигурно си приметил дека нешто се случува во бракот,ама :!: некои играат на таа карта преку децата .

8. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.631
    Допаѓања:
    9.097
    Festim,а што ни е на нас гајле дали ја изневеруваш или не жена ти?Tвој личен проблем ;)
    Cамо не истурај ги фрустрациите тука врз недолжни лица оти немаш кандидатка за неверство :!:

На stefi23m и tessie им се допаѓа ова.
  9. butterfly.mk

butterfly.mk Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.142
    Допаѓања:
    1.079
    Со должна почит кон Фестим, е*ате мажот е*ате се бафташ по женски форуми и оправаш криви дрини. Доволно кажува тоа за твојот карактер.
    И ако за жал уште не си легнал некоја, оставија бре женати, само ти служи за перење и работење а ти си меркаш жени ко лубеници на пазар ? :^)

туу маживе сте уби боже, иди шврљај ама швалерка никоаш не може да ти подари дом,бидејќи ако би можела некогаш да подари таа не би растурала на прво место.

На Anouk му/ѝ се допаѓа ова.
  10. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.025
    Допаѓања:
    36.075
    На оваа тема треба да коментираат тие што се во брак и нема потреба од препирки и зајадливост.
    Љубовната врска е едно,а брачната заедница сосема друга ситуација.Не е исто со некој да излезете и да поминете 2 часа,седенка,кафе-муабет и ха,ха,а со истиот тој да делите брачна постела,финансии и да донесувате одлуки.За да се случи неверство треба да има причина.Ништо не е случајно.
    Повеќе не би коментирала,бидејќи не сум во брак.

На cherry2, Glasna, vichy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Festim

Festim Нов член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    34
    од кај па ти ме знаеш толку мене па да оцениш што е добро а што лошо а плус тоа не се сеќавам да те спомнав у некој коментар тука не знам зошто скокаш толку или па можеби имаш мува под капа ;)

12. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.465
    Допаѓања:
    48.566
    ^Ако некоја од жените/ девојките тука покрај другите обврски става и вода во гравот додека го чита твојот ступиден коментар и заклучок ,не ја прави затуцана него баш напротив.Очигледно добро го има испланирано своето време па може да си допушти тренинг во теретана а ус пат да стигне и втората вода во гравот да ја смени.

Ако некој маж е решен дека да очи се за гледање и како и секое нормално суштество се загледува но раце не пушта затоа што е самосвесен и МАЖ во права смисла на зборот,не го прави вакциниран од изневерување туку напротив го прави достојна и доблесна возрасна личност.

Тоа што поединци не можат да се помират со фактот дека старењето,бракот и врската носат и некоја одговорност е нивен минус и заостанатост во развојот.За жал најчесто тоа се оние кои целата младост биле затуцани и ниту една не ги погледнувала па не ја имале можноста да поминат и сито и решето,па тоа им ствара фрустрација за неизживеаниот секс. Сите мажи кои во тој поглед во младоста си ја изживеале таа фаза а сега си нашле сопруга која сексуално ги задоволува а покрај тоа и емотивно ги исполнува ус пат секоја вечер им поставува топла вечера ,нормално дека ке бидат вакцинирани од изневерување пошто НЕМААТ ПОТРЕБА ОД ИСТОТО. ;)

На Daydream и Festim им се допаѓа ова.
  13. Festim

Festim Нов член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    34

не бе душо не се истурам ја врз никого а најмалку барам партнерка за изневерување тука , едноставно си поднесов свое мислење а овие твоите колешки ми се нафрлија зошто ни ја не знам

14. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.661
    Допаѓања:
    22.477
    A вака да бидеш “кул“ и отворен со жт па да и` кажеш за твоите намери. Затоа што твоите намери нејзе ја засегаат, не нас. Или работава фраери сме само откако ќе излеземе низ врата. :puke:

Мада, разбирајќи ја како жена, претпоставувам дека откако ќе слушне за тоа, нема ни да има потреба да си најдеш некоја пред да добиеш папири за развод. ;)

На mime87, hermosa и Glasna им се допаѓа ова.
  15. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.631
    Допаѓања:
    9.097
    Kако прво не ме викај душо,како второ не кажав дека бараш тука некоја,туку се истресуваш на сите феминки тука .Hие не сме ти криви за ништо,а ако имаш потреба од совет е едно а друго е кога почна да напаѓаш ти експерт за неверства да не си :^) .
    A за последно,ова е форум не фирма па феминките да ми се колешки :rofl:

16. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380
    Значи ми се повраќа од темава и од патетичноста на неизживеаните луѓе. Буквално.

И да прашам. Вие што со гордост зборувате за неверствата во бракот, што се трудите да објасните зошто го правите или зошто сакате да го направите тоа, па и во текот на пишување на речениците ставате вакви смајлиња ;) , што целата ситуација ја прават уште по мизерна и патетична, како успевате навечер да заспиете? Дали имате мирна совест? Како го гледате брачниот партнер во очи? Какви луѓе сте вие?

