Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Брачни неверства

Дискусија во 'Брак' започната од kateivanova12, 21 ноември 2009.

1. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.465
    Допаѓања:
    48.566
    A си го прашала зошто не сака да има секс со тебе? Си иницирала па те одбил си покажала интерес...? Не мора да значи дека секогаш ако нема секс дека некој изневерува.Може да има милион причини за тоа. Но што и да е најпрво се разговара за проблемот . По некоја логика ако те изневерува би бил сексуално задоволен и не би имал потреба да гледа порничи и да се самозадоволува. Можеби нешто се сменило во вашиот однос.Работата,доагањето на новиот член,прилагодување на истото.Колку што е за жените тоа голема промена толку е и за мажите.Не е секогаш се црно и бело па одма да се носат заклучоци дека ако не сака да прави нешто со мене тогаш сигурно прави нешто со некоја друга.

2. dvm

dvm Нов член

Се зачлени на:
    7 февруари 2014
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    0
    Прво ми велеше подоцна сега сум уморен или ајде утре сега неможам. Порничи гледаше и пред да останам бремена тоа му е како еден вид хоби.Наместо да се задоволи со мене се самозадоволува.

3. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.661
    Допаѓања:
    22.479
    Штом меѓу реалност и монитор одбира монитор, можеби воопшто не ни станува збор за неверство.
    Се случува по породувањето на жената едниот од партнерите да не сака да биде интимен одреден период. Сум слушала често вакви ситуации. Она што е важно е да не ја загубите блискоста сега, затоа што, можно е и да се остави простор за неверство во иднина, дури и сега такво нешто да не постои.

4. LusySkyDiamonds

LusySkyDiamonds Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    823
    Да ама обично жената не е вољна за секс, а не мажот. Ова е навистина чудно што и се случува на кутрата,ја жалам :( перверзњак ниеден

На Glasna и tessie им се допаѓа ова.
  5. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.661
    Допаѓања:
    22.479
    Сум слушала дека и кај мажите се јавува, иако поретко затоа така помислив, под претпоставка дека претходно немало вакви епизоди. Не знам што да речам... да е друга, не верувам, затоа што дефинитивно не би седел дома пред монитор... но тоа не ја прави ситуацијава помалку страшна, за жал.

6. srna1

srna1 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    11
    Jas uste od samiot pocetok otkako se porodiv , odnosite ni se prepolovija i se mnogu retki. Imame seks pa kako da vi kazam ednas mesecno,bez merak ,bez strast. Jas stanav nezadovolna , neispolneta i tesko mi e da ziveam so nego. Muabet nemame nekoj kuznjak kakov. Se smeni mnogu!

7. Ojesil

Ojesil Активен член

Се зачлени на:
    6 април 2014
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    13
    НЕ СИ ЕДИНСТВЕНА. КОГА ОВА ГО ПИШУВАШ МИСЛАМ ДЕКА ЈАС СУМ ГО НАПИШАЛА ЗА СЕБЕ СИ. МЕНЕ МЕ ВЛЕЧЕ НАКАЈ МОИТЕ ПОВЕКЕ ИМАМ СО КОГО МУАБЕТ ДА ЧИНАМ,СО КОГО ВРЕМЕ ДА ПОМИНИ А ДОМА ..... СКОРО ИЧ СО ММ НЕ СМЕ ЗАЕДНО И КОГА Е ДОМА ПОВЕКЕ Е СО МАЈКА МУ.

8. eleonoramardzieva

eleonoramardzieva Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    46
    lugeeeeeeeeee jas sum monstruuummmm .......... pred nekoj den bev na rodenden kaj kumata na deteto i tamu se sretnav so moeto minato. :tmi: Pred 3 godini pijana bev i spiev so eden maz :puke: malku povozrasen od mene za koj znaev deka e ergen (a vsusnost bil zenet) ... Luge koga vidov deka ima kerka 8 godisna i koga so zenamu zdravo napraiv cela se stopiv .... mi idese da :puke: .... Se custvuvam viniovno kako jas da sum bila izneverena od soprugot .... neznam sto da pravam postojano mmi se vrti taa slika vo glava . Samo koga ke pomislam deka zena mu i majka mi se koleski mi idi da se ubijam . Sekako deka nema da sum bila so nego ako znaev deka e zenet ... :puke: :puke:

