Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Брачни неверства

Дискусија во 'Брак' започната од kateivanova12, 21 ноември 2009.

1. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Абе нормални ли сте?
    Не ти честитал како ти него, па одма има некоја со 100 мажи (курва) ццццццц.А да се преиспиташ да не те има фатено некое постпородилно лудило.
    Бог да чува.

2. Ruzica00

Ruzica00 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2012
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    172
    Елеонора најпрвин честито синче :)
    На него сега во овој момент му треба среќна и расположена мамичка, па труди се да бидеш таква. А сопругот, може да се каже дека е сомнителен, а на сето тоа кога ке се додадат и твоите хормони, излегува....Те разбирам дека не ти е сеедно, те разбирам дека милион филмови ти се вртат по глава, ама за сето тоа како е и што е, ке покаже времето. Сега сконцентрирај си се на бебето, чувајте се и радувајте се еден на друг, за се друго има време.
    Поздрав и уште еднаш честитки :*

3. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Те молам објасни во кој дел е сомнителен, единствено ако Елеонора не знае нешто од предходно.Бил на службен пат, се погодило да се породи, ако не оди на пат ќе го избркат од работа, ако е на пат со швалерка е.

4. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Да ти е здраво и живо синчето.

Ајде малку смири се и размисли со бистра глава, можеби само филмови си правиш во главата.
    И мене ми изгледа сомнителен, ама па немаш ништо друго пишано за да занеме.
    Дали ти се јавуваше често, дали се радува на синот, како се понаша по дома......?
    Колку сте во брак? Дали предходно имало вакви работи?
    Мораш сите коцки да си ги зклопиш
    Неможеш тек така да го двоиш детето од таткото, ама па и неможеш ти да трпиш додека тој си шара.
    Затоа размисли. Ако неможеш сама сега да излезеш на крај, тогаш пиши ми, ние сме тука. Па ке добиеш совет од некоја што го поминала ова.
    Битно без нервоза и смирино, дека бебушот осеќа се.

И те молам бакнувајму ги малите слатки прстиња од мене ено 20 пати да ми мине кејфот :* :* :*

На EvAngelos му/ѝ се допаѓа ова.
  5. eleonoramardzieva

eleonoramardzieva Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    46
    Takov e i od prethodno. Postojano cim se vraka od sluzben pat se ponasa cudno. Niti koga vleguva da me gusne bakna nisto. Retko se javuva koga e na rabota i samo prasua dali mi treba nesto. Koa se porodiv se javi da me prasa samo kolku kg se rodilo i kolko dolgo majka mu mu kazala deka se porodiv. Inaku ovoj sluzben pat trebase da se odlozi ama oni insistiraa da se sluci(toj i sefot).izvinete za fondot od mob sum

6. Ruzica00

Ruzica00 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2012
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    172
    devojki sto mislite dali mm me izneveruva? Pred nekoj den se vrati od sluzben pat i vo kuferot najdov stegi za kosa za koj mi rece deka gi pronasol vo aftomobilot :^) . Jas se iznervirav i gi iskinav. Vcera gledam kako na fb pisuva so edno devojce i dur da vidam sto pisuva go izbrisa razgovorot . Go prasav za sto pisuvaat mi rece sluzbeno bilo |( . A pak deneska otidov kaj nego vo kancelarija (zosto rab prekuvremeno) i tamu sekretarkata me prasuva dali sum mu bila sopruga pred edna gosina koga odea za romanija na sluzben pat. I velam DA. A taa me pogledna kako da sakase da mi kaze nesto i mi rece samo BIL OZENET? :^) :?: sto mislite dali se raboti za neverstvo ili mi e od hormonite zosto kaj i da e ke se porodam do 18ti mi e terminot. izvinete za fondot od mob sum.

Од овој дел, некако секретарката направила да биде сомнително, ама сепак мислам дека повеќе хормоните се во прашање.

7. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Ружица извини , а и ти Елеонора, мислев дека е нов пост, баш коментирав на тој предходниот.
    Се извинувам уште еднаш и се сложувам со сомнителен море не , ја изневерува 100%.
    Елеонора да ти е живо и здраво бебето па што сака нека биде.
    Типот пречесто е на пат изгледа!

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  8. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.811
    Допаѓања:
    325.438
    Елеонора честито синче :) инаку колку време сте во брак,колку бевте во врска?го познаваш ли доволно сопругот?ке измешам баби и жаби ама чинам ти беше во врска со оженет човек кој имаше керка плус велеше работиш со жена му ;) извини ако сум грешка.можеби сега и не е време за вакви теми.посвети се на бебчето му требаш смирена и сталожена

9. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Ај сеа ПОАРО ке бидам.
    Ме збуни со постов ако ова е истата личност можеби пишува обратно од реалното (таа да е секретарката).
    Не земајте здраво за готово се надевам дека грешам.

10. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.811
    Допаѓања:
    325.438
    Можеби тоа било пред да се омажи незнам,ке каже самата.затоа прашав колку време се со сопругот?ако се кратко заедно или се зеле на брзина ништо чудно да доагја до вакви ситуации

11. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    lugeeeeeeeeee jas sum monstruuummmm .......... pred nekoj den bev na rodenden kaj kumata na deteto i tamu se sretnav so moeto minato. :tmi: Pred 3 godini pijana bev i spiev so eden maz :puke: malku povozrasen od mene za koj znaev deka e ergen (a vsusnost bil zenet) ... Luge koga vidov deka ima kerka 8 godisna i koga so zenamu zdravo napraiv cela se stopiv .... mi idese da :puke: .... Se custvuvam viniovno kako jas da sum bila izneverena od soprugot .... neznam sto da pravam postojano mmi se vrti taa slika vo glava . Samo koga ke pomislam deka zena mu i majka mi se koleski mi idi da se ubijam . Sekako deka nema da sum bila so nego ako znaev deka e zenet ... :puke: :puke:
    Ова е нејзин пост од 18.06.2014 година
    Некој ќе рече како правиш така ке ти се врака.

12. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.811
    Допаѓања:
    325.438
    Знам јас дека читав некаде нешто ;)

13. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Сепак не ја обвинувам се греши, ама грешките многу скапо ѓи плаќаме.

14. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Е добро де, таа кажа дека незнаела дека тој е оженет. Зошто викате одма и се врака? Што тоа? Што и таа била прелажана?
    А што е со другите што никогаш не направиле такво нешто, а мажите нив пак ги вараат? Што па нив им се врака?

На bibiiii му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Таму пишува НЕКОЈ кажа. а некој е широк поим.
    Не го правете тоа што не сакате да ви го прават.
    И тоа како ми се вратило.....Никој не е безгрешен.

16. eleonoramardzieva

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    46
    toa sto go pisav deka se sretnav so moeto minato izgleda ne sum kazala deka jas ne bev ni vo vrska so mm koga go storiv toa. Edno e da si vo brak i da izneveris a drugo e da ne s vo brak a so tebe da izneverat sopruga.

17. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Разбравме де и не те осудуваме, затоа и ти не треба сега да осудуваш некоја.

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. eleonoramardzieva

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    46
    taa nekoja koja ja obvinuvam e vo brak isto taka od pred 1 mesec

19. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Што пак сега има врска брак - небрак, или пијана - трезна.
    Значи се осигура дека има друга.

20. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.746
    Допаѓања:
    145.190
    Елеонора, јас те запомнав од темата за Снаи и свекрви каде се изјасни дека немаш свекрва, ако не се лажам, а овде велиш мајка му го известила дека си се породила.. :^)

Ако грешам некаде или ако сум те помешала,однапред се извинувам.

На jb82 и sadgirl21 им се допаѓа ова.