Никој, ама НИКОЈ не е најден на улица, па било кој од нас да си игра играчки, заради некоја ниска страст.
    Се’ се решава со разговор, па луѓе сме, Господ ни дал способност за говор и мозок, за да можеме да комуницираме едни меѓу други и за да размислуваме. Со тоа се разликуваме од животните. Доколку нешто не штима во бракот разговарајте, доколку имате проблем кажете... не е решение да се најде некој или некоја, за секс. Проблемите со тоа не се решаваат, напротив се зголемуваат. Вие што размислувате дека се’ е во сексот, сте во голема заблуда. Па бракот е нешто многу повеќе од тоа. Бракот е нешто свето бре, нешто кое се негува, нешто кое се гради со години...

Какво време дојде, ццц, мизерии. |(

На BabyStyle, mila25ve, SV1911 и 6 други им се допаѓа ова.
  17. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.622
    Допаѓања:
    10.349
    За жал, е за жал де, за жалење си. Ме чуди зошто жена ти те толерира. Да, не те сака, не те посакува, туку те толерира. Мислиш не знае што си? Мисли си ти. Толку патетично, ти се сака а, ама никоја не сака со таков маж како тебе. Се моли на среќа завалијата да му се падне жена, како на грепка. Се воздржал он :D :D :D слабните сироти мои ќе пукнам! Патетичен слабак си! Грозен си човек, гро-зен, од внатре, не добиваш на среќа ништо. Проектираш на надвор ѓубрето. Освен ако имаш порше или ауди Р8, едина судена љубовница ти е Десанка. :wasntme:

Лузер!

На SV1911, hermosa, Emotional123 и 7 други им се допаѓа ова.
  18. butterfly.mk

butterfly.mk Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.142
    Допаѓања:
    1.079
    Скокам бидејки од такви малоумни мажи преку глава ми е. А може и си некоја која се преправа дека е машко па си бара оправдување за тоа дека спиела со женет. А ако си машко засрами се, да имаш керка тоа да и прави и планира мажот сигурна сум дека ке го убиеш.
    И од кај знаеш дека не те знам :D

ИМЕЛДА имаш потполно право.
    И секако дека не можеш у швалерај,висиш со женички по форуми.
    И се вика МУВА НА КАПА,а не под капа.

На imelda, Emotional123, Anouk и 2 други им се допаѓа ова.
  19. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    изневерени жени, пошто немам како да ви помогнам, решив да ви пастирам, за бар малку да ве расположам
    еве има и бетер

Го донирала бубрегот за својот сопруг, сега го бара назад: "Ме изневери додека бев во болница"

Брачниот пар, 41-годишната Саманта и 45-годишниот Енди Ламб го привлекле вниманието на светската јавност во 2009. година кога направиле трансплантација на бубрег. Имено, Енди имал проблеми со здравјето, па неговата сопруга одлучила да му помогне донирајќи го сопствениот бубрег.
    И покрај огромната љубов кон својот сопруг, Енди ја оставил, а госпоѓа Ламб сега го бара својот бубрег назад, за да го "подари на некој кој го заслужува". Покрај тоа, таа е убедена дека нејзиниот сопруг ја изневерил додека таа била на операција, но тој тоа го негира.

"Никогаш не би минала низ истото за него, не би му го подарила својот здрав бубрег. Сега од него сакам само развод", изјавила Саманта Ламб.

Овој пар се запознал во 2004. година, а се венчал три години подоцна. Иако биле среќни, Енди од време на време сакал да и наредува на својата сопруга. Кога открил дека има проблеми со бубрезите станал неподнослив и цело време бил нервозен. Сепак, неговата сопруга на крајот го уверила дека ќе му го даде својот бубрег.

"Му беше се' полошо. Итно му беше потребен нов бубрег, бидејќи во спротивно ќе умреше. Му кажав дека мора да остане жив поради децата од претходниот брак", рекла Саманта.

Енди пред операцијата бил како дух, но по трансплантацијата живнал, додека неговата сопруга се чувствувала како да "ја прегазил воз". Наскоро почнала да се сомнева дека ја изневерува бидејќи често бил негативен кон неа, а често се дотерувал и седел пред компјутерот.

"Ме изневеруваше со мојата пријателка, но не сакаше да признае. И кажав да ми се јави и да го побара пред мои очи, бидејќи сакав да ја видам неговата реакција кога ќе види дека знам се'. Тој само рече "Оххх."", раскажува Саманта.

После тоа ги исфрлила неговите работи од куќата. Потоа му простила и го примила назад, а подоцна дознала дека минува време на Секс чат.

"Тоа беше тоа. Си се пресели без да каже збор. Ќе продолжам со својот живот иако секогаш ќе ми се враќаат лошите спомени кога ја гледам својата лузна. Тој засекогаш ќе мора да се сеќава кој му го дал бубрегот", изјавила Саманта.

20. dvm

dvm Нов член

Се зачлени на:
    7 февруари 2014
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    0
    Незнам дали моево е неверство но вака барем јас мислам. ММ откако сум породена 4 месеци не е посакал да имаме секс. Гледа порничи и се самозадоволува.Внимание према мене 2 % . Исто дур бев бремена од Х причини не смеевме да имаме секс значи вкупно 8 месеци немаме секс никако . Мислам дека ме изневерува.