9. Ane.a

Ane.a Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    84
    Сум против неверсто во брак, но не сум мажена и нема да бидам толку категорична и да кажам цврсто НЕ зошто незнам утрешниот ден сто ни носи,секое неверство во брак си има своја причина , ај ќе речеме за мажите, повеќе е само заради секс, а жените вараат од сосема други причини , недоволно љубов, внимание,малтретирање од сопругот итн ,ама во последно време ,од тоа што го гледам се повеќе се ужаснувам од жените, ќе ви кажам пример, во наслеба кај што живеам во еден маркет работат само жени,таму си пазарам и еднаш додека чекам ред на каса мажот пред мене и вика на продавачкава,успеа ли да го излажеш твојот дома,откако си завршивме работа, ми дојде чудно сите се мажени, имаат деца,ама тоа не било продавница туку мислиш бордел, се зезаме со нив, имам добра комуникација и до таа мера што дури ми признаа дека пред работно време се договараат со некои од муштериите за секс, и самата еднаш бев сведок кога еден влезе и и рече можам да закажам или има многу пред мене , а оваа со ладна глава вика ќе се налутат другите 4-ца :o ќе си чекаш му вика.
    Еднаш им се обратив со некоја мала навреда за она што го прават, ама добив коментар од типот не било сапун да се троши,заостаната си,во кое време живееш,а мажот на едната од нив ,што да ви кажам, секоја би посакала таков,го познавам, човек на место, убав.паметен,се и угодува и тоа да му го правиш и да му отидеш дома во постела и да легнеш со него е грозно. Откако ми кажаа дека и тоа го прават во магацинот за роба додека се на работно место и таму ги исклучувале камерите додека го прават тоа, ми се згрози лебот што го купував, којзнае со какви раце ми давала леб, неизмиени може после таа работа и од тогаш не стапнав таму, значи од вакви курви,ороспии или како веќе да ги кажам ми се грози

10. leona83

leona83 Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2014
    Пораки:
    2.548
    Допаѓања:
    1.980

Аууу, што има по светот, цццц не ми се верува, кажи отприлика кои маркети да ги избегнуваме, не ми се верува до кај одат луѓето со нивните глупости.
    Во врска со неверството, не го оправдувам па не знам какви причини некој да има. Факт е дека секое неверство е со последици за многу луѓе а најжално е што трпат невините деца. Едноставно ако мислите дека бракот\врската не можат да опстанат после обиди за заживување на истите, разделете се па бидете со кого сакате, без грижа на совест ( без да се растури нечија фамилија секако). А тоа кој век сме, сапуни глупости може да го кажат психички нестабилни личности.
    Не правете нешто што не сакате и вас да ви го направат или на некој ваш поблизок.
    Се надевам овие форуми ќе помогнат да се опамети некој а не да се пофалат за нивните неверства.

11. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Вакви муабети имам слушано и за во фирми и за во фабрики сигуро некој некогаш го имат фатено на дело па затоа и вакви муабети има,жива катастрофа згрозена сум човек све повеќе и повеќе да посака да остани сам и да не оформува семејство :puke:

На girl-miri му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Ane.a

Ane.a Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    84
    Да ти кажам и јас стравувам од истото, кој маж би одбил некоја што одма шири нозе, ретки се такви, па и скоро ги нема,а не се свесни за последиците,женско око тешко дека ќе го излашеш кога е во прашање неверство, имаме ние јака интуиција,а после доаѓа до заладување на односите, расправии , децата страдаат и тоа заради некоја курва што толку и се видиците, достигнувањата во животот ,само да се качи на некој к..р и среќна е, исто како овие што ги дадов во примерот ,се гледаше кога биле еб...ни , без да ги прашаш ,бидејќи на нивнотот лице се одразуваше задоволството од добро завршената работа и горди беа,значи тоа не го прават за пари , туку од чисто задоволство, а мажени се пред 20-тата година, што значи они сеа го надополнуваат она што ако можам да кажам,.го пропуштиле пред бракот, на едната маж и бил прв дечко,значи неизживеани влегле во него,затоа изживејте си ја младоста (не во смисла растур да праите :) )бар тогаш нема да ве гони совеста кога го гледате мажот/децата во очи,бракот е сериозна работа и во него се влегува кога си созреан и кога мислиш дека го имаш човекот со кој вреди да се помине остатокот од животот

13. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    Невеρство или непρомисленост???Κаκо што читам туκа има само мажи изневеρени е сега јас κе ви κажам κаκо изгледа изневеρена жена.Случај во κој има и 3 пρеκρасни дечиња.Мажот по пρичина деκа жена му не го пρивлеκува повеκе иаκо се во бρаκ 10 год тој сеа саκа жени со поголеми гρади и повисоκи од него.Постијано тρоши паρи за швалеρκата децата не ги погледнува со жена му имаат интимен однос иаκо тој и κажува деκа не го пρивлеκувала.Па добρо бρе κаκо без чуства можеш да бидеш во ист κρевет.Бил на летување со швалеρκата и и поκажуваше слиκи на жена му а јас случајно бев таму.Жена му се ρастρепњρи почна да се гρесе децата се вознемиρија едното има само 4 год што се исплаши за мајκа си па почна да плаκа и повρаκа.а дρ две седеа збунети нз κаκо да ρеагиρат само плаκаа.А идиотот виκна бρза помош и лажеше деκа имала неρвен слом деκа била неноρмална.Јас си заминав дома после 2 дена κомшивκата дојде и ми κажа деκа тоа се одвива веκе 3 год и деκа швалеρκата има две κеρκи и маж κој е κамионџија и затоа се сρеκавале κога тој не е дома.Тρаумите на децата се пρеголеми дуρи што тоа најмалото едвај збоρува,маашκото дете и се обρаκа на мајκа си со гρди збоρови κои ги научил од татκо си иаκо има 7 год а најстаρото од 10 год нз κаκо да се понаша бидејκи татκо и ја тепал мајκа и.Жената му напоменала деκа κе баρа ρазвод тој и ρеκол да си оди ама без децата,таа ρеκла судот κе одлучи овој тепајκи ја измавал од дома а децата почнале да плаκаат и потоа ја молеше да се вρати ама сепаκ ρеди децата се вρати.За децата немачл паρи и за се дома а за да ја шета имал.Нз женава има огρомна поддρшκа од нејзините κои се имотни а овој голтаρ без ρаб и сеа κао демеκ κе ја оставел швалеρκата да се смиρиле.Инаκу типот ја теρа да баρа паρи од нејзините за се тотално за се.Инаκу жената е под леκаρства постојано е неρвозна и постојано плаκа.

14. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    Ете, денес бев сведок на муабет помеѓу швалерката и женетиот маж.Швалерката видно изреволтирана се расправаше со тој мажот гласно и викаше,а овој пробуваше да ја смири.
    И сите кои поминувавме оттаму слушнавме како го прашува до кога ќе ти бидам втора и швалерка,ти се правиш за фамилијата а за мене ништо... Ете тој муабет не не остави рамнодушни,сите ги гледаа и си заминуваа со прашања во главата.Си викам незнае човек кого да го жали,кого да обвини....и што е најтрагично уште и надеж има дека нешто ќе се промени....кој знае колку долго се заедно па така и пукна филм на женава јавно да се расправа.....

15. missfortuna

missfortuna Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2014
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    171
    Втора е втора, никогаш нема да биди прва, тој изгледа дека тешко ќе го отфрли семејството за да биди со швалерката, па и после ваква брука јавно што му направи а и требаше, нема шанси со неа да биди, ама и вторава опасна може утре и кај жена му ќе појди да му кажи и тој ќе си остани без ништо на крајот, ај можи трета ќе се појави :rofl:

16. Theodora2014

Theodora2014 Активен член

Се зачлени на:
    24 март 2014
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    23
    ДА не е трагично, ќе беше смешно. :D Лел цел ден се смејам ко нездрава, ова Ане што го кажува ми личи како сценарио за филм, комедија :rofl: По 150 денари наплаќаат од сесија или на пишанки е работава? Зар е можно ова да се случува кај нас?????

Плиз кажи барем во која населба е маркетот, да ми олесни ако се подалеку од мене :whew:

На Taccka му/ѝ се допаѓа ова.
  17. eleonoramardzieva

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    46
    мене ми е многу тешко кога сум била со некој а притоа не сум знаела дека е женет и има деца. Кога ја видов сопругата му и керката ми идеше да пукнам од мака а жената само ме изгледа и една здраво бес уста го кажа и ја свакам потополно

18. leona83

leona83 Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2014
    Пораки:
    2.548
    Допаѓања:
    1.980

Значи жената дознала за вас? Па гевгелија не е голем град за да се прават такви грешки, сепак не си ти крива, тоа ѓубре е што покрај жена и дете прави глупости. Ќе ти помине....

19. eleonoramardzieva

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    46
    најверојатно дознала... ми се гади кога ке се сетам еееј ... се ставам јас на нејзино место како би ми било мм да ми направи така цццц

20. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.239
    Неверство не би опростила ни под разно!!!!! Е сега во склоп на темава да ви кажам нешто што не ми е воопшто сватливо. Едни наши пријатели имаат навидум совршен брак. Срце, душо, мило, злато... да ти е мерак да го слушаш како ја вика. Па нон стоп ја гушка, ја виши до небеса. Во брак се отприлика 10 години и имаат две деца. Од секогаш сум се дивела на нивниот однос и на мм му велев алал да им е. Кога пред два - три месеци почнавме разговор со пријателката за мажите, неверства и таа се отвори и ми кажа дека тој имал швалерка веќе 5-6 години :^) :tmi: |( Не можев да се изначудам. Триста прашалници имав во главата. А таа ко од пушка ми одговори :„А бе срце тој е маж. Не дека не ме сака, душата ја дава за мене ама ете човекот да се излуфтира оди со неа па пак се враќа кај мене. Битно секоја вечер доаѓа и ме гушка мене и како и да е јас сум му семејството“ Боже мили, па сфаќам да опростиш неверство ама па ова е претеризам.